جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر نیرو از توسعه همکاری‌های ایران و افغانستان در حوزه انرژی خبرداد

  • کد خبر: ۴۶۴۰۳
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
وزیر نیرو از توسعه همکاری‌های ایران و افغانستان در حوزه انرژی خبرداد
وزیر نیرو و سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان در خصوص توسعه همکاری‌ها درحوزه انرژی و موضوعات قابل طرح در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور گفت‌وگو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا اردکانیان وزیر نیرو و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکارهای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی افغانستان در تماس ویدئویی با محمد حنیف اتمر سرپرست وزارت امور خارجه افغانستان گفت‌وگو کرد.

 

دو طرف در این گفت‌وگوی یک ساعته موضوعات مهم روابط دوجانبه از جمله توسعه همکاری‌ها درحوزه انرژی به ویژه برق و نفت و گاز را قبل از برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور که قرار است در تاریخ ۴ تا ۶ آبان‌ماه سال جاری برگزار شود مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

 

طبق اعلام وزارت نیرو، در این دیدار مجازی، دو وزیر توافق کردند، پیشنهادات خود درباره طیفی از موضوعات مهم روابط دو جانبه از جمله در زمینه اعمال تعرفه‌های ترجیحی روی اقلام مورد نظر طرف افغانستانی، تعیین تکلیف بازارچه‌های مرزی و همکاری‌های گمرکی را تهیه و تا پایان هفته‌ی جاری در اختیار یکدیگر قرار دهند تا قبل از برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور نسبت به نوع همکاری و امضای اسناد لازم در حاشیه ششمین اجلاس کمیسیون  در کابل تصمیم نهایی اتخاذ شود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->