وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی: حوزه روابط عمومی صرفاً خبر نیست؛ می‌توانیم گفت‌و‌گو و تعامل داشته باشیم پزشکیان: منزل مادر شهید رئیسی در مشهد از معمولی هم کمتر بود | شهید جمهور مدیری خستگی‌ناپذیر بود نشست خبری سخنگوی دولت در مشهد | مهاجرانی: باید مرجعیت خبر را به داخل کشور برگردانیم، امروز باید برای ایران سینه سپر کنیم + فیلم تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم
سرخط خبرها

درباره سخنان عجیب‌وغریب ترامپ در روز‌های پایانی مانده به انتخابات

  • کد خبر: ۴۶۹۰۲
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
درباره سخنان عجیب‌وغریب ترامپ در روز‌های پایانی مانده به انتخابات
هنوز جنجال‌های بر سر ابتلایش به کرونا از اذهان پاک نشده که دوباره تریبون به دست گرفته و یک‌تنه شروع کرده است به تاخت‌وتاز و ادامه‌دادن به حرف‌های عجیب‌وغریب.
محبوبه عظیم زاده | شهرآرانیوز؛ هنوز جنجال‌های بر سر ابتلایش به کرونا از اذهان پاک نشده که دوباره تریبون به دست گرفته و یک‌تنه شروع کرده است به تاخت‌وتاز و ادامه‌دادن به حرف‌های عجیب‌وغریب. او که به‌تازگی در ایالت پنسیلوانیا در جمع هوادارانش ظاهر شد، حسابی فرصت را غنیمت شمرد و برخلاف مناظره پرسروصدای قبلی‌اش که جو بایدنی در کار نبود تا او را به ریشخند بگیرد و جوابش را با، اما و اگر بدهد، حسابی علیه رقیبش موضع گرفت.
 
از این گفت که روی کار آمدن بایدن باعث می‌شود وضعیت کشور آمریکا حسابی خراب شود و تمام انرژی آن‌ها را خواهد گرفت. او به‌شکل مشخص گفت: «اگر من برنده شوم، آمریکا و همه شما پیروز شده‌اید.» شوریدن او علیه بایدن البته فقط به صحبت‌های پشت تریبون محدود نشد، بلکه به‌سرعت دست‌به‌توئیت شد و سعی کرد از جو کرونایی موجود هم علیه او استفاده کند و نوشت: «بایدن خیلی سرفه می‌کند، مشکلات فیزیکی دارد و مرتب با انگشتانش با ماسکش بازی می‌کند.
 
فیک‌نیوز‌ها هم نمی‌خواهند درباره آن فکر کنند.» و در ادامه با غیظ از این گفت که روزنامه‌نگار‌ها هم تمایلی برای نشان‌دادن چیز‌های باب میل او ندارند: «روزنامه‌نگاری به پست‌ترین حد تاریخی خود رسیده است و متأسفانه جریان رسانه‌های چپ‌گرا این را می‌داند و حتی به آن اهمیت نمی‌دهد.» ترامپی که زمانی به‌هیچ‌وجه چیزی به اسم ویروس کرونا را قبول نداشت، با اعتمادبه‌نفس تمام در باب عملکرد خود درباره کرونا صحبت می‌کرد، اینکه به‌زودی به واکسن آن دست پیدا خواهند کرد. او حالا بعد از ابتلایش به این ویروس احساس می‌کند که سوپرمن است.


در حسرت نوبل

ترامپ پیش از این هم در ایالت فلوریدا و در یکی از برنامه‌های تبلیغاتی‌اش حسابی درددل و سعی کرد تا در آستانه انتخابات نگاه‌های بیشتری را به سمت خودش جلب کند. از این گفت که تاکنون ۳ مرتبه برای دریافت جایزه صلح نوبل نامزد شده است. همان جایزه‌ای که درواقع باید به کسی تعلق بگیرد که بیشترین یا بهترین کار را برای برادری بین ملت‌ها، برای لغو یا کاهش ارتش‌های ثابت و حفظ و ارتقای صلح انجام داده باشد، نه کسی که دم‌به‌دم با تحریم‌هایی که علیه ملت‌ها اعمال می‌کند، بیشتر از هر چیز آسیب‌رساندن به مردم دیگر کشور‌ها را نشانه می‌گیرد. با وجود تمام این‌ها، رئیس‌جمهور آمریکا تاکنون درواقع ۳ مرتبه برای دریافت جایزه صلح نوبل پیشنهاد شده است.
 
یک‌بار در سال‌۲۰۱۸، بار دیگر همین سال ۲۰۲۰ و حالا برای سال ۲۰۲۱، آن‌هم به‌علت میانجیگری توافق میان اسرائیل و امارات متحده عربی که البته هر مرتبه ناکام ماند و بعید است امسال هم به آن دست پیدا کند. ترامپ دراین‌باره، باراک اوباما، همتای پیشین خود، را هم بی‌نصیب نگذاشته بود.
 
او از این گفته بود که اوباما در سال ۲۰۰۹ برنده جایزه صلح نوبل شده است و اینکه: «او حتی نمی‌دانست که به‌دلیل چه کاری این جایزه را برده است. او حدود ۱۵ ثانیه در آنجا بود و جایزه نوبل را گرفت.» و البته به‌نظر می‌رسد که خودش هم با سیاست‌هایی که در پیش گرفته و رفتار‌های عجیب‌وغریبی که از خود بروز می‌دهد، به دریافت این جایزه تمایل دارد، اما امیدی به آن ندارد: «من به‌احتمال هرگز این جایزه را به دست نمی‌آورم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->