زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز مراسم تشییع پاپ فرانسیس + فیلم و عکس شهر‌های متعهد در جهان نامتعهد عارف: منطقه اوراسیا ‌یکی از بازارهای هدف برای ایران است | ضرورت تقویت روابط با قاره آفریقا دیپلمات انگلیسی: اگر موضع آمریکا تغییر نکند، شانس توافق با ایران جدی است نماینده مردم مشهد در مجلس: ما در مجلس به‌دنبال تقویت اختیارات شورا‌ها بر اساس قانون اساسی هستیم
سرخط خبرها

درباره سخنان عجیب‌وغریب ترامپ در روز‌های پایانی مانده به انتخابات

  • کد خبر: ۴۶۹۰۲
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
درباره سخنان عجیب‌وغریب ترامپ در روز‌های پایانی مانده به انتخابات
هنوز جنجال‌های بر سر ابتلایش به کرونا از اذهان پاک نشده که دوباره تریبون به دست گرفته و یک‌تنه شروع کرده است به تاخت‌وتاز و ادامه‌دادن به حرف‌های عجیب‌وغریب.
محبوبه عظیم زاده | شهرآرانیوز؛ هنوز جنجال‌های بر سر ابتلایش به کرونا از اذهان پاک نشده که دوباره تریبون به دست گرفته و یک‌تنه شروع کرده است به تاخت‌وتاز و ادامه‌دادن به حرف‌های عجیب‌وغریب. او که به‌تازگی در ایالت پنسیلوانیا در جمع هوادارانش ظاهر شد، حسابی فرصت را غنیمت شمرد و برخلاف مناظره پرسروصدای قبلی‌اش که جو بایدنی در کار نبود تا او را به ریشخند بگیرد و جوابش را با، اما و اگر بدهد، حسابی علیه رقیبش موضع گرفت.
 
از این گفت که روی کار آمدن بایدن باعث می‌شود وضعیت کشور آمریکا حسابی خراب شود و تمام انرژی آن‌ها را خواهد گرفت. او به‌شکل مشخص گفت: «اگر من برنده شوم، آمریکا و همه شما پیروز شده‌اید.» شوریدن او علیه بایدن البته فقط به صحبت‌های پشت تریبون محدود نشد، بلکه به‌سرعت دست‌به‌توئیت شد و سعی کرد از جو کرونایی موجود هم علیه او استفاده کند و نوشت: «بایدن خیلی سرفه می‌کند، مشکلات فیزیکی دارد و مرتب با انگشتانش با ماسکش بازی می‌کند.
 
فیک‌نیوز‌ها هم نمی‌خواهند درباره آن فکر کنند.» و در ادامه با غیظ از این گفت که روزنامه‌نگار‌ها هم تمایلی برای نشان‌دادن چیز‌های باب میل او ندارند: «روزنامه‌نگاری به پست‌ترین حد تاریخی خود رسیده است و متأسفانه جریان رسانه‌های چپ‌گرا این را می‌داند و حتی به آن اهمیت نمی‌دهد.» ترامپی که زمانی به‌هیچ‌وجه چیزی به اسم ویروس کرونا را قبول نداشت، با اعتمادبه‌نفس تمام در باب عملکرد خود درباره کرونا صحبت می‌کرد، اینکه به‌زودی به واکسن آن دست پیدا خواهند کرد. او حالا بعد از ابتلایش به این ویروس احساس می‌کند که سوپرمن است.


در حسرت نوبل

ترامپ پیش از این هم در ایالت فلوریدا و در یکی از برنامه‌های تبلیغاتی‌اش حسابی درددل و سعی کرد تا در آستانه انتخابات نگاه‌های بیشتری را به سمت خودش جلب کند. از این گفت که تاکنون ۳ مرتبه برای دریافت جایزه صلح نوبل نامزد شده است. همان جایزه‌ای که درواقع باید به کسی تعلق بگیرد که بیشترین یا بهترین کار را برای برادری بین ملت‌ها، برای لغو یا کاهش ارتش‌های ثابت و حفظ و ارتقای صلح انجام داده باشد، نه کسی که دم‌به‌دم با تحریم‌هایی که علیه ملت‌ها اعمال می‌کند، بیشتر از هر چیز آسیب‌رساندن به مردم دیگر کشور‌ها را نشانه می‌گیرد. با وجود تمام این‌ها، رئیس‌جمهور آمریکا تاکنون درواقع ۳ مرتبه برای دریافت جایزه صلح نوبل پیشنهاد شده است.
 
یک‌بار در سال‌۲۰۱۸، بار دیگر همین سال ۲۰۲۰ و حالا برای سال ۲۰۲۱، آن‌هم به‌علت میانجیگری توافق میان اسرائیل و امارات متحده عربی که البته هر مرتبه ناکام ماند و بعید است امسال هم به آن دست پیدا کند. ترامپ دراین‌باره، باراک اوباما، همتای پیشین خود، را هم بی‌نصیب نگذاشته بود.
 
او از این گفته بود که اوباما در سال ۲۰۰۹ برنده جایزه صلح نوبل شده است و اینکه: «او حتی نمی‌دانست که به‌دلیل چه کاری این جایزه را برده است. او حدود ۱۵ ثانیه در آنجا بود و جایزه نوبل را گرفت.» و البته به‌نظر می‌رسد که خودش هم با سیاست‌هایی که در پیش گرفته و رفتار‌های عجیب‌وغریبی که از خود بروز می‌دهد، به دریافت این جایزه تمایل دارد، اما امیدی به آن ندارد: «من به‌احتمال هرگز این جایزه را به دست نمی‌آورم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->