بانک‌ها تا پایان تابستان ۱۴۰۴، در روزهای پنجشنبه تعطیل شدند منتظر افزایش قیمت موبایل و خودروهای وارداتی باشیم؟ | بررسی تأثیر ضمانت‌نامه بانکی بر واردات خودرو و موبایل تأکید وزارت صمت بر ممنوعیت واردات کالا‌های خارجی مشابه تولید داخل شعب کشیک بانک‌ها روزهای پنجشنبه دایر است استاندار خراسان رضوی: گسترش فیبر نوری در مشهد عقب مانده است وزیر نیرو: برق را ۵۰۰۰ تومان می‌خریم ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم! بیانیه همایش سیاست‌های پولی: نظارت بر هزینه‌ها و کاهش رانت جویی ضروری است برق مشترکین پرمصرف خانگی و تجاری در خراسان رضوی محدود می‌شود (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جدیدترین قیمت دناپلاس افت ۴ تا ۹۰ میلیونی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز موبایل‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول حرکت به سوی صادرات صنایع‌دستی از خراسان رضوی کلید خورد + فیلم تخصیص ارز برای واردات کالا‌های مشابه تولید داخل متوقف شد تفاوت قیمت میلگرد آجدار و ساده؛ کدام مقرون‌به‌صرفه‌تر است؟ نرخ مالیات پرسودترین شرکت‌ها فقط صفر تا ۱۰ درصد بوده است شاخص کل بورس سقف تاریخی خود را شکست | رشد ۳۶ هزار واحدی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برای خرید عرضه اولیه «مهر» چقدر نقدینگی لازم است؟ برق ۱۳۸ بانک و اداره پرمصرف در مشهد قطع شد | بانک‌ها در صدر ادارات پرمصرف  ثبت‌نام بیش از ۹۳ هزار مستأجر برای وام ودیعه مسکن | فقط ۵۲ فقره پرداخت شده است طلا و سکه در بازار مشهد گران شد | ورود طلا به کانال جدید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تجارت ریلی خراسان رضوی روی ریل رونق قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۸۳ هزار تومان جا خوش کرد با ۲۰۰ میلیون تومان رهن در کدام مناطق مشهد می‌توان آپارتمان اجاره کرد؟ (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز مرغ و گوشت قرمز در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قیمت سینه مرغ جزئیات تغییر در حق بیمه تأمین‌اجتماعی سهم کارفرمایی کارگاه‌های تا ۵ نفر کارگر اعلام شد + لیست ۱۲ ردیف به فهرست اقلام مشمول محاسبه با نرخ ارز ترجیحی اضافه شد + جدول جزئیات قیمت سوخت مایع و برق واحد‌های کشاورزی مشخص شد قیمت عمده‌فروشی میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی به کیلویی چند رسید؟ قیمت طلای جهانی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

احتمال هجوم ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به طیور با توجه به درگیری روسیه و قزاقستان با بیماری

  • کد خبر: ۴۷۱۵۱
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
احتمال هجوم ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به طیور با توجه به درگیری روسیه و قزاقستان با بیماری
در دومین جلسه ستاد آنفلوانزای فوق حاد پرندگان اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی بر احتمال هجوم ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به طیور با توجه به درگیری روسیه و قزاقستان با بیماری فوق، تاکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر کل دامپزشکی استان در تایید این مطلب افزود: با عنایت به رخداد بیماری آنفلوانزای فوق حاد در طیور کشورهای روسیه و قزاقستان  و برابر اعلام های قبلی در بازه زمانی 1400 – 1399 احتمال ورود و هجوم ویروس H5N8 انفلوانزای فوق حاد پرندگان به طیور روستایی و صنعتی کشور و استان بسیار بالا می باشد و ضرورت دارد آمادگی کامل خود را برای مقابله با  کانون ها حفظ کنیم.

 

دکتر احمد شریعتی اظهار کرد: با توجه به مخاطره یادشده، بایستی اجرای رصد و پایش هماهنگ با سازمان محیط زیست در ستاد و شهرستان ها بطور جدی و موثر بیش از سال های قبل فعال باشد چراکه گسترش بیماری بین مزارع با جابجایی طیور، افراد، وسایل نقلیه و سایر وسایل خانگی مانند تجهیزات مزرعه صورت می پذیرد؛ لذا رعایت موازین امنیت زیستی در تمام سطوح بسیار ضروری می باشد.

 

وی عنوان داشت: با توجه به کمبود نهاده های دامی از جمله سویا و ذرت و احتمال انتقال بیماری از طریق جابجایی دان بین واحدهای مرغداری، از مرغداران درخواست می شود تا ضمن در نظر داشتن مخاطرات مربوط به جابجایی دان و کود، شرایط بهداشتی و قرنطینه ای را در سطح بالا رعایت کنند.

 

وی گفت: با عنایت به تاکید در خصوص الزام به اجرای برنامه مایه کوبی آنفلوانزای فوق حاد در واحدهای پرورش پولت، تخمگذار، بوقلمون و واحدهای پرورش مرغ مادر استان خراسان رضوی، مسئولیت عواقب  ناشی از بروز بیماری در این واحدها  و انتشار آن در استان برعهده مالکین واحدهایی است که نسبت به واکسیناسیون اقدام نکنند و لذا هیچ گونه پرداخت جبران خسارت شامل واحدهای فاقد برنامه مایه کوبی آنفلوانزای فوق حاد نمی گردد.

 

شریعتی افزود: با توجه به اینکه توزیع نهاده های مصرفی واحدهای مرغداری در سامانه بازارگاه براساس مجوز قرنطینه انجام می گیرد و با عنایت به اینکه مجوز قرنطینه و حمل وجابجایی واحدهای مذکور فقط جهت واحدهای واکسینه صادر می گردد ضروری است مرغداران نسبت به انجام این مهم در اسرع وقت با همانگی شبکه های دامپزشکی شهرستان اقدام نمایند.

 

وی رصد و پایش غیر فعال مضاعف در مناطق با احتمال خطر بالا را از جمله راهبردهای کاهش مخاطرات بیماری دانست و یادآور شد: بایستی تماس مستقیم و غیرمستقیم بین طیور خانگی و پرندگان وحشی بایستی محدود شده و نیز به منابع آب آشامیدنی طیور توجه ویژه گردد تا اطمینان حاصل شود که آلوده نیستند یا قبل از استفاده به طور مناسب سالم سازی  می شوند

 

او افزایش آگاهی و هشیاری در بین دارندگان طیور، جمعیت عمومی، بازاریابان، شکارچیان و سایر  دست اندرکاران  مرتبط در مورد HPAI ، انجام اقدامات پیشگیرانه و همچنین گزارش و جمع آوری  پرندگان بیمار یا مرده را از جمله دیگر عوامل کاهش خطر بیماری نام برد و افزود: با استفاده از واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در جمعیت طیور حساس، ایمنی بالا در برابر ویروس مذکور حاصل می شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->