نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

جمعه‌بازار تمبر ایران افتتاح شد

  • کد خبر: ۴۷۷۴۳
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰
  • ۱
جمعه‌بازار تمبر ایران افتتاح شد
«جمعه‌بازار تمبر و فیلاتلیک ایران»، امروز برای اولین بار در موزه ارتباطات با حضور معاون وزیر ارتباطات افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «جمعه‌بازار تمبر و فیلاتلیک ایران»، امروز برای اولین بار در موزه ارتباطات با حضور معاون وزیر ارتباطات افتتاح شد.

«رمضانعلی سبحانی‌فر» مدیرعامل شرکت ملی پست ایران، صبح امروز (جمعه) پس از بازدید از نمایشگاه تمبری که در موزها ارتباطات در مراسم افتتاح شد، در آئین افتتاحیه این جمعه‌بازار گفت: پس از بازگشایی درب اصلی موزه ملی پست و ارتباطات، محلی را در داخل ساختمان به انجمن تمبر ایران اختصاص دادیم. افراد فعال در این انجمن جمعه‌ها خارج از موزه فعالیت می‌کردند که فضای نامناسبی بود. به همین دلیل با مناسب‌سازی فضایی در داخل موزه سعی کردیم به این افراد و بیش از آن به میراث فرهنگی کمک کنیم تا به واسطه کار آن‌ها فرهنگ غنی پست یکبار دیگر احیا شود و در تاریخ ماندگار باشد.

معاون وزیر ارتباطات افزود: این کار باعث می‌شود اسناد و مدارک فرهنگی ما در دید جهانیان قرار بگیرد. تمبر سفیر فرهنگی بوده که در گذشته بین انسان‌ها ارتباط برقرار می‌کرد و امروز با بازگشایی این جمعه‌بازار می‌خواهیم به این رویه عمق ببخشیم و آن‌را به آیندگان انتقال بدهیم.

مدیرعامل شرکت پست افزود: این محل برای اولین بار در کشور افتتاح و ساماندهی شده است. این در صورتی می‌تواند تداوم پیدا کند که نظم موزه را برهم نریزد زیرا در این صورت دوباره برگزاری جمعه‌بازار لغو خواهد شد. در این محل نباید اوراق و اسناد تقلبی به مردم فروخته نشود. این دو نکته بسیار مهمی است که روی آن تاکید داریم.

در این مراسم پرده‌خوانی تمبر از زمان هخامنشیان تا دوران معاصر نیز انجام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آرش
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
0
0
محل گرم و روشنایی محل بسیار کم است
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->