سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

کاشت بیش از ۱۷ میلیون بوته گل در استقبال از بهار ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۴۷۷۵۵
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
کاشت بیش از ۱۷ میلیون بوته گل در استقبال از بهار ۱۴۰۰
براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در استقبال از بهار ۱۴۰۰ بیش از ۱۷ میلیون بوته گل در سطح شهر مشهد کاشته خواهد شد

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد، در حاشیه بازدید از خزانه‌های کاشت گل مورد نیاز در برنامه گلکاری استقبال از بهار ۱۴۰۰، به همراه عضو شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی از مدیران ارشد حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری، از هماهنگی و برنامه ریزی‌های لازم برای حمایت از تولیدکنندگان داخل استان، در راستای افزایش رونق کسب و کار و بهبود اشتغال در شهر مقدس مشهد خبر داد.

مهدی یعقوبی با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای استقبال از بهار ۱۴۰۰ در سطح کلانشهر مشهد، و از طرفی ظرفیت خوب تولید در بین تولیدکنندگان داخل استان، تلاش شده تا گل‌های موردنیاز، که قابلیت تولید با کیفیت مناسب، توسط تولید کنندگان بومی وجود دارد، از داخل استان تامین گردد، در همین راستا، با توجه به نزدیکی محل تولید، و قابلیت رقابت با تولیدکنندگان خارج استان، به عنوان نمونه بیش از ۱۱ میلیون بوته گل بنفشه مورد نیاز بهار، توسط تولید کنندگان مشهدی، تامین خواهد شد.

وی افزود: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در استقبال از بهار ۱۴۰۰ بیش از ۱۷ میلیون بوته گل در سطح شهر مشهد کاشته خواهد شد و با توجه به شیوع ویروس کرونا، در برنامه‌های بهار ۱۴۰۰، کاشت گل‌های پیازی به صورت متمرکز در برخی بوستان‌ها نظیر بوستان ملت که در سال‌های گذشته متداول بود، صورت نخواهد گرفت و در راستای جلوگیری از تمرکز جمعیت، مقرر گردیده گل‌های پیازی لاله و نرگس در سطح معابر و عرصه‌های عمومی کاشته و زینت‌بخش بهار مشهد شوند.

یعقوبی اظهار کرد: امسال با توجه به برگزاری مناقصه عمومی، بیش از ۸۰ درصد از گل‌های مورد نیاز استقبال از بهار از داخل استان تهیه می‌شود که این میزان، در مقایسه با سنوات قبل، بی‌سابقه است و به توانمند سازی تولیدکنندگان داخل استان و افزایش اشتغال، کمک خواهد نمود.

معاون شهردار مشهد ادامه داد: علاوه بر برنامه ریزی در راستای کاشت بوته‌های گل فصلی، به منظور افزایش زیبایی بصری فضای سبز شهری و توسعه گل‌های دائمی در سطح شهر، تا پایان آذرماه بیش از ۱۰ هزار درختچه گل دار نیز در سطح شهر مشهد کاشته خواهد شد.

رمارم، عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این بازدید، با اشاره به عملکرد خوب شهرداری در زمینه برنامه ریزی در راستای تامین گونه‌های مورد نیاز از داخل استان گفت: مبنای شورای پنجمین این بوده است که بتوانیم شهروندان را ابتدا در شهر مشهد و سپس در شهر‌های دیگر استان تقویت کنیم و به همین منظور در سال گذشته مصوبه‌ای داشتیم که در حوزه تامین گل و گیاه مورد نیاز در فضاآرایی شهر، این گونه‌ها از تولید کننده‌های داخل استان تامین شود.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم سیاست حمایت از تولیدکنندگان داخل استان را پیش ببریم، باید از ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی در حوزه تولید کنندگان گل و گیاه حمایت کنیم و با نظارت و حمایت مستمر در این زمینه گام برداریم.

رمارم افزود: متاسفانه فارغ التحصیلان رشته کشاورزی در استان ما، سالهاست که با مشکل اشتغال مواجه هستند و امیدواریم این سیاست‌های حمایتی بتواند انگیزه‌ای برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای این فارغ التحصیلان باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->