تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟
سرخط خبرها

موثرترین واکسن کرونا در حال حاضر چیست؟

  • کد خبر: ۴۷۹۳۷
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹
موثرترین واکسن کرونا در حال حاضر چیست؟
عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا: آنچه مسلم است، اینکه حداقل تا یک سال آینده باید با این ویروس زندگی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا ملک زاده، با اشاره به روند رو به افزایش موارد ابتلا به کرونا در خانواده ها گفت: با توجه به در پیش بودن روزهای سرد سال، اگر نخواهیم پروتکل های بهداشتی را جدی بگیریم، باید منتظر افزایش تلفات کرونا در کشور بود.

وی، خطر انتشار ویروس در فضاهای بسته را گوشزد کرد و افزود: با سرد شدن هوا، در و پنجره ها بسته می ماند و همین مسئله می تواند به انتشار و انتقال ویروس در فضاهای بسته منجر شود.

ملک زاده ادامه داد: لازم است در محیط های سربسته حتما تهویه مناسب استفاده شود. ضمن اینکه باید پنجره ها را در زمان های مختلف باز نگه داشت تا به جایجایی هوای سالم محیط بسته کمک کند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با تاکید بر گسترش فعالیت مراکز ۱۶ ساعته برای خدمت به بیماران کرونایی، گفت: تسریع افراد مشکوک به کرونا به مراکز ۱۶ ساعته، می تواند از افزایش موارد ابتلا و انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کند.

ملک زاده به افرادی که بیماری زمینه ای دارند، هشدار داد تا بیشتر مراقب سلامت خود باشند.

وی گفت: بیماران قلبی، دیابتی، سرطانی، دیالیزی و کسانی که فشارخون دارند و همچنین، افراد بالای ۶۵ سال، باید بیشتر از دیگران مراقب کرونا باشند. 

ملک زاده به افراد چاق و دچار اضافه وزن نیز هشدار داد تا نسبت به خطر ابتلا به کرونا، هوشیار باشند.

وی با عنوان این مطلب که زمان از نابودی این ویروس به طور دقیق مشخص نیست، گفت: آنچه مسلم است، اینکه حداقل تا یک سال آینده باید با این ویروس زندگی کنیم.

ملک زاده با اشاره به اینکه برای دسترسی به واکسن فعلا باید منتظر ماند، افزود: بهترین واکسن در حال حاضر، استفاده صحیح از ماسک است. این ماسک می تواند ما را تا حدود زیادی در مقابل این ویروس محافظت کند، به شرطی که همراه با ماسک، پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کنیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->