حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا در برابر چین سپر موشکی می‌سازد

  • کد خبر: ۴۸۲۱۴
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۴
آمریکا در برابر چین سپر موشکی می‌سازد
مشاور امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد: ما در حال ساخت موشک‌های هایپرسونیک و سامانه‌های پرتاب موشک‌های بالیستیکی هستیم که آمریکا را ایمن نگاه خواهد داشت. این کار، باعث بازدارندگی در برابر چین خواهد شد و اگر لازم باشد همین موشک‌ها را در اروپا مستقر می‌کنیم تا در برابر روس‌ها هم بازدارندگی ایجاد کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مقام‌های کاخ سفید گفته آمریکا در حال ساخت موشک‌های هایپرسونیک «برای ایمن کردن» این کشور است.

«رابرت او برایان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته آمریکا در حال ساخت موشک‌های هایپرسونیک برای ایمن کردن آمریکا است.

او برایان گفت: «ما در حال ساخت موشک‌های هایپرسونیک و سامانه‌های پرتاب موشک‌های بالیستیکی هستیم که آمریکا را ایمن نگاه خواهد داشت.»

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ادامه گفت: «این کار، باعث بازدارندگی در برابر چین خواهد شد و اگر لازم باشد همین موشک‌ها را در اروپا مستقر می‌کنیم تا در برابر روس‌ها هم بازدارندگی ایجاد کنیم.»

رابرت اوبرایان در بخش دیگری از اظهاراتش در اندیشکده هادسون چین را به سرقت اطلاعات متهم کرد و گفت: «کشورهای باعظمت، زیربنای کارشان را سرقت قرار نمی‌دهند. لازم است ما به این روند خاتمه دهیم.»

آمریکا سال گذشته از توافق موشک‌های میان برد هسته‌ای با روسیه خارج شد و پیمان کاهش تسلیحات راهبردی که با نام «نیو استارت» شناخته می‌شود نیز بزودی منقضی می‌شود.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز اخیرا گفته بود که خروج آمریکا از توافق موشک‌های میان‌برد هسته‌ای «اشتباه بزرگ» بوده که خطر بروز مسابقه تسلیحات موشکی را بوجود می‌آورد و باعث افزایش احتمال تقابل و لغزیدن به سوی تشدید تنش کنترل نشده می‌شود.

«آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا چند روز پیش گفته بود که آمریکا در حال حاضر خود را برای استقرار موشک‌های میان برد و کوتاه برد در منطقه آسیا و اقیانوسیه آماده می‌کند. وی با انتقاد از این اقدام آمریکا گفت که روسیه نیز با «گام‌های متناسب» به این کار پاسخ خواهد داد.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->