برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین ۱۴۰۳ |«هویزه» مشهد در جمع پرفروش‌ها ماجرای شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟ «نردبان آسمان» به کتاب‌فروشی‌ها آمد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ تجلیل از کارگردان فلسطینی در جشنواره فیلم سارایوو فیلم‌های اولین هفته اردیبهشت ۱۴۰۳ (۶ و ۷ اردیبهشت) + زمان پخش
سرخط خبرها

سوگ عکاسی مشهد

  • کد خبر: ۴۸۵۵
  • ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۵
سوگ عکاسی مشهد

حمید سلطان‌آبادیان| یکشنبه‌ای که گذشت(مصادف با شب تاسوعای حسینی) جامعه عکاسی مشهد یکی از خوبان خودش را از دست داد. کامران رحمتیان، عکاس محجوب و یکی از فعالان بی‌ادعا در عرصه آموزش عکاسی، بعد از چندین ماه تحمل درد و رنجِ بیماری و بستری بودن در بیمارستان، جان به جان‌آفرین تسلیم کرد و به دیار باقی شتافت.
با اینکه ظهر دوشنبه هجدهم شهریور(تاسوعای حسینی) پیکر این هنرمند بااخلاق بعد از تشییع، در قطعه‌ هنرمندان بهشت‌رضا به خاک سپرده شد، هنوز برای خیلی از دوستان کامران، قبول این فِقدان باورپذیر نیست.
کامران رحمتیان از سال۱۳۷۳ به عکاسی مشغول بود و در این مدت در ده‌ها نمایشگاه گروهی عکس حضور فعال داشت. تدریس عکاسی در موسسه‌های مختلف آموزشی، برگزاری ده‌ها ورکشاپ، کارگاه، اردو و گشت‌های عکاسی در شهر مشهد و سایر شهرها، حضور در چندین نمایشگاه عکس به‌عنوان ادیتور، ناظر چاپ و مجری نمایشگاه، داوری و انتخاب عکس چندین نمایشگاه و جشنواره عکس و مدیریت «چهارمین اکسپوی عکس همدم» ازجمله فعالیت‌های این جوان خوش‌نام در عرصه عکاسی بوده است. چیزی که بیشتر از این فعالیت‌ها نام کامران رحمتیان را در خاطر و یاد دوستان و همکارانش زنده نگه می‌دارد، اخلاق و منش او و سادگی و خلوصش در برخورد با هنرجویان و علاقه‌مندان به عکاسی است. کامران با صبر و حوصله‌ای مثال‌زدنی وارد عرصه‌ آموزش عکاسی شده بود و در طول سال‌هایی که گذشت، شاگردان زیادی را با فن و هنر عکاسی آشنا کرد. کامران رحمتیان نماد این جمله‌ پل مارتین‌لستر است که می‌گوید: «عکاس خوب بودن شرط نیست، بلکه باید انسان خوبی باشی که عکس می‌گیرد.» رازورمز ماندگاریِ هنر و هنرمند در همین اصل است. کامران انسان خوبی بود و همین خوب بودن او باعث شد خبر درگذشتش در فضای مجازی دست‌به‌دست بچرخد و دل هرکسی را از دوستان نزدیک تا آنانی که اندک شناختی از او داشتند، بسوزاند و به درد بیاورد. کامران، هنرمندی بود بدون حاشیه، صادق و ساده، فارغ و دور از آفت‌های جامعه‌ هنری.
علت محبوبیت کامران در دل دوستان و شاگردانش نیز همین خوش‌نامی و صفات حسنه‌ اوست که باعث می‌شود باوجود فقدانش، نامش همچنان زنده و جاوید بماند. به قول جناب سعدی علیه‌الرحمه: سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز/ مرده آن است که نامش به نکویی نبرند. خیلی سخت است که بخواهیم جلوی اسم کامران رحمتیان بنویسیم شادروان یا مرحوم. باورش خیلی مشکل است... دلمان برای این مردِ خوب و این هنرمند دوست‌داشتنی تنگ می‌شود. یاد و خاطرش گرامی و روحش در آرامش!
مجلس ترحیم این هنرمند عکاس امروز چهارشنبه بیستم شهریور۱۳۹۸ از ساعت۱۶ تا ۱۸ در مسجد قبا واقع در بولوار خیام، نبش خیام‌جنوبی برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->