زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست!
سرخط خبرها

داروهای کاهش‌‌دهنده گلوکز بر بیماران دیابتی مبتلا به کووید‌۱۹ مؤثر است

  • کد خبر: ۴۸۵۵۶
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲
داروهای کاهش‌‌دهنده گلوکز بر بیماران دیابتی مبتلا به کووید‌۱۹ مؤثر است
گروهی از پژوهشگران آلمانی و آمریکایی در بررسی جدیدی، تأثیر داروهای کاهش‌دهنده گلوکز را بر بیماران دیابتی مبتلا به کووید۱۹ ارزیابی کردند.

گروه سلامت و پزشکی شهرآرانیوز | گروهی از پژوهشگران آلمانی و آمریکایی در بررسی جدیدی، تاثیر داروهای کاهش گلوکز را بر میزان مرگ و میر و پیامدهای منفی دیگر روی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو که به کووید-۱۹ نیز مبتلا شده بودند، ارزیابی کردند.

آنها نتیجه گرفتند یک اثر خنثی بر میزان مرگ و میر و پیامدهای منفی وجود دارد. بدین ترتیب اگرچه رابطه نزدیکی میان دیابت و کووید-۱۹ به چشم می‌خورد اما دانشمندان قصد دارند پژوهش‌های آینده‌نگرانه بیشتری را انجام دهند.

پژوهشگران باور دارند که این پروژه، قابل اطمینان است اما به بررسی‌های بیشتری نیاز دارد. در مقاله این پژوهش آمده است: اگرچه این پژوهش، شواهد محکمی ارائه می‌دهد اما در آن به داروهایی که طی دوره بستری شدن در بیمارستان مورد استفاده قرار گرفته‌اند، اشاره‌ای نشده و به همین دلیل، عمومی‌سازی نتایج آن دشوار است.

"تامارین فاکس"(Tamaryn Fox)، پژوهشگر "مرکز پزشکی آلبرت اینشتین"(Einstein Healthcare Network) آمریکا و از پژوهشگران این پروژه گفت: شواهد کمی در مورد تاثیر داروهای کاهش گلوکز و تاثیر آن بر افراد مبتلا به کووید-۱۹ وجود دارد. این پژوهش می‌تواند بینش‌هایی را در مورد این موضوع مطرح کند.

"سوزانا هوفمان" (Susanna Hofmann)، پژوهشگر "مرکز دیابت هلموتز"(Helmholtz Diabetes Center) آلمان و از پژوهشگران این پروژه گفت: این پژوهش می‌تواند برای افرادی که مراقب بیماران هستند نیز سودمند باشد. این پژوهش، اطلاعات ارزشمندی درباره داروهای کاهش دهنده گلوکز بر بیماران مبتلا به دیابت نوع دو که به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند، ارائه می‌دهد. نتایج این پژوهش می‌تواند به پزشکان در ارائه راهبردهای درمانی موثر کمک کند.

از آنجا که دیابت نوع دو، یک عامل خطر برای کووید-۱۹ به شمار می‌رود و میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر خود قرار داده است، لازم است بدانیم که آیا داروهای کاهش دهنده گلوکز می‌توانند خطر مرگ و میر و یا بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه را در افراد مبتلا به دیابت که نتیجه آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت شده است، پایین بیاورند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->