شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

موبایلی با ۸ دوربین پشتی ساخته می شود

  • کد خبر: ۴۹۳۸۲
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۱
موبایلی با ۸ دوربین پشتی ساخته می شود
یک شرکت چینی اخیرا حق امتیاز اختراع جدیدی برای دستگاهی با ۸ دوربین پشتی ثبت کرده است. این شرکت چینی در حوزه تولید موبایل شناخته شده نیست
به گزارش شهرآرانیوز، تولیدکنندگان موبایل به طور مداوم مشغول نوآوری هستند. چند سال قبل موبایل‌ها فقط یک دوربین داشتند، اما در این اواخر تنظیمات دوربین ۳ و ۴ تایی در تلفن‌های هوشمند بسیار معمول شده است.

 اکنون یک شرکت چینی قصد دارد از این هنجار پا فراتر نهد و موبایلی با ۸ دوربین در سال جاری میلادی عرضه کند.
 
شرکت چینی «لنز تکنولوژی» اخیرا حق امتیاز اختراع جدیدی برای دستگاهی با ۸ دوربین پشتی ثبت کرده است. این شرکت چینی در حوزه تولید موبایل شناخته شده نیست، اما برای اپل، سامسونگ و هواوی تجهیزات فراهم می‌کند. همچنین لنز تکنولوژی نمایشگر برای اپل واچ تهیه می‌کند.

حق امتیاز اختراع جدید نشان دهنده یک دستگاه با ظاهری نوآورانه است که قسمت جلوی آن را یک نمایشگر به طور کامل پوشانده و یک دکمه فیزیکی روی آن دیده می‌شود. البته هیچ نشانی از بریدگی در صفحه نمایش دیده نمی‌شود.  

منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->