پر تقاضاترین مقاصد سفرهای نوروزی در ایران اعلام شد تبلیغات فروش باتری ارزان، شگرد یک مال‌خر باز شدن یک پرونده جنایی در پزشکی قانونی | مرگ صبحگاهی در خانه دیگری! مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: سالانه ۴.۵ میلیارد دلار ارز از طریق ورود گردشگر خارجی نصیب استان می‌شود دستاورد جدید ایران در حوزه طب سنتی و تقویت اقتصاد سلامت نظام پزشکی و قوه‌قضائیه درپی حل چالش‌های جامعه پزشکی زلزلۀ نسبتا شدید کازرون استان فارس را لرزاند + جزئیات (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) چهارشنبه‌سوری نیامده، ۳ قربانی گرفت | بیشترین حوادث در آذربایجان شرقی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) کمبود ذخایر خونی در خراسان رضوی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات تغییر قیمت شیرخشک نوزادان بدون افزایش یارانه ارزی معرفی یک سم گیاهی فاقد مجوز تعطیلی ۳ جایگاه سی‌ان‌جی پرخطر در خراسان رضوی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ + هزینه و نحوه ثبت‌نام معاون استاندار خراسان رضوی: ۷۰ درصد از معلمان مردود در گزینش‌ها به کار بازگشتند | دیده‌شدن النگو، دلیل مردودشدن یک داوطلب استخدام معلمی! تشکیل ۴۱۹ پرونده تخلف صنفی در طرح نظارت رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده راهور فراجا: تلفات حوادث رانندگی کاهش ۴.۵ درصدی پیدا کرد دولت از شیوه‌های نوین آزمون استخدامی ۱۴۰۴ برای جذب معلمان رونمایی کرد تمدید فرصت ثبت نام در دوره آزمون دستیاری پزشکی تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ معاون وزیر آموزش و پرورش: اعتمادآفرینی، راهبرد مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان باشد | پنج بحران خطرساز برای نظام تعلیم و تربیت کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | رگبار باران در برخی نقاط استان بارش قابل توجه باران تا پایان هفته جاری تشدید مقابله با فروش دارو‌های غیرمجاز در فضای مجازی اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد | عدالت آموزشی، شرط تحقق وفاق ملی سفر‌های طبیعت‌گردی به حیات‌وحش و گونه‌های جانوری آسیب می‌رساند جزئیات هولناک از جرائم سیاه باند گروگان‌گیری | از اخاذی تا جنایت بارش برف و باران در ۲۳ استان کشور طی امروز و فردا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) روزه‌داری به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند افزایش ۲برابری گشت‌های نظارتی در حوزه فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ هشدار درباره خطر مالیدن خمیردندان به پوست سوخته افطار تا سحر چه بخوریم؟
سرخط خبرها

حمله اوباش قمه‌کش به محله ای در مشهد

  • کد خبر: ۴۹۵۲۳
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴
حمله اوباش قمه‌کش به محله ای در مشهد
۹ شرور که منطقه طبرسی شمالی ۹ مشهد را ناامن کرده بودند، به دست پلیس دستگیر شدند
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ قمه و چاقو در دستانشان بدرقصی می‌کرد و مدام مردم را تهدید می‌کردند. چند دستگاه خودرو پارک شده هم بی‌نصیب از این حمله نمانده و شیشه و چراغ‌هایشان هدف ضربات قمه قرار گرفت و خرد شد. صاحبان خودرو‌های خسارت دیده هم از ترس جانشان و تیغه‌های برهنه چاقو و قمه جرئت رفتن به میدان را نداشتند.

گروه اشرار، خیابان طبرسی شمالی ۹ را کاملا به‌هم ریخته بودند و با عربده‌کشی و تاختن به د‌رو‌همسایه اجازه به هیچ شخصی نمی‌دادند. باید یکی کاری انجام می‌داد و این غائله خوفناک را پایان می‌داد. زمانی نگذشته بود که صدای آژیر خودرو‌های پلیس از دور دست شنیده شد و همانند امشی، گروه اشرار مسلح را تارومار کرد.

متهمان تا به خودشان بیایند مأموران پلیس در میدان حاضر شدند و به مقابله با اراذل و اوباشی پرداختند که چند لحظه قبل وسط خیابان معرکه گرفته و قدرت‌نمایی می‌کردند. متهمان که دیگر راهی جز فرار نداشتند هریک به کوچه و پستویی زده تا شاید موفق به گریز شوند. در این میان، اما مجریان قانون عرصه را بر متهمان تنگ کرده و با دستگیری یکی از افراد شرور چراغ اول این عملیات ضربتی را روشن کردند.
 
متهم به دام افتاده که قمه‌ای بزرگ در دست داشت خود را تسلیم قانون کرد. ضابطان قضایی در کلانتری پنج‌تن مشهد که همه متهمان این پرونده را شناسایی کرده بودند بعد از اولین دستگیری به سراغ دومین نفر رفتند. این متهم حین فرار یک قبضه چاقویی که در دست داشت را به داخل یکی از خانه‌ها پرتاب کرد و با این کار تصمیم داشت مدرکی علیه خود دست مأموران ندهد.
 
فرار این مرد جوان ادامه داشت تا اینکه صدای مهیب شلیک تیر برای لحظه‌ای خیابان طبرسی شمالی را در سکوت فرو برد. شرور فراری که می‌دانست چنانچه دست از فرار نکشد هدف بعدی شلیک پلیس قرار خواهد گرفت، برای همین به ناچار خود را تسلیم قانون کرد.

مأموران کلانتری ۳۸ در ادامه این عملیات دست ۵ نفر از متهمان دیگر این پرونده را برای قانون روساخته و در اقدامی غافل‌گیرانه این افراد را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: با دستگیری ۷ متهم این پرونده که همگی در ماجرای عربده‌کشی و خسارت زدن به خودرو‌ها در طبرسی شمالی ۹ شرکت داشتند، سرنخ‌هایی از دو همدست متواری دیگرشان به دست آمد و طولی نکشید که این افراد هم در مخفیگاه خود دستگیر شدند.

عباس صارمی ساداتی بیان کرد: ۹ متهم به دام افتاده پس از تکمیل تحقیقات اولیه برای ادامه بررسی‌های قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۴ مشهد منتقل شدند. متهمان بین ۱۹ تا ۳۱ سال سن دارند که ۳ نفر از آن‌ها تبعه خارجی هستند. این افراد ضمن ایجاد رعب و وحشت در منطقه طبرسی شمالی به ۳ دستگاه خودرو نیز خسارت وارد کرده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->