جزئیاتی جدید از مصوبه شورایعالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

استارت آپ‌ها چشم انتظار حمایت‌ها

  • کد خبر: ۴۹۹۸۰
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
استارت آپ‌ها چشم انتظار حمایت‌ها
مصطفی مکارم - مدیر شتاب دهنده فردوسی
حدود ۱۰ ماه از شیوع کرونا در کشور گذشته است. خیلی از کسب وکار‌ها با مشکلات مختلفی روبه رو شده اند. در این بین، کسب و کار‌های نوپا و استارت آپی از این مشکلات آسیب‌های جدی تری دیده اند.
 
البته دولت و نهاد‌های مختلف حمایت‌هایی از این شرکت‌ها انجام داده اند، اما مشکلات آن قدر زیاد است که سطح کمک‌ها قابل قیاس با ضرر و چالش‌های مجموعه‌ها نیست.
 
برای نمونه، در سال گذشته صندوق نوآوری مشهد نزدیک به ۸ میلیارد تومان به شرکت‌های دانش بنیان مشهدی وام داده است، ولی این مبلغ در مقایسه با میزان نیازی که در استان وجود دارد، عدد کوچکی به شمار می‌آید. البته باید به این نکته توجه کرد که منابع کشور ما هم به دلیل تحریم‌ها محدود است.
 
در واقع، پارک‌های فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همه مجموعه‌های مشابه، همه تلاش خود را برای حمایت از اکوسیستم استارت آپی کشور در یک سال گذشته کرده اند. وام‌هایی با عنوان کروناپلاس به شرکت‌ها دادند که با وجود کم بودن مبلغ، باز هم برخی مشکلات مجموعه‌های نوآور را برطرف می‌کرد.
 
نکته کلیدی اینجاست که نگاه مسئولان به جنس حمایت‌ها باید تغییر کند و حمایت را تنها در وام دیدن نبینند. مهم‌ترین حمایتی که در خیلی از کشور‌های پیشرفته از کسب و کار‌های نوپا و دانش بنیان می‌شود، ایجاد بازار برای این مجموعه هاست.
 
در خیلی از کشور‌ها به جای دادن وام، تلاش می‌کنند با تأمین مواد اولیه یا تضمین بازار محصولات، به رشد آن‌ها کمک کنند. در مجموع، باید گفت در ماه‌های گذشته کار‌های مختلفی برای حمایت از استارت آپ‌ها انجام شده است، اما با وجود این، کسب و کار‌های نوپا در کشورمان هنوز با چالش‌های فراوانی روبه رو هستند و اگر قرار بر حمایت از آن هاست، باید اقدامات مؤثرتری انجام شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->