پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی
سرخط خبرها

تست کووید ۱۹ تا چه زمانی مثبت می‌ماند؟

  • کد خبر: ۵۰۳۹۰
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۴
تست کووید ۱۹ تا چه زمانی مثبت می‌ماند؟
معمولا پس از دو تا سه هفته بعد از بهبودی تست PCR باید منفی شود، ولی در برخی افراد حتی پس از شش هفته از ابتلا باز هم تست PCR مثبت می‌شود
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود مردانی،  درباره اینکه آیا علائمی مانند درد زیر شکم، سوزش ادرار، مشاهده خون در ادرار و... از علائم جحدید کرونا است یا خیر؟، گفت:این موارد علائم اختصاصی کرونا نیست، اما ممکن است فرد مبتلا به کرونا در طول ابتلا به بیماری دچار عوارض کلیوی هم بشود که این موارد عوارض جدید نیست و قرار هم نیست هر فرد مبتلا به کرونا این علائم را تجربه کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره تاثیر استفاده از نقاهتگاه‌ها، هتل‌ها و مسافرخانه‌ها در قرنطینه مبتلایان کرونا، اظهار کرد: سیاست فعلی وزارت بهداشت انجام تست بیشتر و کشف موارد بیماری و جداسازی افراد کرونا مثبت برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایرین است. این موضوع عملی نمی‌شود مگر آنکه مکانی در نظر بگیریم برای افرادی که ممکن است دیگران را آلوده کنند و خود امکانات کافی برای رفتن به قرنطینه را ندارند.

وی افزود: از طرف دیگر تجربه سه ماه اخیر به ما نشان می‌دهد بیمارانی که به خانه می‌فرستیم نه تنها به درستی مسائل بهداشت فردی را برای عدم انتقال بیماری رعایت نمی‌کنند، بلکه کلیه اعضای خانواده را هم درگیر می‌کنند. به همین دلیل استفاده از ظرفیت نقاهتگاه‌ها، هتل‌ها و مسافرخانه‌ها برای بیماران یک راهکار اساسی است. ما زمانی می‌توانیم موفق باشیم که پس از شناسایی فرد کرونا مثبت، پیگیری مناسبی هم انجام دهیم؛ وگرنه اینکه تست فرد مثبت شود و به رفتن به سر کار و حضور در جامعه ادامه دهد، فایده‌ای ندارد؛ زیرا همچنان گردش ویروس در جامعه ادامه دارد.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا درباره عوارض طولانی مدتی که کرونا در مبتلایان باقی می‌گذارد، تصریح کرد: حدود ۱۰ ماه است که از این اپیدمی می‌گذرد،  بر اساس اطلاعات ما بیمارانی هستند که پس از ابتلا شکایات غیر اختصاصی متعددی از کمر درد، گزگز دست‌ها، افسردگی، عدم تمرکز، اضطراب، بی‌خوابی، بی‌اشت‌هایی و ریزش مو دارند که از عوارض طولانی مدت کرونا است و چندی قبل دکتر فائوچی این عوارض را تحت عنوان کووید مزمن نام برد. یکی از مهم‌ترین علامت این افراد سندرم خستگی مزمن است؛ یعنی بعد از ابتلا به بیماری دچار خستگی می‌شوند که به مدت طولانی با آن‌ها همراه است.

وی درباره احتمال مثبت شدن تست PCR کرونا پس از بهبودی فرد مبتلا، بیان کرد: معمولا پس از دو تا سه هفته بعد از بهبودی تست PCR باید منفی شود، ولی در برخی افراد حتی پس از شش هفته از ابتلا باز هم تست PCR مثبت می‌شود که این افراد آلوده کننده نیستند و حتی می‌توان مجوز بازگشت به کار برایشان صادر کنیم. در این افراد عمدتا لاشه‌های ویروس که در دستگاه تنفسی باقی می‌ماند، چون حاوی DNA هستند در این روش تشخیص داده می‌شوند و به همین علت است که حتی پس از بهبودی پاسخ تستشان مثبت می‌شود.

مردانی در خاتمه تاکید کرد: جهشی که حدودا دو ماه پیش در ویروس اتفاق افتاد، آلوده کنندگی ویروس را ۳تا ۹ برابر افزایش داد و بعد از آن جهش جدیدی اتفاق نیفتاده است.

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->