۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

عفونت مجدد به ویروس کرونا دست‌کم تا ۶ ماه بعید است

  • کد خبر: ۵۰۳۹۸
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۶
عفونت مجدد به ویروس کرونا دست‌کم تا ۶ ماه بعید است
مطالعات دانشگاه «آکسفورد» نشان می‌دهد افرادی که دارای آنتی‌بادی کووید۱۹ هستند، دست‌کم به‌مدت ۶ ماه در برابر ابتلای مجدد ایمن هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مطالعات تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی (NHS) نشان می‌دهد، افرادی که یک بار ویروس کرونا را گرفته و دارای آنتی بادی هستند بعید است در طی شش ماه دوباره مبتلا شوند.

تحقیقات انجام شده در بیمارستان‌های دانشگاه "آکسفورد" ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر از کادر درمان را از ماه آوریل تا ماه نوامبر مورد مطالعه قرار داد. آزمایش‌های آنتی‌بادی نشان داد که تا زمان شروع مطالعه، از میان ۱۲۴۶ فردی که قبلا مبتلا شده بودند، تنها تست کووید-۱۹ سه نفر (۰.۰۲۴ درصد) مجددا مثبت شد. کارشناسان می‌گویند این نشانه دلگرم کننده‌ای است مبنی بر اینکه افرادی که قبلاً آلوده شده‌اند بعید است دوباره دچار کووید-۱۹ شوند.

محققان می‌گویند این مطالعه نشان می‌دهد که ابتلای به "سارس کوو- ۲" (SARS-CoV-۲) ایمنی کوتاه مدت در برابر ابتلای مجدد به ویروس ایجاد خواهد کرد.

همچنین آزمایش منظم ۱۱ هزار و ۵۲ نفر نشان داد که ۸۹ نفر از این افراد که پیش از این به کووید-۱۹ مبتلا نشده بودند دچار بیماری شده و علائم بیماری را بروز دادند. ۷۶ عضو دیگر نیز که نتیجه آزمایش‌شان مثبت بود بدون علائم بیماری بودند؛ بنابراین به طور کلی ۱۶۸ نفر (۱.۴۹ درصد) از افرادی که ابتلای قبلی نداشته‌اند، علائم بیماری را بروز دادند و یا نتیجه تست آن‌ها مثبت اعلام شد.
 

این تحقیقات که امروز به صورت آنلاین و پیش از چاپ منتشر شده است، نشان می‌دهد احتمال ابتلای مجدد افرادی که قبلاً به ویروس آلوده شده‌اند بسیار کم است.

پروفسور دیوید ایر، یکی از نویسندگان این مقاله و عضو دپارتمان سلامت دانشگاه آکسفورد، گفت: تحقیقات جاری که شامل گروه بزرگی از کادر درمان می‌باشد نشان داده است که ابتلا به کووید-۱۹ در اکثر افراد حداقل شش ماه ایمنی در مقابل ویروس ایجاد می‌کند.

افرادی که تست آنتی بادی آن‌ها مثبت بوده است علائم بیماری را بروز ندادند در حالی که ۸۹ نفر از کسانی که تست آنتی بادی آن‌ها منفی بود به ویروس مبتلا شدند. این واقعا خبر خوبی است، زیرا می‌توان اطمینان حاصل کرد که اکثر افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند، حداقل برای مدت کوتاهی از ابتلای مجدد مصون‌اند.

یک مطالعه قبلاً نشان داده بود که سطح آنتی بادی پس از ابتلا به سرعت کاهش می‌یابد و تنها پس از ۸۵ روز به نصف تعداد اصلی خود می‌رسد. این کاهش همچنان ادامه می‌یابد و میزان آنتی بادی‌ها ۱۳۷ روز پس از زمانی که در بیشترین حالت خود بودند به میزان غیر قابل تشخیصی می‌رسند.

اما پروفسور ایر می‌گوید که آخرین یافته‌ها نشان می‌دهند: مصونیت کمی در افراد مبتلا شده باقی می‌ماند.

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->