ابراز نگرانی مشاور امنیت ملی کاخ سفید از برنامه هسته‌ای ایران دومین زمین لرزه نسبتا شدید در حسینیه اندیمشک ثبت شد زمین لرزه‌های خوزستان در لرستان احساس شد (۲۸ بهمن ۱۴۰۳) زلزله اهواز را لرزاند (۲۸ بهمن ۱۴۰۳) توصیه‌های دادستان کل کشور درباره خرید طلا به صورت اینترنتی تصادف در جاده صالح آباد خراسان رضوی یک فوتی و پنج مصدوم بر جای گذاشت (۲۸ بهمن ۱۴۰۳) معضلی به نام پساشرم! الگوی سوم زن مسلمان؛ حرفی نو در جهان اسلام است سپر دفاعی وزارت بهداشت در برابر حمله‌های هکری تقویت شد رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را برعهده گرفت رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: افزایش ۴۰ درصدی مستمری ۱۴۰۴ مددجویان بهروز آذر: آموزش مهارت‌های زندگی در کنار توانمندسازی اقتصادی زنان ضروری است وزیر آموزش و پرورش: لایحه‌ای برای آموزش اجباری دانش‌آموزان تدوین شود ۱۲۰ بازرس برای نظارت بر مراکز اقامتی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ آموزش می‌بینند ثبت جهانی منظر تاریخی کلات، آسباد‌ها و زیارت رضوی در اولویت کار میراث فرهنگی است آنچه مردان باید درباره پروستات بدانند رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران نوجوانی و بحران چالش‌های کلامی | چطور می‌توانیم از  تنش‌های دوره نوجوانی پیشگیری کنیم؟ ساخت اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد در چندقدمی خط پایان کارت شرکت در آزمون دکترا و کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۴ توزیع شد اطلاعیه سازمان وظیفه عمومی فراجا در خصوص مشمولان اعزامی اسفند ۱۴۰۳ دانشجوی دانشگاه تهران، پژوهشگر سال بریکس شد توضیحات وزیر علوم در خصوص افزایش امنیت در اطراف دانشگاه تهران رئیس پلیس فتا: سایت‌های «دیوار» و «شیپور» از انتشار آگهی وام خودداری کنند برگزاری جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران، امروز (۲۸ بهمن ۱۴۰۳) اطلاعیه پلیس فراجا در خصوص اخبار دستگیری قاتل دانشجوی دانشگاه تهران کاهش زمان سفر تهران - مشهد به ۶ ساعت با برقی‌سازی راه‌آهن جزای نقدی مداخله در امر پزشکی به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ بهمن ۱۴۰۳) | نفوذ سامانه ناپایدار بارشی از فردا نخستین آزمایشگاه آسیب‌شناسی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد انتصاب ناصر سراج به دبیری ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران
سرخط خبرها

راهکارهایی برای بازگشت حس بویایی از دست‌رفته در کرونا

  • کد خبر: ۵۰۸۰۵
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
راهکارهایی برای بازگشت حس بویایی از دست‌رفته در کرونا
در بیماری کووید ۱۹ بعضی افراد دچار اختلال بویایی می‌شوند که بعد از گذراندن دوران بیماری معمولاً در حس بویایی آنها بهبودی حاصل شده و در درصد کمی از موارد مشکل اختلال در حس بویایی از چند ماه تا چند سال طول می کشد. مصرف ویتامین A و B، زینک و تمرین بویایی در فواصل چند دقیقه ای در بازگشت حس بویایی موثر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر قادری پزشک متخصص مغز و اعصاب گفت: برای افرادی که بعد از گذشت چند ماه از بیماری کووید ۱۹ خود هنوز حس بویایی شان بازنگشته است، استفاده از زینک، مکمل های ویتامین A و دسته گروه B و تمرین بویایی در فواصل چند دقیقه ای بهترین راهکار مؤثر خواهد بود.

دکتر معصومه قادری اظهار کرد: در تمرین بویایی در فواصل چند دقیقه ای لازم است این افراد بویایی های مختلفی را چون بوی لیمو، قهوه و گل رز را که در این تمرین مؤثر خواهد بود، استفاده کنند.

وی تصریح کرد: در بیماری کووید ۱۹ که افراد از اختلال بویایی شکایت دارند، خوشبختانه باید بگوییم بعد از گذراندن دوران بیماری معمولاً در حس بویایی آنها بهبودی حاصل شده و در درصد کمی از موارد مشکل اختلال در حس بویایی از چند ماه تا چند سال طول می کشد.

قادری مطرح کرد: ممکن است در برخی افراد نیز کووید ۱۹ اختلال را این گونه نشان دهد که افراد افزایش حس بویایی داشته و این افزایش حس بویایی باعث شود بوی تعفن احساس کنند و شکایت از بوی تعفن داشته باشند که با گذشت زمان این موارد از مشکلات بهبود یافته از کرونا نیز با گذشت زمان مرتفع خواهد شد.

وی در بخش دیگری گفت: در ادامه تظاهرات شایع نئولوژیک کووید ۱۹ اختلال بویایی در ۳۳ درصد موارد از بیماران دیده شده که این درصد میزان بالایی بوده و به این شکل است که با اختلال چشایی همراه است و با گذشت زمان مشکل حل شده و جای نگرانی ندارد.

قادری با اشاره به برخی از بیماری ها و دلایل اختلال بویایی افراد یادآور شد: به غیر از کووید ۱۹ سیگار کشیدن، افزایش سن، ابتلا به بیماری پارکینسون و آلزایمر، کمبود ویتامین دسته و گروه های A و B، کمبود زینک در بدن و ضربه مغزی و تومور مغزی نیز می تواند از دلایل و علل اختلالات بویایی باشد.

این متخصص مغز و اعصاب دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پایان یادآور شد: یکی از تظاهرات شایع در ابتلا به عفونت های ویروسی درگیری عصب زوج یکم بدن بوده که زوج یکم بدن تنها جایی است که عصب در ارتباط با محیط قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->