پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

اگر تتوی والیبالی‌ها دیده شود، اخراج می‌شوند!

  • کد خبر: ۵۰۹۱۳
  • ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۰
اگر تتوی والیبالی‌ها دیده شود، اخراج می‌شوند!
خال‌کوبی در فرهنگ و ملل مختلف پیشینه دارد، اما در گذشته‌های دور بیشتر نشانه‌ای برای شناسایی یاغی‌ها و سرکش‌ها بود و حالا هم چند سالی است در بین ورزش‌کاران ایران رواج یافته است.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، بحث خال‌کوبی ورزش‌کاران چندین سال پیش مطرح شد به‌ویژه وقتی که سردار آزمون و اشکان دژاگه به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شدند که در رسانه‌های خارجی هم بازتاب زیادی داشت. آن زمان سردار آزمون روی ساعد دست چپ خود و به انگلیسی جمله «دوستم بدار برای آنچه که هستم» را خال‌کوبی کرده بود. دژاگه هم تتوی اشکال و عبارات مختلف را روی دست خود داشت. به همین دلیل فدراسیون فوتبال به این دو بازیکن تذکر داده بود که خال‌کوبی خود را بپوشانند. این اتفاق برای بقیه رشته‌ها همچون بسکتبال هم افتاد و حالا هم شنیده می‌شود که والیبالی‌ها هم باید از این قانون پیروی کنند.
سازمان لیگ والیبال دستور داده است بازیکنانی که تتو دارند باید آن را بپوشانند؛ وگرنه ناظران باید از حضور آن‌ها در زمین جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->