نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

وزیر دفاع در خانه شهید فخری‌زاده: تنها خواسته همسر شهید ادامه دادن راه او بود

  • کد خبر: ۵۰۹۸۱
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
وزیر دفاع در خانه شهید فخری‌زاده: تنها خواسته همسر شهید ادامه دادن راه او بود
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز با حضور در منزل شهید فخری‌زاده، گفت: تنها خواسته همسر شهید، ادامه دادن راه شهید فخری‌زاده بود و اطمینان دادیم در همه حوزه‌ها با قوت و سرعت، راه او را ادامه خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز - سرتیپ امیر حاتمی پیش از ظهر شنبه با حضور در منزل شهید محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری  وزارت دفاع و دیدار با خانواده او، در جمع خبرنگاران گفت: توفیق داشتیم خدمت خانواده معظم شهید دکتر فخری زاده برسیم.  شهید عزیزمان بر گردن همه ما این  حق را داشت که یک مراسم باشکوه و درخور این شهید برگزار کنیم.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: اما با توجه به شرایط خاص بیماری کرونا و محدودیت‌های مختلف آن، سرانجام خدمت خانواده عزیز این شهید رسیدیم و عرض تسلیت داشتیم به حمدلله خانواده او هم چون خود این شهید، فرهیخته و با روحیه بسیار بالا در این فضا حضور دارند و درخواست همه آنها این بود که راه این شهید عزیز را با قدرت ادامه دهیم.  تنها خواسته همسر گرامی شهید این بود که راه شهید عزیزمان ادامه یابد.

 

سرتیپ حاتمی یادآور شد: با اطمینان به همسر شهید فخری‌زاده عرض کردم حتماً همه ما به ویژه همکاران،  همراهان و شاگردان زیادی، در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌ها و ابعاد متعدد با قوت، سرعت و اطمینان ادامه پیدا خواهد کرد. برکت خون شهید عزیز ما موجب خواهد شد که هم خانواده و هم کارهایی که او دنبال می‌کرد با قوت ادامه پیدا کند.

 

وزیر دفاع در خانه شهید فخری‌زاده: تنها خواسته همسر شهید ادامه دادن راه او بود

 

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط کاری او نیاز است درباره تلاش‌های او مفصل صحبت کرد چون در عرصه‌های مختلف شاهد ابتکارات، خلاقیت‌ها و حضور با برکت این شهید بودیم.

 

وزیر دفاع گفت: امروز در خدمت خانواده دکتر فخری‌زاده رسیدیم شهادت این شهید بزرگوار را تسلیت بگوییم و هم این پیام را به همه جهانیان بدهیم که راه شهید فخری زاده و شهدای انقلاب ادامه دارد.

 

سرتیپ حاتمی ادامه داد: فخری زاده از مفاخر ایران زمین و امت اسلامی است. نخبگان،دانشمندان و متخصصان ما داخل کشور عهد بستند راه شهید را ادامه دهند.

 

تروریست‌های بیگانه عصر جمعه- هفتم آذرماه- با کمین در مسیر خودروی حامل محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری  وزارت دفاع در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند، در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

 

به گفته وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جریان این حمله تروریستی ابتدا خودرو حامل فخری زاده مورد حمله واقع گرفت و بعد یک خودرو نیسان در ۱۵ متری وی منفجر شد. در اثر این تیراندازی‌ و انفجار، فخری زاده به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد ولی با توجه به شدت جراحات وارده در بیمارستان به شهادت می‌رسد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->