تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) جنگنده‌های آمریکایی الحدیده یمن را بمباران کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید
سرخط خبرها

دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده شهید فخری‌زاده در معراج شهدا

  • کد خبر: ۵۱۰۴۲
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۷
دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده شهید فخری‌زاده در معراج شهدا
رئیس قوه قضاییه با حضور در معراج شهدا ضمن قرائت فاتحه بر پیکر شهید محسن فخری‌زاده، با خانواده این شهید گرانقدر دیدار کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، رییس قوه قضاییه با حضور در معراج شهدا ضمن قرائت فاتحه بر پیکر پاک شهید محسن فخری‌زاده، با خانواده این شهید بزرگوار دیدار کرد.
 
حجت‌الاسلام سید ابراهیم رییسی ساعاتی پیش با حضور در معراج شهدای تهران با پیکر مطهر شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان که روز گذشته در یک حادثه تروریستی به شهادت رسید، وداع کرد.

رییس قوه قضاییه در دیدار با خانواده این شهید گرانقدر گفت: کشوری که امنیت قوی، اقتصادی قوی و فناوری قوی داشته باشد قدرتمند است و آقای فخری زاده، با علم و دانش در مسیر تولید قدرت و امنیت برای کشور حرکت کرد.
حجت‌الاسلام رییسی از آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به عنوان یزیدیان زمان یاد کرد و دلیل خشم آن‌ها از فخری زاده را آن دانست که به عنوان سرباز گمنام امام زمان (عج) برای ایران اسلامی و منطقه تولید قدرت کرده است.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه ایران قوی با دستان توانای سردارانی، چون فخری زاده شکل گرفته، تصریح کرد: شهید فخری زاده افتخاری برای ملت ایران و ملت‌های منطقه و همه اندیشمندان جهان اسلام است.
حجت‌الاسلام رییسی افزود: کسانی که شهید فخری زاده را ترور کردند، مخالف علم و دانش هستند و تاب دیدن اقتدار ایران اسلامی را ندارند.
رییس قوه قضاییه در عین حال خاطر نشان کرد که سلیمانی‌ها و فخری زاده‌ها با تولید قدرت و امنیت در منطقه، نگذاشتند دشمنان این مرز و بوم به هدف شوم خود برسند.
حجت‌الاسلام رییسی این نکته را هم متذکر شد که به برکت خون مطهر شهید فخری زاده، حرکت علم و فناوری و پیشرفت کشورمان متوقف نمی‌شود بلکه فخری زاده‌ها در راهند و خواب راحت را از چشم دشمنان خواهند گرفت.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه خون‌های متصل به خون مطهر سیدالشهدا (ع) جاودان خواهند ماند، گفت: خونخواه همه کسانی که در مسیر دفاع از دین خدا و ارزش‌ها حرکت می‌کنند و شهید می‌شوند، خود خداوند است.


رییس قوه قضاییه با بیان اینکه نظام سلطه رو به افول می‌رود، گفت که خون شهیدان سلیمانی و فخری زاده به این افول کمک می‌کند و هر چه زودتر شاهد تحقق این اتفاق خواهیم بود.
حجت‌الاسلام رییسی بیا بیان این که همه ما در معرض آزمون الهی قرار داریم اظهار داشت: دانشمند شهید فخری زاده از این امتحان الهی پیروز و سربلند بیرون آمد و نام او به عنوان یک دانشمند مسلمان انقلابی و متعهد و ولایی که به کشور و نظام و ملت است و از جان خود گذشت، در تمام قرون و اعصار خواهد درخشید.
رییس قوه قضاییه در پایان با آرزوی صبر و شکیبایی برای خانواده شهید فخری زاده، یادگاران این شهید بزرگوار را پرچم شهید فخری زاده و نماد عزت و اقتدار و سربلندی نظام اسلامی دانست.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->