حامد کرزی، طالبان و چهره‌های شناخته شده افغانستان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند شعر شاعر افغانستانی در رثای شهدای حمله رژیم صهیونیستی | سلامی را گرفتی، آرزوی او شهادت بود شگفتی در هفته سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نتیجه دیدار نورزاد نمیروز و اتحاد هرات + فیلم ادامه بازی‌های چهارمین دوره لیگ برتر فوتسال افغانستان | خانه تکانی اتحاد هرات + نتایج تیم فوتسال اتحاد هرات سرمربی و بازیکنان ایرانی خود را اخراج کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پیروزی پرگل تیم صداقت مقابل ظاهر اسد در دربی لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) انتقاد عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال هفته‌ای ۴۰ میلیون دلار برای طالبان معاون سازمان بهزیستی: برخلاف تصور رایج درباره کودکان کار، اکثر آن‌ها ایرانی‌ هستند وزارت خارجه ایالات متحده: دارندگان ویزای «اس‌آی‌وی» از ممنوعیت ورود به آمریکا معاف هستند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ادامه هیجان در لیگ برتر فوتسال افغانستان | حریفان امتیازات را تقسیم کردند نتیجه بازی تیم ملی فوتبال افغانستان و سوریه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + خلاصه بازی بروجردی: بحث اخراج دسته‌جمعی اتباع مطرح نیست | اتباع مجاز اخراج نمی‌شوند امضای تفاهم‌نامه میان یونیسف و مرکز امور اتباع وزارت کشور برای حمایت از کودکان مهاجر پیروزی پرگل نورزاد نیمروز در هفته دوم لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سرکنسول پیشین ایران در هرات: زبان فارسی همواره نماد وحدت و پیوند بین اقوام در افغانستان بوده است سخنگوی صنعت آب: مذاکره با افغانستان برای حقابه هیرمند نتیجه ملموسی نداشته است تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتبال افغانستان و روسیه در انتخابی جام ملت‌های آسیا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) خلاصه بازی صداقت کابل و آریا فورج در لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ادامه فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان | صداقت با یک پیروزی پرگل به جام بازگشت + جدول نتایج
سرخط خبرها

هزینه ۲۰ هزار میلیاردی راه آهن خواف-هرات با نرخ روز ارز

  • کد خبر: ۵۱۰۸۵
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
هزینه ۲۰ هزار میلیاردی راه آهن خواف-هرات با نرخ روز ارز
فرماندار خواف گفت: ۴۲۰۰ میلیارد ریال برای اجرای سه قطعه خط ریلی خواف تا هرات افغانستان در سال‌های گذشته هزینه شده است که با افزایش هزینه‌ها و نرخ امروزی ارز این میزان ۲۰هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز - حسین سنجرانی امروز یکشنبه اظهار کرد: راه آهن خواف - هرات به طول حدود ۲۲۰ کیلومتر در چهار قطعه اجرا می‌شود که ۷۷ کیلومتر آن در قالب دو قطعه در داخل خاک ایران و قطعه سوم از نقطه صفر مرزی تا ایستگاه روزنگ افغانستان یه طول ۶۶ کیلومتر ادامه یافته و هم اکنون آماده بهره‌برداری است و در چند روز آینده با حضور مسوولان دو کشور به بهره‌برداری می‌رسد.
 
وی ادامه داد: بهره‌برداری از خط ریلی خواف به هرات نقش مهمی در افزایش صادرات و واردات و رونق اقتصادی افغانستان و توسعه مبادلات بین ایران و این کشور دارد و با بهره‌گیری از ظرفیت این خط ریلی سالانه ۱۲ میلیون تن کالا در این مسیر جابه‌جا می‌شود.
 
فرماندار خواف گفت: خط ریلی خواف به هرات یکی از طرح‌های بسیار مهم ملی و بین‌المللی است که موجب افزایش ارز آوری اقتصادی و انتقال ارزان و به صرفه کالا و خدمات برای دو کشور ایران و افغانستان می‌شود و علاوه بر ثبات امنیت و معیشت در منطقه در افزایش اشتغال نقش بسزایی دارد.
 
وی افزود: با راه اندازی خط ریلی خواف به هرات زنجیره حمل و نقل کالا و نقطه اتصال کریدور شمال به جنوب کامل می‌شود و امکان اتصال و ترانزیت کالا از افغانستان از طریق حمل‌ونقل ریلی تا آب‌های آزاد و در آینده نزدیک با تکمیل خط ریلی چابهار به زاهدان و مشهد تا دریای عمان فراهم می‌شود.

ایران ثابت کرد مدافع مردم افغانستان است

سنجرانی ادامه داد: ایران با اجرای سه قطعه از طرح مهم ریلی خواف به هرات ثابت کرد که همچنان مدافع مردم افغانستان است و متعهدانه در بازسازی این کشور مشارکت فعال دارد و منافع این کشور با منافع کشور ما گره خورده است.
 
وی گفت: عزم و اراده نظام جمهوری اسلامی ایران از جمله دولت دکتر روحانی سرعت بخشی در بهره‌برداری از خط ریلی خواف به هرات است و این طرح مهم با تلاش متخصصان ایرانی به اتمام رسیده و آماده بهره‌برداری است.
 
فرماندار خواف افزود: ایران حتی بعد از بهره برداری از خط ریلی خواف به هرات متعهد شده که مدت ۶ ماه آموزش متخصصان کشور افغانستان را برای بهره‌برداری مناسب از ظرفیت‌های این بخش انجام دهد.

خط راه آهن خواف-‌هرات دروازه ورود افغانستان به اروپاست

معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور هم پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: با افتتاح راه آهن خواف-هرات در مرز‌های شرقی خراسان رضوی، کشور افغانستان از طریق شبکه ریلی ایران و ترکیه به اروپا متصل می‌شود.
 
عباس خطیبی افزود: از طریق هماهنگی‌های انجام شده با وزارت امور خارجه افغانستان و راه آهن این کشور پروژه ریلی و مهم خواف-هرات ۲۰ تا ۲۲ آذر ماه افتتاح می‌شود که با بهره برداری از این طرح کشور افغانستان با اتصال به شبکه ریلی ایران علاوه بر اروپا به بنادر جنوبی کشور، آسیای مرکزی و قفقاز و حتی کشور عراق متصل خواهد شد.
 
مرکز شهرستان ۱۵۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
 
منبع: ایرنا
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->