افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود
سرخط خبرها

استارت آپ‌ها نیازمند اصلاح قوانین

  • کد خبر: ۵۱۳۱۶
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
استارت آپ‌ها نیازمند اصلاح قوانین
مهدی غیبی - کارشناس فناوری
در چند سال گذشته کسب و کار‌های استارت آپی کم کم در حال باز کردن جای خود در اقتصاد کشور هستند، اما هنوز در حوزه قوانین مربوط به آن‌ها عقب هستیم و اساسا تغییر قانون در کشور ما فرایندی زمان بر است. در روز‌های گذشته خبری منتشر شد که تا آخر آذرماه شعبه تخصصی رسیدگی به پرونده کسب و کار‌های مجازی در دستگاه قضایی تشکیل خواهد شد. این مدل اقدام‌ها بیشتر جنبه تسهیلگری دارد.
در ماه‌های گذشته با توجه به شرایط کرونا، خیلی از کسب و کار‌ها به سمت آنلاین شدن پیش رفته و خرید‌های اینترنتی افزایش چشمگیری داشته اند. در طرف مردم هم اعتماد به این مدل کسب و کار‌ها بیشتر شده و فرهنگ استفاده از مشاغل آنلاین در کاربران رشد خوبی داشته است. به موازات این موارد، باید قوانین این حوزه هم با سرعت بیشتری ارتقا یابد، چون پیش بینی می‌شود با افزایش گستره کسب و کار‌های آنلاین، حجم سوءاستفاده و تقلب در این حوزه هم بیشتر شود. در واقع، حرکت قوه قضائیه در راه اندازی شعبه تخصصی کسب و کار‌های استارت آپی به همین دلیل است و چاره اندیشی درباره این حوزه روبه رشد، ناگزیر است.
قوه مقننه هم باید هم راستا با این شرایط، فرایند تغییر قوانین را سریع‌تر از قبل دنبال کند تا خلأ‌های قانونی این حوزه زودتر برطرف شود، چون راه اندازی شعبه تخصصی قضایی برای کسب و کار‌های استارت آپی در واقع تنها حکم مُسَکّن را دارد و بدون اصلاح قوانین نمی‌تواند تأثیر ماندگاری در بهبود وضعیت این کسب و کار‌ها داشته باشد.
در یکی دو سال گذشته با حضور مسئولان جوان‌تر در قوه قضائیه و قوه مقننه، ارتباط بهتری بین اکوسیستم استارت آپی و این نهاد‌ها برقرار، و جلسه‌های مختلفی برگزار شده است. امیدوارم در فراکسیون اقتصاد دیجیتال که در مجلس تشکیل شده است بتوانیم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه قوانین استارت آپی در کشور باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->