نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود وضعیت نگران‌کننده لیگ برتر ایران | تساوی‌های بی‌رمق و نبود رقابت واقعی! تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و برنتفورد | برنتفورد، هدف آشنای امبومو ساپینتو بی صبرانه در انتظار بازگشت آشورماتوف
سرخط خبرها

شایسته‌سالاری در بسکتبال چیست؟ شایسته‌ها کدام‌اند؟

  • کد خبر: ۵۱۴۹۰
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
  • ۲
شایسته‌سالاری در بسکتبال چیست؟ شایسته‌ها کدام‌اند؟
تیم ملی بسکتبال ایران در پنجره دوم مسابقات کاپ آسیا با یک پیروزی برابر عربستان و یک شکست برابر سوریه به خانه بازگشت.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، در مورد ارسلان کاظمی زیاد نوشتیم و خواندیم و علت دور شدن او از تیم ملی اظهرمن‌الشمس است. همین‌طور جای خالی او در همین دو بازی. بازی‌های تیم ملی ثابت کرد با ایجاد فرصت رقابت بین ارسلان، محمد حسن‌زاده، آرمان زنگنه و بقیه بچه‌های پوزیشن ۴، در بازی‌های داخلی باید پیراهن تیم ملی را برتن شایسته‌ترین‌ها کرد نه با بلیت‌های ۸۰ تا ۱۵۰ میلیون تومانی بیزنس و اکونومی.

اما همۀ مشکلات تیم ملی در این دو بازی فقط انتخاب و سپس نحوۀ بازی گرفتن از بازیکنان پوزیشن ۴ نبود. اشاره به آمار تیم ایران در این مقطع، ناعادلانه‌ترین چماق سر ملی‌پوشان است، چون به توانمندی نیمی از بازیکنان این تیم اعتقاد دارم و دو بازی‌ای که همه جور آشفتگی و تصمیمات استرس‌زا به تیم ملی وارد کرد، ملاک ارزیابی‌های من برای این بازیکنان نیست.
 
از امروز تا المپیک، ارسلان و مهدی کامرانی را باید صدا بزنیم. نه بخاطر اسم و رسم‌شان، بلکه از ردِ بازی‌هایی که از خود، در بسکتبال باشگاه‌های ایران به جا می‌گذارند. هر دو ثابت شده‌اند و تجربه دارند، اما تیم ملی جای تضمین شده برای هیچ بازیکنی نیست که متأسفانه با سیاست‌های نادرست، الان برای برخی‌ها هست.
 
المپیک، جای باتجربه‌ها و جوانترهاست که مجموعه‌ای از «شایسته»‌ها را تشکیل می‌دهند. هیچ معیاری به غیر از میزان شایستگی در دعوت و انتخاب از نفرات نباید وجود داشته باشد. این موضوع فقط شامل بازیکنان نمی‌شود. یک جمع شایسته را چطور باید برگزید وقتی فهرست تیم ملی از قبل با سلیقۀ فردی! مشخص شده است؟
 
تناقض و تبعیض درایجاد فرصت رقابت، برخورد قهری که از سلیقۀ شخص نشأت می‌گیرد با صرف انرژی بسیار در مربیگری تیم باشگاه که منجر به کمتر شدن تمرکز روی دعوت از نفرات می‌شود، همچنین عادت به تک گویی و تکروی در سیاست‌گذاری‌های تیم ملی، شمشیری بر فرق «شایسته سالاری» است که برای نابودی آن تیز می‌کنند.
 
نباید چنان به تک‌گویی عادت کرد که با شنیدن اولین صدای مخالف، شمشیر را به سمت کسانی چرخاند که مثل ما حرف نمی‌زنند یا فکر نمی‌کنند.
 
مکانیسم تحقیر یا تمسخر «دیگران» با برچسب سازی‌های آشکار و پنهان هم جواب نمی‌دهد، زیرا به حل بحران تیم ملی با نادیده انگاشتن «شایسته»‌ها کمکی نمی‌کند و از آرای مردم و کامنت‌های کاربران در نظرسنجی‌ها و پای برخی اخبار رسمی و غیررسمی پیداست که رویکرد سلیقه‌ای علیه شایسته‌سالاری را برنمی‌تابند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
0
0
بنظر من آقای مشایخی خیلی بهتر و توانمند تر از آقای کامرانی هستند .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
0
0
کی میگه آخه لطفا بازی ایران فیلیپین سال ۲۰۱۵ رو مشاهده کنین
هم کامرانی با ۳۳ سال سن هم مشایخی ۱۹ سال سن ۱۲ امتیاز بدست آوردن همچنین لازم به ذکر که آقای کامرانی بیشتر بازی کردند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->