وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیاه‌بازی برای فرار از اتهام قتل

  • کد خبر: ۵۱۷۸
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۴:۵۷
سیاه‌بازی برای فرار از اتهام قتل
دستگیری زن و شوهری که پس از کشتن مردی ۴۱ ساله به فریمان گریخته بودند

محمدجواد ابوعطا - سرعت غیرمجاز و حالت غیرطبیعی راننده هنگام رانندگی، مأموران پلیس راه را برآن داشت تا خودروی گران قیمت چری آریزو را متوقف کنند. راننده با فرمان ایست پلیس راه فریمان، خودرو را به کناری کشیده و در حاشیه جاده توقف کرد. مأموری برای چک کردن مدارک راننده به سمت این خودرو که زن و مردی جوان سوارش بودند رفت. هنگام چک کردن مدارک خودرو، ناگهان چشم مأمور به وسایلی که در صندلی عقب این خودرو انباشته شده بود افتاد که سر یک لوله تفنگ نیز درمیان وسایل خودنمایی می کرد. مأمور پلیس راه از راننده و دیگر سرنشین خودرو خواست تا پیاده شوند و هم زمان با پیاده شدن این افراد موضوع را به مافوق خود گزارش داد.
لحظاتی بعد زمانی که این زن و مرد را به ساختمان پلیس منتقل کردند، مأموران خودروی مشکوک را بازرسی کردند و تعداد زیادی انواع وسایل نظیر ساعت و... به همراه 3اسلحه ساچمه زنی و بادی را از این خودرو کشف کردند.
با مظنون شدن به این افراد که خود را زن و شوهر اعلام کرده بودند ، این زوج بعد از هماهنگی به پلیس آگاهی فریمان منتقل شدند و بازجویی از آن ها آغاز شد. مرد جوان خیلی زود به تناقض گویی افتاد. مشخص بود که رازی در سینه اش مخفی دارد. او وقتی نتوانست ثابت کند خودرو متعلق به خودش است و تمامی مدارک خودرو متعلق به فرد دیگری بود، ساکت شد و دیگر جواب مأموران را نداد.
یک رشته تحقیقات از زن جوان نیز هم زمان آغاز شده بود که او نیز به تناقض گویی افتاد و نتوانست پلیس را قانع کند. وقتی او تمام راه ها را به روی خود بسته دید، دست از پنهان کاری برداشت و در اعترافی تکان دهنده اعلام کرد خودرو متعلق به مردی است که شوهرش او را در منزل مسکونی شان کشته و خودرواش را ربوده 
ا ست.


اعلام موضوع به مقام قضایی
با اعتراف صریح متهم به قتل و اعتراف انجام این جنایت در مشهد، مأموران پلیس آگاهی فریمان موضوع را شبانه به بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب مشهد اعلام کردند و با دستور قاضی علی اکبر احمدی نژاد، زن جوان شبانه به مشهد منتقل شد به نحوی که در ساعت صفر بامدادی او در بولوار توس از خودرو پیاده شد و در حضور قاضی احمدی نژاد با دستانی لرزان و در بند دستبندهای قانون، به سوی منزلی مسکونی اشاره کرد.
قاضی احمدی نژاد از کارآگاهان پلیس خواست تا به بازرسی منزل بپردازند. مأموران پس از ورود با جسد مردی چهل ویک ساله که طاقباز وسط پذیرایی افتاده بود، رو‌به‌رو شدند. بررسی های اولیه نشان می داد ضرباتی با میله ای آهنی به سر مقتول وارد شده و آثار خون روی فرش و لابه لای موهای او نمایان بود. پس از بررسی های میدانی دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی صادر شد و هم زمان تحقیقات از زن جوان درباره این جنایت آغازشد.


مقتول دوست شوهرم بود
بازجویی های اولیه از زن جوان حاکی از آن بود که مقتول دوست چندین ساله شوهرش بوده و سال ها پیش، مشاور املاک بوده است. مقتول شب حادثه به خانه آن ها آمده اما به دلایل نامعلومی این دو رفیق با هم درگیر شده اند که مرد سی وشش ساله با ضربات میله آهنی او را به قتل رسانده و پس از سرقت مدارک و پول هایش به قصد فرار، مشهد را به سمت فریمان ترک کرده است.
این زوج جوان هنگام ترک منزل برای صحنه سازی و فریب مجریان قانون، دست نوشته ای از خود به جا می گذارند با این مضمون که « صبح بیدار شدی و می خواستی بروی، سماور را خاموش کن و درها را ببند و...». این افراد با این یادداشت سعی کرده بودند که موضوع قتل را گردن سارقان احتمالی بیندازند که این مسئله از چشم مقام قضایی دورنماند.
بررسی شغل متهم به قتل نشان داد پیش تر شغل او جوشکاری بوده، اما سال هاست که کار نمی کرده است. با توجه به وسایل کشف شده در خودروی مقتول و چند اسلحه ساچمه ای، قاضی احمدی نژاد فرضیه خلافکار بودن این افراد را مطرح کرد. از همین رو تحقیقات درباره این فرضیه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت.
زن جوان پس از انجام بازجویی های اولیه با دستور موقت راهی زندان شد و نیزدستور ویژه قضایی برای انتقال متهم اصلی پس از تشکیل پرونده از فریمان به مشهد صادر شد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->