آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
سرخط خبرها

آمادگی چین برای تولید انبوه واکسن‌های کرونا

  • کد خبر: ۵۱۸۶۴
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۹
آمادگی چین برای تولید انبوه واکسن‌های کرونا
چین که واکسن‌های ساخت خود برای ویروس کرونا را بزودی به تولید انبوه می‌رساند اعلام کرده است تا یک ماه دیگر ۶۰۰ میلیون دوز از این واکسن‌ها آماده مصرف خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، در حال حاضر چین بیش از سه واکسن کووید ۱۹ را در مراحل مختلف آزمایش‌های بالینی نهایی دارد و این کشور هم اکنون در اوج تولید انبوه و تلقیح واکسن قرار دارد این در حالی است که به دلیل شیوع پراکنده ویروس کرونا در برخی از شهر‌های مهم نظیر شانگ‌های و تیانجین در شرق و شمال کشور، چین در تلاش است تا زنجیره‌های عفونت را نیز نابود کند.

آخرین نشانه تسریع در تولید و ایمن سازی واکسن، برنامه‌های موسسه چینی «سان» است این موسسه مجموعه‌ای از موسسات تحقیقاتی، شرکت‌های دارویی، خطوط تولید و کارشناسان صنعت واکسن سازی در پکن است که روی تولید انواع واکسن و عرضه آن به بازار متمرکز شده است.  

شینهوا، خبرگزاری رسمی چین به نقل از این موسسه آورده است: پیش بینی می‌شود که "یک تغییر سریع" در کار تنظیم و عرضه واکسن در بازار انجام شود به نحوی که واکسن در شهر‌های مختلف در اختیار نهاد‌های ذی ربط بهداشتی قرار گیرد.

گزارش این خبرگزاری حاکی است که دسته اول واکسن‌های تولیدی برای مراکز درمانی خط مقدم و ایستگاه‌های بازرسی مرزی مورد مصرف قرار خواهد گرفت و در پایان سال یعنی تا یک ماه دیگر همه کارکنان بخش‌های پزشکی، افسران مهاجرت و گمرک و سایر پرسنل ضروری در سراسر کشور در "برنامه واکسیناسیون اضطراری، اما داوطلبانه" قرار می‌گیرند.

همچنین مجمع تولیدکننده دارو در چین در بیانیه‌ای آورده است که از هم اکنون درخواست‌های مربوط به واکسن را برای ورود به بازار به مقامات ارائه کرده است از سوی دیگر «لیو جینگجن» رییس شرکت سینوفارم از تولید کنندگان واکسن نیز قول داده است تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی، این گروه می‌تواند ۱۰۰ میلیون دوز را آماده عرضه کند و این رقم را تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی به یک میلیارد دوز برساند.  

روزنامه گلوبال تایمز از ارگان‌های حزب حاکم چین هم می‌نویسد: بر اساس اعلام مقامات کمیسیون بهداشت ملی، ۶۰۰ میلیون دوز واکسن - معادل نیمی از جمعیت چین - تا پایان سال آماده خواهد شد.

اولین واکسن‌های کووید تولیدی چین مطمئناً متعلق به موسسه سینوفارم  (SinoPharm) خواهد بود و برای اطمینان از محافظت بهتر افراد واکسینه شده، افراد بیش از یک دوز نیاز خواهند داشت.

کارشناسان بر این باورند که در مجموع همه دولت‌ها نه فقط چین، سفارش‌های عظیمی به تولیدکنندگان دارو می‌دهند بی آنکه بدانند این واکسن‌ها تا چه حد موثر هستند،  اما با گذشت زمان، واکسن‌های بهتری تولید می‌شود و چین نیز واکسن‌های دیگر تولید شده با فناوری‌های پیشرفته را آزمایش خواهد کرد.  

پیش بینی شده است که چین همگام با واکسیناسیون گسترده در داخل کشور بسته‌های واکسن اهدایی را در اختیار تعدادی از کشور‌ها در قاره‌های آسیا و آفریقا قرار خواهد داد.  

همچنین یک واکسن ناقل آدنوویروس نیز در آخرین مرحله آزمایش در چین است این واکسن را تیمی از آکادمی علوم نظامی ارتش آزادیبخش خلق با همکاری موسسه کانسینو بیولوژیک (CanSino Biologics) ساخته اند.  

رئیس این طرح، سرلشکر «چن وی» است که در سال جاری میلادی به دلیل تلاش هایش برای مهار ویروس کرونا در چین از سوی «شی جین پینگ»  رییس جمهور چین در پکن مورد تقدیر قرار گرفت.  

منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->