قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۴ آبان ۱۴۰۴) | تداوم احتیاط معامله‌گران در بازار خودرو قیمت گل زعفران افزایش یافت (۴ آبان ۱۴۰۴) رشد دوبرابری تقاضای خانه‌های کمتر از ۴۰ متر (۴ آبان ۱۴۰۴) جولان گوشی‌های قاچاق آیفون ۱۷ در بازار وضعیت کارت‌ها و حساب‌های بانک آینده چه می‌شود؟ کارورزی کنید، استخدام شوید | آغاز طرح ویژه اشتغال متقاضیان جویای کار در خراسان رضوی اثر رژ لب پیشرفت فیزیکی واحد‌های مسکونی در شهر‌های جدید، فقط ۳۳ درصد! افزایش تعرفه قبوض برق تکذیب شد (۴ آبان ۱۴۰۴) خون تازه در قلب تجارت ریلی شرق کشور | طلسم «ایستگاه شهید مطهری» مشهد بالاخره شکسته شد رشد بورس با یک محرک بیرونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴) + جدول لاستیک خودرو در بلاتکلیفی قیمت‌گذاری کشف حدود ۲۵ میلیارد تومان کالای احتکاری و قاچاق در خراسان رضوی در ۷ روز گذشته (۴ آبان ۱۴۰۴) زمان عرضه خودروی برقی فولکس‌واگن در بورس کالا اعلام شد+ زمان و جزئیات نرخ امروز دلار در مشهد چقدر است؟ (۴ آبان ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ آبان ۱۴۰۴) تصمیم دولت به کاهش ساخت مسکن آخرین تغییر قیمت رمزارز‌ها (۴ آبان ۱۴۰۴) | هدف ۲۰۰ هزار دلاری قیمت بیت‌کوین محقق می‌شود؟ کارت سوخت چه زمانی مسدود می‌شود؟ | چگونه رفع مسدودیت کنیم؟ ویدئو| تعرفه قبوض برق رسما گران شد! (۴ آبان ۱۴۰۴) بازار خودرو از نبود مشتری رنج می‌برد (۴ آبان ۱۴۰۴) فروش نهاده دامی ۳ برابر قیمت در  بازار سیاه | فساد در بازار نهاده‌های دامی بررسی قیمت دینار عراق و افغانی افغانستان در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴) | نارنگی کیلویی ۷۰ هزار تومان کارشناسان اقتصادی، نگران موج گرانی و کمبود در بازار | بحران در بازار لبنیات و پروتئین نبود اقلام کالابرگ در فروشگاه‌ها و صف‌های طولانی خرید ویدئو | زیان بانک آینده چگونه جبران می‌شود؟
سرخط خبرها

خبر مهم رئیس شورای رقابت درباره شیوه جدید قیمت‌گذاری خودرو‌ها

  • کد خبر: ۵۲۰۴۴
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
  • ۳
خبر مهم رئیس شورای رقابت درباره شیوه جدید قیمت‌گذاری خودرو‌ها
رئیس شورای رقابت از انجام بررسی‌ها برای خروج خودرو‌های رقیب و هم‌کلاس از دستورالعمل قیمت‌گذاری این شورا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا شیوا، درباره خودرو‌های جدیدی که مشمول قیمت گذاری خواهند شد، گفت: با توجه به انحصاری بودن بازار خودرو، شورای رقابت بر اساس قانون، موظف به ورود و تعیین دستورالعمل قیمت گذاری است و در مورد خودرو‌هایی که جدید شناسایی شوند به عنوان مثال با پلتفرم متفاوت باشند، قیمت گذاری انجام خواهد شد.

 

وی افزود: قیمت گذاری خودرو‌های جدید بر اساس روش کلینیک انجام می‌شود که طی آن ۱۰ تا ۱۲ خبره مستقل قیمت گذاری خودرو گزینش شده و در رابطه با قیمت، نظر خود را اعلام می‌کنند و در نهایت قیمت‌ها بررسی و مورد تایید شورا قرار خواهد گرفت.

 

رئیس شورای رقابت همچنین به بررسی‌های شورای رقابت برای خروج برخی خودرو‌ها اشاره کرد و توضیح داد: چند واحد تولیدی بزرگ خودرو از جمله کرمان موتور، گروه بهمن و مدیران خودرو در کشور وجود دارند که خودرو‌های گران قیمت و سطح بالا با سایز بزرگ تولید می‌کنند و اغلب خودرو‌های آن‌ها در سطح متوسط یا رو به پایین نیست.

 

شیوا ادامه داد: گروه‌های خودروسازی سایپا و ایران خودرو نیز از مدتی پیش خودور‌هایی در سطح بالاتر تولید می‌کنند؛ بنابراین اگر در بین تولیدات شرکت‌های خودروسازی خودرو‌های با یک کلاس و سطح وجود داشته که بتوانند با هم رقابت کنند آنگاه از چارچوب قیمت گذاری خارج خواهیم کرد که چند مورد مد نظر قرار دارند.

 

رئیس شورای رقابت این را هم گفت که هر زمان تشخیص دهیم هر خودرویی که در بازار رقیب داشته باشند و از انحصار خارج شده باشد، به طور حتم شورا آن را از دستورالعمل قیمت گذاری خارج می‌کند و نه تنها در مورد خودرو، بلکه برای هر کالایی که انحصار آن شکسته شده باشد و رقابت ایجاد شود، اینگونه اقدام می‌کنیم، چراکه تولید در فضای رقابتی است که موجب افزایش انگیزه و کیفیت و در نهایت رضایت مشتری می‌شود.

 

گفتنی است؛ شورای رقابت در ابتدای سال جاری به قیمت گذاری خودرو برگشت. این در حالی است که حدود دو سال پیش در نتیجه مصوبه هیات هماهنگی سران سه قوه، به نوعی شورای رقابت از مسئولیت قیمت گذاری خودرو کنار گذاشته شد؛ آن هم در شرایطی که مسئولان در شورا معتقد بودند برداشت نادرست وزیر صنعت، معدن و تجارت وقت از مصوبه سران سه قوا موجب کنار رفتن شورا از قیمت گذاری و انتقال به وزارت صمت شده است.

 

ولی در نهایت بعد از رایزنی‌های صورت گرفته و به استناد قانون که تاکید دارد باید شورای رقابت به بازار انحصاری ورود کند و قیمت گذاری را بر عهده بگیرد، این شورا بار دیگر در ابتدای سال جاری به قیمت گذاری خودرو برگشت، ولی این بار با توجه به ممنوعیت واردات خودرو تعداد بیشتری از خودرو‌ها مشمول انحصار و در نهایت قیمت گذاری شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
0
1
شورای رقابت طرفدار خودرو سازان است به فکر مردم نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
0
1
شورای رقابت نه شورای رفاقت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
0
0
سلام شما را به جان عزيزانتون قسم مي دهيم كه قيمت محصولات ايران خودرو سه ماهه زمستان 99 را با توجه به پايين بودن دلار پايين بياوريد . 3 دوره خيلي زياد بالا رفته خودتون را جاي ما بگذاريد بعد از يكسال انتظار نمي تونيم انصراف بديم . از طرف ديگر هم بقيه پولش را نداريم. كمي وجدان و انصاف داشته باشيد. با تشكر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->