طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

قرنطینه بر سلامت روان کودکان تأثیر منفی دارد

  • کد خبر: ۵۲۳۲۸
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
قرنطینه بر سلامت روان کودکان تأثیر منفی دارد
نتایج یک مطالعه جدید دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد قرنطینه به افزایش چشمگیر علائم افسردگی در میان کودکان منجر شده است؛ نتایج این مطالعه پیامدهای ناخواسته تعطیلی مدارس را برجسته می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک مطالعه جدید دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد قرنطینه به افزایش قابل توجه علائم افسردگی در میان کودکان منجر شده است؛ نتایج این مطالعه پیامدهای ناخواسته تعطیلی مدارس را برجسته می‌کند.

به گزارش پایگاه اینترنتی نیوز-مدیکال، دولت انگلیس در واکنش به همه‌گیری کووید‌۱۹، قرنطینه ملی وضع کرد که شامل تعطیلی مدارس و فاصله‌گذاری اجتماعی می‌شد. اعمال این تدابیر قرنطینه نگرانی‌های زیادی ایجاد کرد که این تدابیر می‌تواند بر سلامت روان کودکان و نوجوان تأثیر منفی بگذارد اما تا امروز، شواهد مستقیم نسبتاً کمی در این رابطه وجود دارد.

مستقیم ترین روش برای اندازه‌گیری ارتباط میان قرنطینه و سلامت روان کودکان این است که آنها را برای مدت زمان طولانی دنبال کرد و به‌دنبال تغییراتی بود که به اصطلاح تغییرات «طولی» نامیده می‌شود.

اکنون گروهی از محققان واحد «علوم شناختی و مغز» شورای تحقیقات پزشکی دانشگاه کمبریج، داده‌های ارزیابی سلامت روان ۱۶۸ کودک ۸ تا ۱۲ ساله را قبل از اعمال قرنطینه، در حین قرنطینه و بعد از آن در انگلیس بررسی کردند.

نتایج این مطالعه که در نشریه  Archives of Disease in Childhood منتشر شده است، نشان داد کودکان در دوران قرنطینه نسبت به دوران قبل از آن بیشتر تمایل به نشان دادن علائم افسردگی دارند.  

«جاکومو بیگناردی»، دانشجوی دکترا در واحد علوم شناختی و مغز دانشگاه کمبریج، گفت: قرنطینه‌های ملی که با تعطیلی گسترده مدارس همراه هستند،  موضوع بی‌سابقه است که تا بعد از عبور از این بحران، هیچ‌کس نمی‌تواند به‌طور قطع بگوید که این قرنطینه چه تاثیری بر کودکان خواهد داشت.

وی افزود: مطالعه ما یکی از اولین مطالعاتی است که کودکان را در دوران قرنطینه پیگیری کرده است و نشان می‌دهد علایم افسردگی در میان کودکان در دوران قرنطینه بسیار بدتر شده است. نتایج این مطالعه همچنین نشان می‌دهد این علائم به سن، جنسیت و وضعیت اجتماعی‌اقتصادی کودکان ربطی ندارد.  

به گفته این محققان، نحوه تاثیر تدابیر قرنطینه بر سلامت روانی کودکان به عوامل مختلفی بستگی دارد. مطالعه اخیر نشان می‌دهد تنهایی در کودکان با بروز مشکلات روانی به‌ویژه افسردگی ارتباط دارد. همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، کودکان در دوران قرنطینه فرصت‌های کمتری برای بازی‌کردن و سایر فعالیت‌های سرگرم کننده که به بهبود خلق و خو کمک می‌کنند، دارند که این موضوع نیز خود به بروز مشکلات روانی یاد شده کمک می‌کند.

پیش از این نیز یافته‌های مطالعه‌ای که در آمریکا انجام شده بود، نشان داد؛  همه‌گیری کرونا به دلیل ایجاد اختلال در زندگی روزمره، اضطراب در مورد بیماری و انزوای اجتماعی، سلامت روان کودکان را تحت تأثیر قرار داده است.

این مطالعه نشان داد؛ از ماه آوریل (فروردین)  گذشته تا کنون اورژانس بیمارستان‌های سراسر آمریکا شاهد افزایش مستمر ویزیت‌های مربوط به سلامت روانی کودکان مدرسه ای بوده‌اند. این یافته‌ها نشان می‌دهد بیماری همه‌گیر کووید۱۹ به سلامت روان کودکان آسیب وارد می‌کند.

«ربکا لیب» محقق مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در آتلانتا و نویسنده اصلی این مطالعه گفت: در این مطالعه متوجه شدیم از ماه مارس تا اکتبر، نسبت مراجعه به بخش اورژانس بیمارستان به‌دلیل مشکلات مرتبط با بهداشت روان ۲۴ درصد برای کودکان پنج تا ۱۱ ساله و ۳۱ درصد در بین نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ ساله نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.

بر اساس نتایج این مطالعه، ویزیت‌های بهداشت روان کودکان از اواسط مارس تا اواسط آوریل، زمانی که دستورالعمل‌های خانه‌نشینی در بیشتر مناطق آمریکا اعمال شد، در واقع به‌طرز چشمگیری کاهش یافت، اما از آن به بعد، این بازدیدها به‌طور پیوسته افزایش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->