پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قرنطینه بر سلامت روان کودکان تأثیر منفی دارد

  • کد خبر: ۵۲۳۲۸
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
قرنطینه بر سلامت روان کودکان تأثیر منفی دارد
نتایج یک مطالعه جدید دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد قرنطینه به افزایش چشمگیر علائم افسردگی در میان کودکان منجر شده است؛ نتایج این مطالعه پیامدهای ناخواسته تعطیلی مدارس را برجسته می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک مطالعه جدید دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد قرنطینه به افزایش قابل توجه علائم افسردگی در میان کودکان منجر شده است؛ نتایج این مطالعه پیامدهای ناخواسته تعطیلی مدارس را برجسته می‌کند.

به گزارش پایگاه اینترنتی نیوز-مدیکال، دولت انگلیس در واکنش به همه‌گیری کووید‌۱۹، قرنطینه ملی وضع کرد که شامل تعطیلی مدارس و فاصله‌گذاری اجتماعی می‌شد. اعمال این تدابیر قرنطینه نگرانی‌های زیادی ایجاد کرد که این تدابیر می‌تواند بر سلامت روان کودکان و نوجوان تأثیر منفی بگذارد اما تا امروز، شواهد مستقیم نسبتاً کمی در این رابطه وجود دارد.

مستقیم ترین روش برای اندازه‌گیری ارتباط میان قرنطینه و سلامت روان کودکان این است که آنها را برای مدت زمان طولانی دنبال کرد و به‌دنبال تغییراتی بود که به اصطلاح تغییرات «طولی» نامیده می‌شود.

اکنون گروهی از محققان واحد «علوم شناختی و مغز» شورای تحقیقات پزشکی دانشگاه کمبریج، داده‌های ارزیابی سلامت روان ۱۶۸ کودک ۸ تا ۱۲ ساله را قبل از اعمال قرنطینه، در حین قرنطینه و بعد از آن در انگلیس بررسی کردند.

نتایج این مطالعه که در نشریه  Archives of Disease in Childhood منتشر شده است، نشان داد کودکان در دوران قرنطینه نسبت به دوران قبل از آن بیشتر تمایل به نشان دادن علائم افسردگی دارند.  

«جاکومو بیگناردی»، دانشجوی دکترا در واحد علوم شناختی و مغز دانشگاه کمبریج، گفت: قرنطینه‌های ملی که با تعطیلی گسترده مدارس همراه هستند،  موضوع بی‌سابقه است که تا بعد از عبور از این بحران، هیچ‌کس نمی‌تواند به‌طور قطع بگوید که این قرنطینه چه تاثیری بر کودکان خواهد داشت.

وی افزود: مطالعه ما یکی از اولین مطالعاتی است که کودکان را در دوران قرنطینه پیگیری کرده است و نشان می‌دهد علایم افسردگی در میان کودکان در دوران قرنطینه بسیار بدتر شده است. نتایج این مطالعه همچنین نشان می‌دهد این علائم به سن، جنسیت و وضعیت اجتماعی‌اقتصادی کودکان ربطی ندارد.  

به گفته این محققان، نحوه تاثیر تدابیر قرنطینه بر سلامت روانی کودکان به عوامل مختلفی بستگی دارد. مطالعه اخیر نشان می‌دهد تنهایی در کودکان با بروز مشکلات روانی به‌ویژه افسردگی ارتباط دارد. همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، کودکان در دوران قرنطینه فرصت‌های کمتری برای بازی‌کردن و سایر فعالیت‌های سرگرم کننده که به بهبود خلق و خو کمک می‌کنند، دارند که این موضوع نیز خود به بروز مشکلات روانی یاد شده کمک می‌کند.

پیش از این نیز یافته‌های مطالعه‌ای که در آمریکا انجام شده بود، نشان داد؛  همه‌گیری کرونا به دلیل ایجاد اختلال در زندگی روزمره، اضطراب در مورد بیماری و انزوای اجتماعی، سلامت روان کودکان را تحت تأثیر قرار داده است.

این مطالعه نشان داد؛ از ماه آوریل (فروردین)  گذشته تا کنون اورژانس بیمارستان‌های سراسر آمریکا شاهد افزایش مستمر ویزیت‌های مربوط به سلامت روانی کودکان مدرسه ای بوده‌اند. این یافته‌ها نشان می‌دهد بیماری همه‌گیر کووید۱۹ به سلامت روان کودکان آسیب وارد می‌کند.

«ربکا لیب» محقق مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در آتلانتا و نویسنده اصلی این مطالعه گفت: در این مطالعه متوجه شدیم از ماه مارس تا اکتبر، نسبت مراجعه به بخش اورژانس بیمارستان به‌دلیل مشکلات مرتبط با بهداشت روان ۲۴ درصد برای کودکان پنج تا ۱۱ ساله و ۳۱ درصد در بین نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ ساله نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.

بر اساس نتایج این مطالعه، ویزیت‌های بهداشت روان کودکان از اواسط مارس تا اواسط آوریل، زمانی که دستورالعمل‌های خانه‌نشینی در بیشتر مناطق آمریکا اعمال شد، در واقع به‌طرز چشمگیری کاهش یافت، اما از آن به بعد، این بازدیدها به‌طور پیوسته افزایش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->