خلیل موحد جانشین هاشم دائمی در شورای شهر مشهد شد سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد، نمونه ای از یک سازمان موفق است افتخارات طلایی هادی رضایی، دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | از معلولیت تا قهرمانی جهانی برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی:۱۲۰ هزارمیلیارد ریال منابع بانکی برای آبادانی استان هزینه شود

  • کد خبر: ۵۲۴۹۸
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰
استاندار خراسان‌رضوی:۱۲۰ هزارمیلیارد ریال منابع بانکی برای آبادانی استان هزینه شود
استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به ۱۲۰هزارمیلیارد ریال منابع بانکی این استان، تأکید کرد که سپرده‌های مردم در بانک‌های خراسان‌رضوی باید صرف عمران و آبادانی همین استان شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ ایرنا: استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به ۱۲۰هزارمیلیارد ریال منابع بانکی این استان، تأکید کرد که سپرده‌های مردم در بانک‌های خراسان‌رضوی باید صرف عمران و آبادانی همین استان شود.
محمدصادق معتمدیان در دیدار با اعضای مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی، نسبت مصارف به منابع بانکی را در استان ۷۶درصد بیان و اظهار کرد: در تلاش هستیم جدا از اعتبارات استانی، در نشستی با مدیران عامل بانک‌ها، زمینه استفاده از منابع مالی آن‌ها را برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های اقتصادی و به‌پایان‌رساندن طرح‌های اقتصادی نیمه‌تمام که در کوتاه‌مدت قابلیت تکمیل دارند، فراهم کنیم.

وی افزود: منابع بانکی در قالب پرداخت تسهیلات باید در اختیار کسانی قرار گیرد که ظرفیت سرمایه‌گذاری، انگیزه و آورده مناسب در اختیار دارند تا بتوان با حمایت از سرمایه‌گذاران و تأمین منابع مالی مناسب، سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصادی را رونق داد.

معتمدیان گفت: هر میزان طرح‌های عمرانی در استان گسترده‌تر و رونق بیشتری داشته باشد، بر اشتغال‌زایی، فعال‌کردن دیگر بخش‌های اقتصادی و ایجاد ارزش افزوده و جلب رضایت مردم تأثیر بیشتری دارد.
وی تکمیل ساخت راه‌های روستایی را از دیگر اولویت‌های خراسان‌رضوی در طرح‌های عمرانی دانست و ادامه داد: بر اساس مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی درباره تأمین اعتبار سازمان برنامه‌وبودجه برای طرح «تأمین قیر طرح‌های عمرانی» منابع مالی آن تأمین می‌شود.

استاندار خراسان‌رضوی بر شتاب در اجرای طرح‌های راه‌سازی استان تأکید کرد و افزود: نمونه‌های بارز آن طرح مشارکتی دولت درباره ساخت آزادراه مشهد- چناران- قوچان یا آزادراه مشهد- سرخس است که باید برای شتاب در اجرای آن تدابیر لازم اندیشیده شود.


واحد‌های صنعتی نیازمند حمایت

معتمدیان در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، گفت: تثبیت وضعیت موجود، اولویت استان در حوزه صنعتی است، زیرا حدود ۶ هزار واحد صنعتی در خراسان‌رضوی نیازمند حمایت بیشتر و تأمین نقدینگی در قالب سرمایه ثابت و سرمایه در گردش هستند؛ بنابراین باید منابع مالی آن‌ها تأمین شود.

وی ادامه داد: تا پایان دی امسال نیمی از صاحبان معادن راکد خراسان‌رضوی که به هر دلیلی از جمله «نداشتن دانش فنی یا منابع مالی مناسب و برخوردارنبودن از صلاحیت انجام کار» غیرفعال شده‌اند، سلب صلاحیت می‌شوند و معادنشان به مزایده گذاشته می‌شود تا شرکت‌های دولتی توسعه‌گرا، نهاد‌های عمومی، بخش خصوصی و افراد دارای صلاحیت مسئولیت فعال‌سازی آن‌ها را بر عهده گیرند.
معتمدیان در ادامه این نشست افزود: بیش از ۲۰هزار پلاک زمین و بنا‌های مازاد در خراسان‌رضوی وجود دارد و قانون‌گذار دست ما را برای نحوه مصرف آن‌ها باز گذاشته است؛ بنابراین باید مدیران دیدگاه‌های صنفی خود را کنار بگذارند و اولویتشان پایان طرح‌های نیمه‌تمام باشد.

استاندار خراسان‌رضوی همچنین بر لزوم رفع مشکلات مردم در حوزه مسکن و تأمین زمین برای اجرای «طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن» تأکید کرد و گفت: پرونده‌هایی را که حل آن‌ها در کمیسیون ماده۵ شهرداری معطل مانده است، باید هرچه سریع‌تر حل‌وفصل کرد تا بتوان با تصمیم‌گیری‌های لازم گره فعالیت‌های عمرانی را در حوزه مسکن گشود.

معتمدیان اظهار امیدواری کرد که در راستای اجرای دیگر طرح‌های درمانی، بهداشتی، آموزشی و ورزشی در خراسان‌رضوی که مأموریت نهاد‌هایی مانند بنیاد علوی، بنیاد برکت و قرارگاه سازندگی است، بتوان طرح‌های نیمه‌تمام در مناطق محروم این استان را به پایان رساند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->