تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی
سرخط خبرها

ممنوعیت خروج مرغ زنده از خراسان رضوی تصمیمی غیرکارشناسی است

  • کد خبر: ۵۲۶۶۵
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
ممنوعیت خروج مرغ زنده از خراسان رضوی تصمیمی غیرکارشناسی است
عضو انجمن صنفی مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی گفت: ممنوعیت خروج مرغ زنده از خراسان رضوی شاید در کوتاه‌مدت مُسکن باشد، اما تصمیمی غیرکارشناسی و بدون در نظر گرفتن مشکلات مرغدار است.

طنین‌همتی|شهرآرانیوز، سلطان محمدی درباره وضع این ممنوعیت در استان اظهار کرد: گاهی شرایطی که برای تولید در شهرستان‌های استان ایجاد شده، براساس چشم‌انداز بازارهای هدف استان‌های دیگر از جمله تهران بوده است. به‌عنوان مثال بازار سبزوار و تولید این شهرستان و زیرساخت‌های تولید آن برمبنای بازار هدف تهران به راه افتاده است. تولید طیور در شهرستان گناباد نیز بر همین اساس است. هرکدام از این شهرستان‌ها بازار هدفی داشتند و واحد تولیدی راه انداختند. حال اگر قرار باشد جلو بازار هدفشان گرفته شود، با مشکلات مرغدار در تأمین هزینه‌ها و بخش‌های دیگر تولید از جمله تهیه نهاده دامی، هزینه برق و... شرایط سخت می‌شود.

 

وی گفت: شاید این روش به‌صورت مقطعی در بازار تأثیر بگذرد، اما کار غیرکارشناسانه‌ای است. روزی که قرار شد من به‌عنوان مرغدار واحد تولیدی برپا کنم، به من گفته نشده بود موظفم فقط در جغرافیایی خرسان رضوی تولید کنم. اقتصاد در ایران آزاد است و جزیره‌ای عمل‌کردن اثرات منفی برجا خواهد گذاشت.


سلطان محمدی با بیان اینکه مازاد تولید در استان داریم و این ممنوعیت اثرات مخربی دارد، افزود: به‌جای اینکه مسئولان تولید را مدیریت و آسیب‌شناسی کنند که مشکل از کجا نشئت می‌گیرد و کمبود به چه دلیل بوده است، راحت‌ترین راه را انتخاب می‌کنند.
عضو انجمن صنفی مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی گفت: استفاده از ابزار قهری در تولید جواب نمی‌دهد، چون خودش باعث فساد و آمارها غیرواقعی‌تر می‌شود. ممنوعیت خروج مرغ زنده شاید یک مُسکن باشد، اما کاری غیرکارشناسانه است.


وی تأکید کرد: اگر مشکل تأمین نهاده‌های دامی را در نظر نگیریم، دامدار و مرغدار هزار مشکل ریزودرشت دارد که متأسفانه با بروکراسی‌های حاکم، او را از تمرکز روی تولید باکیفیت و بهینه دور کرده است.
این مرغدار در ادامه یادآور شد: متأسفانه تولیدکننده اکنون با ناامیدی و بی‌رغبتی در تولید روبه‌روست. تولیدکننده‌ای که همه سرمایه و انرژی‌اش را برای تولید گذاشته، اکنون فقط به فکر تعطیلی واحد تولیدی و حذف صورت مسئله است. به‌جای اینکه متولیان موانع تولید را از سر راه تولیدکننده بردارند، او را درگیر بروکراسی‌های اداری کرده‌اند.


وی افزود: برای نمونه، سازمان جهاد کشاورزی در یک ماه ۲۰بخش‌نامه آنی وضع کرده است که هر دفعه به‌شکلی متفاوت تصمیم‌گیری می‌شود و این شوک برای من مرغدار و دامدار است که برنامه‌ریزی تولیدم را براساس کدام بخش‌نامه انجام دهم و از کجا معلوم این بخش‌نامه فردا پابرجا باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->