بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ممنوعیت خروج مرغ زنده از خراسان رضوی تصمیمی غیرکارشناسی است

  • کد خبر: ۵۲۶۶۵
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
ممنوعیت خروج مرغ زنده از خراسان رضوی تصمیمی غیرکارشناسی است
عضو انجمن صنفی مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی گفت: ممنوعیت خروج مرغ زنده از خراسان رضوی شاید در کوتاه‌مدت مُسکن باشد، اما تصمیمی غیرکارشناسی و بدون در نظر گرفتن مشکلات مرغدار است.

طنین‌همتی|شهرآرانیوز، سلطان محمدی درباره وضع این ممنوعیت در استان اظهار کرد: گاهی شرایطی که برای تولید در شهرستان‌های استان ایجاد شده، براساس چشم‌انداز بازارهای هدف استان‌های دیگر از جمله تهران بوده است. به‌عنوان مثال بازار سبزوار و تولید این شهرستان و زیرساخت‌های تولید آن برمبنای بازار هدف تهران به راه افتاده است. تولید طیور در شهرستان گناباد نیز بر همین اساس است. هرکدام از این شهرستان‌ها بازار هدفی داشتند و واحد تولیدی راه انداختند. حال اگر قرار باشد جلو بازار هدفشان گرفته شود، با مشکلات مرغدار در تأمین هزینه‌ها و بخش‌های دیگر تولید از جمله تهیه نهاده دامی، هزینه برق و... شرایط سخت می‌شود.

 

وی گفت: شاید این روش به‌صورت مقطعی در بازار تأثیر بگذرد، اما کار غیرکارشناسانه‌ای است. روزی که قرار شد من به‌عنوان مرغدار واحد تولیدی برپا کنم، به من گفته نشده بود موظفم فقط در جغرافیایی خرسان رضوی تولید کنم. اقتصاد در ایران آزاد است و جزیره‌ای عمل‌کردن اثرات منفی برجا خواهد گذاشت.


سلطان محمدی با بیان اینکه مازاد تولید در استان داریم و این ممنوعیت اثرات مخربی دارد، افزود: به‌جای اینکه مسئولان تولید را مدیریت و آسیب‌شناسی کنند که مشکل از کجا نشئت می‌گیرد و کمبود به چه دلیل بوده است، راحت‌ترین راه را انتخاب می‌کنند.
عضو انجمن صنفی مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی گفت: استفاده از ابزار قهری در تولید جواب نمی‌دهد، چون خودش باعث فساد و آمارها غیرواقعی‌تر می‌شود. ممنوعیت خروج مرغ زنده شاید یک مُسکن باشد، اما کاری غیرکارشناسانه است.


وی تأکید کرد: اگر مشکل تأمین نهاده‌های دامی را در نظر نگیریم، دامدار و مرغدار هزار مشکل ریزودرشت دارد که متأسفانه با بروکراسی‌های حاکم، او را از تمرکز روی تولید باکیفیت و بهینه دور کرده است.
این مرغدار در ادامه یادآور شد: متأسفانه تولیدکننده اکنون با ناامیدی و بی‌رغبتی در تولید روبه‌روست. تولیدکننده‌ای که همه سرمایه و انرژی‌اش را برای تولید گذاشته، اکنون فقط به فکر تعطیلی واحد تولیدی و حذف صورت مسئله است. به‌جای اینکه متولیان موانع تولید را از سر راه تولیدکننده بردارند، او را درگیر بروکراسی‌های اداری کرده‌اند.


وی افزود: برای نمونه، سازمان جهاد کشاورزی در یک ماه ۲۰بخش‌نامه آنی وضع کرده است که هر دفعه به‌شکلی متفاوت تصمیم‌گیری می‌شود و این شوک برای من مرغدار و دامدار است که برنامه‌ریزی تولیدم را براساس کدام بخش‌نامه انجام دهم و از کجا معلوم این بخش‌نامه فردا پابرجا باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->