خدمت رسانی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به زائرین پیاده از محورهای ورودی مشهد مقدس دهه آخر صفر نمایش هم‌افزایی ملی در حمل‌ونقل جاده‌ای مشهد و خراسان رضوی در روز شنبه یک شهریور ماه ۱۴۰۴ تعطیل است استقرار تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمت رسان در محور‌های مواصلاتی منتهی به حرم در آستانه شهادت امام رضا (ع) | احتمال حضور پزشکیان در مشهد طرح خدمت رسانی به زائران پیاده امام رضا (ع) ویژه دهه پایانی ماه صفر در مشهد آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) + عکس هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط «قابل‌قبول» قرار دارد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر کشور: نگاه به مشهد و به ویژه برنامه‌های دهه آخر ماه صفر، ملی است | بازگشت ۲ میلیون تبعه غیرمجاز تا پایان سال ۱۴۰۴ + فیلم وزیر کشور وارد مشهد شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی مشهد برای اسکان ۸۰۰ هزار زائر حرم امام‌رضا(ع) در هر شب، طی روزهای آخر صفر ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۴۹ طرح صنعت آب و برق خراسان رضوی

  • کد خبر: ۵۲۸۱۹
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
بهره‌برداری از ۴۹ طرح صنعت آب و برق خراسان رضوی
در سی‌ودومین هفته پویش الف ب ایران، ۴۹ پروژه صنعت آب و برق خراسان‌رضوی با اعتباری در حدود ۷۶ میلیارد تومان به صورت رسمی افتتاح شد.
محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ در سی‌ودومین هفته پویش الف ب ایران، ۴۹ پروژه صنعت آب و برق خراسان‌رضوی با اعتباری در حدود ۷۶ میلیارد تومان به صورت رسمی افتتاح شد که پارک بین‌المللی آموزش‌های تخصصی فوق توزیع و انتقال، افزایش ظرفیت پست‌های خواجه‌ربیع و بوعلی، ۲ نیروگاه خورشیدی یک‌مگاواتی در مشهد و آب‌رسانی به ۴۲ روستا در شهر‌های استان از جمله این‌پروژه‌هاست.

وزیر نیرو در ارتباطی ویدئوکنفرانسی با این‌مراسم گفت: با جمع این ۱۴ پروژه، مجموعه پروژه‌های افتتاح‌شده در این پویش به ۱۶۳ پروژه با سرمایه‌گذاری حدود ۵۱ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. رضا اردکانیان افزود: امیدواریم طرح‌های این‌مراسم، به‌ویژه افتتاح پارک آموزشی، برق‌رسانی‌ها و افزایش ظرفیت پست‌های برق در خراسان‌رضوی برای مردم مبارک باشد. یکی از مهم‌ترین این‌پروژه‌ها آب‌رسانی به ۴۲ روستا با جمعیتی حدود ۳۴ هزار نفر در این‌استان بود. وی افزود: با این بهره‌برداری، مجموع روستا‌های کشور که در پویش یادشده به مدار بهره‌برداری از آب رسیدند به ۵۸۰ روستا با جمعیت ۴۵۵ هزار نفر خواهد رسید.


از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر استان استفاده شود

معاون عمرانی استانداری خراسان‌رضوی هم خواستار استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر استان شد و بیان کرد: خراسان‌رضوی ظرفیت و توان بسیار خوب و شایان‌توجهی در تأمین برق با استفاده از انرژی‌های نوین مثل باد و آفتاب دارد.
سیدکمال‌الدین میرجعفریان بیان کرد: برنامه‌های خوبی دراین‌باره تدوین شده است و امیدواریم در آینده نزدیک و با حمایت وزارت نیرو این‌طرح‌ها توسعه پیدا کند و شاهد بهره‌برداری از نیروگاه‌های تأمین برق با انرژی‌های تجدیدپذیر باشیم.


اولین پارک آموزشی صنعت برق در خاورمیانه

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان در این‌مراسم با بیان اینکه امروز برای اولین‌بار پارک بین‌المللی آموزش‌های تخصصی فوق توزیع و انتقال قدرت در کشور و در شهر مشهد افتتاح می‌شود، گفت: با افتتاح این‌پارک بستر لازم برای آموزش و افزایش مهارت کارکنان در حین کار فراهم می‌شود.

رضا ریاحی افزود: اکنون حدود ۴۰۰ نفر اپراتور پست‌های انتقال فوق توزیع در حال آموزش دیدن در این‌پارک هستند و تقویم آموزشی سایر کارکنان هم تدوین شده است و به ۱۶ برق منطقه‌ای سراسر کشور هم اطلاع‌رسانی شده است تا برای انجام آموزش‌های تخصصی به این‌پارک اعزام شوند. وی ادامه داد: این‌پارک نمونه دیگری در منطقه ندارد، ضمن اینکه زمینه لازم برای جذب توریست صنعتی و آموزش متخصصان کشور‌های خارجی را دارد.


تأمین برق پایدار برای مشهد

تقویت شبکه برق‌رسانی شهر مشهد و تأمین برق مطمئن برای این‌کلان‌شهر باعث شده است شرکت توزیع برق منطقه‌ای خراسان ۲‌پروژه به‌همین‌منظور طراحی کند که ریاحی درباره جزئیات این ۲ پروژه گفت: ظرفیت ۲ پُست تأمین برق شهر مشهد افزایش پیدا کرده است. پست ۱۳۲ کیلوولت خواجه‌ربیع به میزان ۳۰ مگاولت و پست ۱۳۲ کیلوولت بوعلی هم به میزان ۵۰ مگاولت افزایش ظرفیت پیدا کرده‌اند.


آب سالم برای ۴۲ روستای استان

مدیرعامل شرکت آبفایِ استان نیز با اشاره به آب‌رسانی به ۴۲ روستای محروم از نعمت آب شرب در این‌پویش گفت: امروز به ۴۲ روستای استان در ۹ شهرستان استان آب‌رسانی شد. این‌پروژه‌ها برای شرکت آبفایِ استان ۳۴ میلیارد تومان هزینه داشته است. سیدابراهیم علوی از آب‌رسانی به ۳۰ روستای دیگر تا پایان سال خبر داد و افزود: از بین ۲۹۰۰ روستایی که در استان خراسان‌رضوی مشکل آب دارند، نام این ۴۲ روستا خط خواهد خورد. هدف ما تا پایان سال آب‌رسانی به ۳۰ روستای دیگر با جمعیتی در حدود ۳۰ هزار نفر است تا بارِ مشکلات روستا‌ها کمتر شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->