خوش خبری مرادمند برای استقلالی‌ها VAR در لیگ یک! غیبت کایل دیک در مسابقات جهانی درگذشت قهرمان قایقرانی ایران در سانحه انفجار بندر شهیدرجایی تنبیه اینزاگی برای طارمی احتمال غیبت جلالی در بازی با آلومینیوم قوت گرفت درخشش پرسپولیس در مسابقات الکترونیک نخبگان آسیا لحظه‌ای که اسطوره شکست | مودریچ جادویی؛ آخرین پاس، آخرین زخم کیوسفسکی پنجره استقلال را می‌بندد؟ محرومیت سنگین در انتظار مدافع رئال مادرید مصدومیت بلای جان رشفورد شد تاریخ و ساعت بازی‌های اینتر و ناپولی در این هفته سری‌آ | کورس میلی‌متری فتح اسکودتو ۳ شهر میزبان احتمالی فینال جام حذفی| مشهد، کرمان یا اراک؟ جباری به دنبال دلیل حاشیه‌سازی آرمین سهرابیان نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پادشاهی فلیک و پسران خریدار وی‌اِی‌آر، یک دونه خوبش رو بیار پایان جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا(ع) | یک تمرین خوب ملی فرصت‌های آخر میثاقیان و فردوسی روایت عکس خاطره‌انگیز از تقابل تیم ملی و منتخب خراسان به قلم استاد فریدون مهریار | محو تماشای ثابتی! نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است
سرخط خبرها

بی‌احترامی تلویزیون به مخاطبان بسکتبال!

  • کد خبر: ۵۳۱۵۴
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
  • ۱
بی‌احترامی تلویزیون به مخاطبان بسکتبال!
دیروز قطع برق استادیوم در دیدار فوتبال بین تیم‌های تراکتور و پیکان منجر به تأخیر بیش از اندازه این بازی و پخش با تأخیر یک مسابقه بسکتبال از شبکه ورزش سیما شد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، در حالی که تلویزیون در اواسط نیمۀ دوم بازی تیم‌های فوتبال تراکتور و پیکان، از طریق زیرنویس اعلام کرد مسابقۀ بسکتبال بین تیم‌های مهرام و کوچین ملی ۲۰۲۱، از ساعت ۱۷:۴۰ پخش مستقیم می‌شود، اما قطع برق استادیوم، ادامۀ بازی فوتبال و پخش زندۀ بسکتبال را به تأخیر انداخت.
محمدرضا یکتامرام، مجری گزارش‌های زندۀ بسکتبال از شبکۀ ورزش سیما که این روز‌ها در بین بسکتبالی‌ها چهره‌ای جا افتاده است، بین دو نیمۀ بسکتبال به درستی گفت نقائص استادیوم‌ها نباید حق سایر ورزش‌ها را ضایع کند. شاید بخشی از صحبت‌های او خطاب به میزبان مسابقۀ دیروز فوتبال بود، اما بخشی دیگر به اعتقاد ما خطاب به مسئولان تلویزیون است.
فوتبال هر چقدر هم مخاطب داشته باشد، تلویزیون نباید کنداکتور پخش برنامه‌های خود را به خاطر نقائص فنی ورزشگاه‌ها و موارد مشابه آن، زیر سئوال ببرد.
آنچه دیروز بعد از قطع بازی در استادیوم اتفاق افتاد، بی احترامی تلویزیون به مخاطبان بسکتبال بود، زیرا شبکه ورزش سیما زمانی پخش مسابقۀ دو تیم بسکتبال را از سر گرفت که کوارتر اول به پایان رسیده بود و چند دقیقه‌ای از وقت دوم هم گذشته بود.
قرار نیست تاوان مشکلات فنی استادیوم‌ها در زمان برگزاری لیگ برتر فوتبال را بینندگان و علاقه‌مندان به بسکتبال بدهند. تلویزیون باید ادامۀ پخش فوتبال را قطع می‌کرد و بازی بسکتبال را روی آنتن می‌برد. محمدرضا یکتامرام اشارۀ درستی داشت که نباید حق سایر ورزش‌ها را ضایع کرد. شاید ملاحظات کاری وی مانع از آن شد تا بگوید انتظار می‌رفت تلویزیون با قطع مسابقۀ فوتبال، به بینندگان و مخاطبان بسکتبال احترام می‌گذاشت و مسابقۀ بسکتبال را رأس ساعت مقرر پخش می‌کرد. نه اینکه بینندگان را ۳۰ دقیقه معطل بگذارد و آخرش هم تاوان قطع برق را بسکتبالی‌ها با ندیدن بیش از نصف بازی در نیمۀ اول بدهند. حرفی که ما به جای یکتامرام خطاب به مدیران شبکه می‌گوییم.
وحید ابوالحسنی گزارشگر با شروع پخش تلویزیونی بازی، و یکتامرام در بین دو نیمه بابت پخش با تآخیر بازی از بینندگان پوزش خواستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۹
0
0
متشکرم از اینکه این موضوع مهم رو بیان کردید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->