اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

بازداشت ۴ شکارچی خرگوش در زنجان

  • کد خبر: ۵۳۲۸۳
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۵
بازداشت ۴ شکارچی خرگوش در زنجان
رییس منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان گفت: ۲ گروه ۲ نفره از شکارچیان متخلف خرگوش از سوی ماموران یگان حفاظت محیط زیست این منطقه به دلیل شکار و شروع به شکار این گونه جانوری، دستگیر شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا عباسی افزود: از یک گروه از این شکارچیان متخلف بومی، لاشه ۲ سر خرگوش به همراه یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس، یک قبضه اسلحه شکاری ته پر دولول مجاز، ۳۱ تیر فشنگ ساچمه، سه تیر فشنگ چهارپاره، ۲ قبضه چاقو، یک دستگاه پروژکتور و یک دستگاه چراغ قوه دستی، کشف و ضبط شد.

وی، اظهار داشت: این شکارچیان غیرمجاز ساعت سه بامداد روز جمعه در اراضی روستای قره آغاج تلخاب (زنجانرود) از سوی ماموران یگان حفاظت منطقه حفاظت شده سرخ آباد در دام قانون گرفتار آمدند.

عباسی افزود: ساعت چهار بامداد روز شنبه نیز ۲ شکارچی خاطی بومی که با دستگاه خودروی سواری آردی و به منظور شکار خرگوش وارد این منطقه شده بودند حین پروژکتورکشی در اراضی روستای داش کسن (زنجانرود) در دام ماموران یگان حفاظت منطقه گرفتار آمدند.

وی اظهار داشت: از این شکارچیان متخلف نیز یک قبضه سلاح شکاری ته پر تکلول، ۹ تیر فشنگ ساچمه، ۲ قبضه چاقو و ۲ دستگاه چراغ قوه دستی، کشف و ضبط شد، اما به دلیل حضور به موقع ماموران در محل، متخلفین قبل از شکار خرگوش دستگیر شدند.

رییس منطقه حفاظت شده سرخ آباد زنجان گفت: این شکارچیان غیرمجاز بومی منطقه پس از تشکیل و تکمیل پرونده تخلف به منظور اعمال قانون به مراجع قضایی استان معرفی شدند.

عباسی افزود: متخلفان دستگیر شده به ازای شکار هر راس خرگوش نر به مبلغ ۴۵۰ هزار تومان و خرگوش ماده به یک هزار و ۲۵۰ تومان جریمه محکوم می‌شوند که به عنوان ضرر و زیان وارده به طبیعت و حیات وحش باید به حساب محیط زیست واریز کنند و از جنبه عمومی جرم نیز قاضی پرونده رای و نظر می‌دهد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->