لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

تغییر در وضعیت محدودیت‌های تردد بین شهری

  • کد خبر: ۵۳۸۹۹
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۹
تغییر در وضعیت محدودیت‌های تردد بین شهری
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: با تغییر وضعیت تعدادی از شهرها از نارنجی به زرد، تغییرات جزئی در در شیوه اعمال محدودیت‌ها رخ خواهدداد. با وجود عدم ممنوعیت ورود خودروها با پلاک غیربومی به شهرهای زرد، استثنائا ورود خودرو با پلاک‌های مربوط به شهرهای نارنجی به شهرهای زرد ممنوع خواهدبود.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت محدودیت‌های اعمال شده برای ترددهای بین شهری را تشریح کرد.

سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و آخرین وضعیت اجرای محدودیت های ترافیکی جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: در آخرین گزارش ارائه شده اعلام شد که تعدادی از شهرهای کشورمان از گروه نارنجی به گروه زرد تغییر وضعیت پیدا کردند. در همین راستا نیز تغییرات کوچکی در شیوه اعمال محدودیت‌ها رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه در شهرهای گروه زرد ورود خودروها با پلاک غیر بومی و خروج خودروها با پلاک غیر بومی با یک استثنا بلامانع است، ادامه داد: استثنای تردد در شهرهای زرد مربوط به خودروهایی است که پلاک بومی شهرهای گروه نارنجی را دارند. این پلاک‌ها مجاز به تردد در هیچ‌یک از شهرهای کشور نیستند. به عنوان مثال، اگر خودرویی دارای پلاک متعلق به شهری با وضعیت نارنجی باشد، نه اجازه خروج از آن شهر را دارد و نه اجازه ورود به شهر دیگر و بدیهی است که در صورت رویت چنین خودرویی دوربین‌ها و ماموران نسبت به اعمال قانون آن اقدام خواهند کرد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با بیان اینکه شهرهای دارای وضعیت زرد در هر استان مشخص شده‌اند، گفت: شهر تهران همچنان در گروه نارنجی قرار دارد و لذا محدودیت‌های تردد اعمال شده پیرامون وضعیت نارنجی برای آن اجرا خواهد شد.

سرهنگ شیرانی تاکید کرد: همچنان لازم است که شهروندان از ترددهای غیرضروری خودداری کنند تا چرخه شیوع کرونا سریع‌تر متوقف شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->