بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: سردار سلیمانی راه را درست تشخیص داده بود

  • کد خبر: ۵۴۳۲۵
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
آیت‌الله جنتی: سردار سلیمانی راه را درست تشخیص داده بود
دبیر شورای نگهبان گفت: آمریکایی‌ها ۱۰ سال پیش از فتنه سال ۸۸ برای براندازی نظام اسلامی برنامه‌ریزی کرده بودند که البته با خلق حماسه ۹ دی، طرح‌های آنان ناکام ماند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله احمد جنتی روز چهارشنبه در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا با تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت صدیقه کبری سلام‌الله علیها اظهارکرد: حضرت زهرا (س) آن شخصیت والا و ارزشمند، چنان مظلومانه به شهادت رسید که هرچقدر برای وی عزاداری کنیم، شاید حق مطلب را ادا نکرده باشیم.

 

دبیر شورای نگهبان افزود: وقتی به تاریخ زندگی انبیاء و اولیاء الهی نگاه می‌کنیم، چنین ظلمی که در حق حضرت زهرا و آل پیغمبر سلام‌الله علیهم اجمعین شد، سابقه نداشته است. طواغیتی که چنین جنایتی را علیه حضرت زهرا(س) انجام دادند در زمان پیامبر جرأت نداشتند و با رحلت ایشان هر کاری خواستند علیه آل پیامبر علیهم‌السلام انجام دادند.

 

جنتی در ادامه سخنان خود به ایام سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: حدود یکسال از آسمانی شدن این شهید عزیز توسط دولت جنایتکار آمریکا گذشت؛ سرداری که یک عمر بی سر و صدا و خالصانه و با مجاهدت، آمریکا و اذنابش را در منطقه زمین‌گیر کرد و نهایتاً خداوند پاداش شهادت در راهش را نصیب او کرد.

 

وی با بیان اینکه راه حاج قاسم توسط یاران و شاگردان او ادامه دارد، تصریح کرد: سردار سلیمانی راه را درست تشخیص داده بود که امیدواریم خداوند متعال نیز ما را در راه این شهید بزرگوار، ثابت قدم نگه دارد.

 

دبیر شورای نگهبان در بخش سوم سخنان خود، ۹ دی ماه را یوم‌الله خواند و در تشریح علل شکل‌گیری این پدیده مهم خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها ۱۰ سال پیش از فتنه سال ۸۸ برای براندازی نظام اسلامی برنامه‌ریزی کرده بودند که البته با نصرت الهی، با رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم، حماسه ۹ دی خلق شد و طرح‌های دشمنان ناکام ماند.

 

جنتی مسئولان دولت، مجلس و سایر دستگاه‌های نظام را به خدمت هرچه بیشتر به مردم توصیه و تأکید کرد: خداوند به مردم ما خیر بدهد که با هوشیاری همه توطئه دشمنان را نقش بر آب کردند و در این ۴۰ سال همواره پشتیبان نظام و رهبری بوده‌اند؛ بنابراین هرچه می‌توانیم باید به این مردم خدمت کنیم.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->