دستگیری عامل آتش‌زدن شهردار کرگان هرمزگان + جزئیات توزیع قطره چکانی گوشت و مرغ باعث بروز نوسانات در بازار می‌شود | دولت نظارت جدی تری داشته باشد زمان واریز یارانه دی‌ماه ۱۴۰۳ مشخص شد بعد از زمستان، تابستان هم می‌رسد! پرونده سامانه نیما ۱۰ روز دیگر بسته می‌شود (۲۰ دی ۱۴۰۳) ضرورت کاهش تعطیلی ناشی از ناترازی برق و گاز واحد‌های صنعتی و تولیدی خراسان رضوی قاچاق ۴ میلیون لیتر سوخت در خراسان رضوی در یک‌سال گذشته ویدئو | افشاگری نماینده مجلس درباره آمار عجیب پرداخت وام مسکن: کمتر از ۱۰ درصد! افزایش نسبی مراجعات به بازار مسکن کاهش قیمت خودرو‌های خارجی، امروز (۲۰ دی ۱۴۰۳) + جدول قیمت آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۰ دی ۱۴۰۳) | بیت‌کوین یک روزه سقوط کرد رشد ۶۰۰ هزار تومانی نرخ سکه در مشهد (۲۰ دی ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ به ۷۰۷ میلیون تومان رسید تقاضای شفافیت در روند قرعه کشی طرح نهضت ملی مسکن طرح نشان‌دار کردن مالیات سیاستی هوشمندانه برای شفاف‌سازی و توسعه فرهنگ مالیات است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ دی ۱۴۰۳) | صعود دلار به کانال ۸۱ هزار تومان چگونه کارت سوخت غیرحضوری بگیریم؟ نگاهی به تلاش‌های سازمان بازرسی برای رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب‌وکار قیمت طلای جهانی امروز (پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳) چند؟ مهلت وکالتی کردن حساب برای خودرو‌های وارداتی، ساعت ۱۲ امروز به پایان می‌رسد (۲۰ دی ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد: افزایش ۱۰۰ درصدی معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران در بودجه ۱۴۰۴ نهایی شد واردات خودرو‌های خارجی ایثارگران آغاز شد ۱۷۲ هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۰ دی ۱۴۰۳) | کاهش ۵ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی عرضه بنزین سوپر امروز در ۱۲ جایگاه سوخت در تهران (۲۰ دی ۱۴۰۳) + آدرس قیمت روغن مایع و روغن حلبی چقدر افزایش یافته است؟ (۲۰ دی ۱۴۰۳) هشدار وزارت جهاد کشاورزی به گندمکاران | کشاورزان مدیریت آبیاری مزارع را جدی بگیرند تخصیص ۱۰ هزار قطعه سکه ضرب ۱۴۰۳| ۶۸۸ هزار سکه به متقاضیان ۳۱ استان تحویل شد
سرخط خبرها

کرونا ۳ هزار واحد صنفی پوشاک مشهد را تعطیل کرد

  • کد خبر: ۵۴۶۷۲
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
کرونا ۳ هزار واحد صنفی پوشاک مشهد را تعطیل کرد
کرونا این روز‌ها بیشتر کسب و کار‌های شهر را تحت‌الشعاع قرار داده است و دیگر خبری از رونق همیشگی کسب‌وکار‌ها نیست. درمیان گروه‌های شغلی مختلف، شاید صنف تولید و فروش پوشاک، بیشترین آسیب را از کرونا دیده باشد.
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز - کرونا این روز‌ها بیشتر کسب و کار‌های شهر را تحت‌الشعاع قرار داده است و دیگر خبری از رونق همیشگی کسب‌وکار‌ها نیست. درمیان گروه‌های شغلی مختلف، شاید صنف تولید و فروش پوشاک، بیشترین آسیب را از کرونا دیده باشد.

در همین راستا عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد در نوزدهمین جلسه عصرانه‌های کارآفرینی شهرستان مشهد به برخی از این مشکلات و گره‌های صنف پوشاک اشاره کرد.
جواد حسین‌پور با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار اعلام‌شده ازسوی سازمان صنعت و معدن و تجارت استان، در دوران کرونا ۳۰ درصد افزایش صدور پروانه داشته‌ایم، گفت: این اعداد و ارقام، واقعی نیست، زیرا افزایش تقاضا به‌منظور حذف فرایند استعلام از سازمان مالیاتی و برگزاری کلاس آموزشی برای دریافت پروانه کسب بوده است و بیشتر این افراد برای دریافت وام و تسهیلات جانبی در صف دریافت پروانه کسب قرار گرفته‌اند.
 
حسین‌پور افزود: این درحالی است که بیش از ۵۰ درصد افرادی که پیش از کرونا درخواست پروانه داده بودند، از ادامه کار و تکمیل پرونده خود انصراف داده‌اند و همچنین پروانه کسب ۳۰ درصد از شاغلان فعال در صنف پوشاک در دوران کرونا، به درخواست خودشان باطل شده است. وی با بیان اینکه حدود ۱۰ هزار واحد صنفی پروانه‌دار در مشهد وجود دارد، افزود: بیش از ۳ هزار اتحادیه تولید و فروش کالا در دوران کرونا تعطیل شده‌اند که در هرکدام از این کسب‌وکار‌ها یک تا ۱۰۰ نفر مشغول به فعالیت بوده‌اند.

عضو اتحادیه پوشاک مشهد با اشاره به نبود بانک اطلاعاتی جامع از فعالان حوزه پوشاک، حرکت به‌سمت صنعتی شدن این حوزه را تنها راه توسعه آن دانست و افزود: طبق اطلاعات موجود، ۸۰ درصد تولید پوشاک، صنفی است و تنها ۲۰ درصد این تولید به شکل صنعتی اداره می‌شود.
 
حسین‌پور تاکید کرد: تولید بدون کارخانه و خارج از خط‌مشی صنعتی، علاج کار ما نیست. شما اگر قرار است با چین و ترکیه در زمینه صادرات رقابت کنید، باید کارگاه‌های خود را به‌سمت صنعتی شدن و ایجاد جریانی یکپارچه سوق دهید.

وی درباره معضل فعالیت پراکنده و غیرمتمرکز در این حوزه نیز بیان کرد: تا چند سال گذشته مشهد هفت اتحادیه صنفی پوشاک داشت که الان به چهار اتحادیه کاهش پیدا کرده است. باید توجه داشت تا زمانی که به پوشاک نگاه صنعتی نداشته باشیم، وضعیت همین است. اگر با همین وضعیت پیش برویم، نمی‌توانیم در این صنعت بزرگ و سودآور مثمرثمر واقع شویم.

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد آموزش کارگر فنی و ماهر را دیگر دغدغه واحد‌های تولیدی دانست و افزود: هم‌اکنون بیشتر کارگاه‌های تولید پوشاک به به‌روزترین دستگاه‌ها مجهز هستند، اما کارگر ماهر درجه‌یک برای کار با این دستگاه‌ها وجود ندارد. حسین‌پور ادامه داد: بیشتر خیاط‌های ماهر به‌ویژه در حوزه تولید کت و کاپشن، مهاجران افغانستانی هستند و کارگر ایرانی که مهارت کافی در این زمینه داشته باشد، بسیار اندک است.

حسین‌پور با بیان اینکه اتحادیه پوشاک یکی از اتحادیه‌های پردرآمد مشهد است، افزود: با برخی سیاست‌های نادرست، افراد وارد حوزه فروش پوشاک به‌ویژه در پاساژ‌ها می‌شوند و برای دریافت پروانه، یک‌میلیون تومان به اتحادیه می‌پردازند. این نبود افق بلندمدت برای شروع فعالیت در این حوزه، باعث می‌شود که کسب‌وکارشان یک سال بیشتر دوام نداشته باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->