اساسنامه منطقه آزاد سرخس تصویب شد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه مبلمان، لوستر و دکوراسیون در مشهد | کاهش قدرت خرید مردم به‌علت نبود ثبات قیمت؛ از مشکلات پیش روی تولیدکنندگان ادامه حراج سکه از هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) آغاز فروش برخی محصولات سایپا از فردا چهارشنبه+ جدول (۳ مرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز انواع گوشی‌های موبایل (۲ مرداد ۱۴۰۳) کدام استان‌های کشور بیشترین مصرف برق را دارند؟ | خراسان‌رضوی جزو پرمصرف‌ها تولید خودرو‌های دوگانه‌سوز در ایران متوقف شد ضرر بیشتر واحد‌های صنفی تلفن همراه مشهد به دلیل طولانی شدن و عدم تخصیص ارز ملانصرالدین و بوق اختلاس! افزایش قیمت سکه تمام در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) پایان سبز بورس پس از ۳ روز منفی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲ مرداد ۱۴۰۳) جزئیات دریافت ارز اربعین اعلام شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) ریزش تا ۹۵ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۳) مدیران‌خودرو: با مجوز گران کردیم | مابه‌التفاوت را اقساطی بپردازید قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲ مرداد ۱۴۰۳) | افت ۱ تا ۹ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی معاملات غیر ریالی در بازار مسکن جریمه در پی دارد ارزش روز سهام عدالت چقدر است؟ (۲ مرداد ۱۴۰۳) افت دلار بازار آزاد به ۵۷ هزار تومان | قیمت امروز طلا، سکه، دلار و ارز دیجیتال (۲ مرداد ۱۴۰۳) وظیفه مهم هواداری از زائران و مجاوران صفر تا صد دهک‌بندی | دهک بندی خانوار‌ها براساس داده‌های ثبتی آن‌ها تا شهریور به روزرسانی می‌شود تعرفه جدید واردات موبایل اعلام شد | واردات آیفون ۱۴ ممنوع است گیلاس ۲۰ هزار تومان گرانتر شد | قیمت امروز میوه در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) گمرک: ۱۰ هزار خودرو طی ۴ ماه وارد کشور شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیک‌سایی ۳۰۰ مگاواتی با همکاری مشترکین در شرکت توزیع برق خراسان رضوی اعلام نرخ‌نامه جدید خدمات دوخت اتحادیه خیاطان مردانه و تولیدکنندگان پوشاک مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی افزایش پروازهای ایام اربعین در مشهد
سرخط خبرها

کرونا ۳ هزار واحد صنفی پوشاک مشهد را تعطیل کرد

  • کد خبر: ۵۴۶۷۲
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
کرونا ۳ هزار واحد صنفی پوشاک مشهد را تعطیل کرد
کرونا این روز‌ها بیشتر کسب و کار‌های شهر را تحت‌الشعاع قرار داده است و دیگر خبری از رونق همیشگی کسب‌وکار‌ها نیست. درمیان گروه‌های شغلی مختلف، شاید صنف تولید و فروش پوشاک، بیشترین آسیب را از کرونا دیده باشد.
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز - کرونا این روز‌ها بیشتر کسب و کار‌های شهر را تحت‌الشعاع قرار داده است و دیگر خبری از رونق همیشگی کسب‌وکار‌ها نیست. درمیان گروه‌های شغلی مختلف، شاید صنف تولید و فروش پوشاک، بیشترین آسیب را از کرونا دیده باشد.

در همین راستا عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد در نوزدهمین جلسه عصرانه‌های کارآفرینی شهرستان مشهد به برخی از این مشکلات و گره‌های صنف پوشاک اشاره کرد.
جواد حسین‌پور با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار اعلام‌شده ازسوی سازمان صنعت و معدن و تجارت استان، در دوران کرونا ۳۰ درصد افزایش صدور پروانه داشته‌ایم، گفت: این اعداد و ارقام، واقعی نیست، زیرا افزایش تقاضا به‌منظور حذف فرایند استعلام از سازمان مالیاتی و برگزاری کلاس آموزشی برای دریافت پروانه کسب بوده است و بیشتر این افراد برای دریافت وام و تسهیلات جانبی در صف دریافت پروانه کسب قرار گرفته‌اند.
 
حسین‌پور افزود: این درحالی است که بیش از ۵۰ درصد افرادی که پیش از کرونا درخواست پروانه داده بودند، از ادامه کار و تکمیل پرونده خود انصراف داده‌اند و همچنین پروانه کسب ۳۰ درصد از شاغلان فعال در صنف پوشاک در دوران کرونا، به درخواست خودشان باطل شده است. وی با بیان اینکه حدود ۱۰ هزار واحد صنفی پروانه‌دار در مشهد وجود دارد، افزود: بیش از ۳ هزار اتحادیه تولید و فروش کالا در دوران کرونا تعطیل شده‌اند که در هرکدام از این کسب‌وکار‌ها یک تا ۱۰۰ نفر مشغول به فعالیت بوده‌اند.

عضو اتحادیه پوشاک مشهد با اشاره به نبود بانک اطلاعاتی جامع از فعالان حوزه پوشاک، حرکت به‌سمت صنعتی شدن این حوزه را تنها راه توسعه آن دانست و افزود: طبق اطلاعات موجود، ۸۰ درصد تولید پوشاک، صنفی است و تنها ۲۰ درصد این تولید به شکل صنعتی اداره می‌شود.
 
حسین‌پور تاکید کرد: تولید بدون کارخانه و خارج از خط‌مشی صنعتی، علاج کار ما نیست. شما اگر قرار است با چین و ترکیه در زمینه صادرات رقابت کنید، باید کارگاه‌های خود را به‌سمت صنعتی شدن و ایجاد جریانی یکپارچه سوق دهید.

وی درباره معضل فعالیت پراکنده و غیرمتمرکز در این حوزه نیز بیان کرد: تا چند سال گذشته مشهد هفت اتحادیه صنفی پوشاک داشت که الان به چهار اتحادیه کاهش پیدا کرده است. باید توجه داشت تا زمانی که به پوشاک نگاه صنعتی نداشته باشیم، وضعیت همین است. اگر با همین وضعیت پیش برویم، نمی‌توانیم در این صنعت بزرگ و سودآور مثمرثمر واقع شویم.

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد آموزش کارگر فنی و ماهر را دیگر دغدغه واحد‌های تولیدی دانست و افزود: هم‌اکنون بیشتر کارگاه‌های تولید پوشاک به به‌روزترین دستگاه‌ها مجهز هستند، اما کارگر ماهر درجه‌یک برای کار با این دستگاه‌ها وجود ندارد. حسین‌پور ادامه داد: بیشتر خیاط‌های ماهر به‌ویژه در حوزه تولید کت و کاپشن، مهاجران افغانستانی هستند و کارگر ایرانی که مهارت کافی در این زمینه داشته باشد، بسیار اندک است.

حسین‌پور با بیان اینکه اتحادیه پوشاک یکی از اتحادیه‌های پردرآمد مشهد است، افزود: با برخی سیاست‌های نادرست، افراد وارد حوزه فروش پوشاک به‌ویژه در پاساژ‌ها می‌شوند و برای دریافت پروانه، یک‌میلیون تومان به اتحادیه می‌پردازند. این نبود افق بلندمدت برای شروع فعالیت در این حوزه، باعث می‌شود که کسب‌وکارشان یک سال بیشتر دوام نداشته باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->