محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ رئیس پلیس فتای ناجا با اشاره به برخورد با گردانندگان سایتهای قمار اعلام کرد که از سال ۹۶تا کنون ۱۱هزار سایت قمار و شرطبندی در سراسر کشور شناسایی شدهاند.
سردار وحید مجید در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت گفت: برخورد اولیه با اینگونه سایتها از سال ۱۳۹۰آغاز شده است و هماهنگیهای زیادی در حوزههای مختلف انجام دادهایم و در سال ۹۶ آییننامه الزامات، ضوابط و فرایند اجرایی پذیرندگان و پرداختیاران پشتیبانی سند در نظام پرداخت کشور را با بانک مرکزی منعقد کردهایم. این آییننامه به تمامی حوزههایی که در این باره دارای فعالیت بودند ابلاغ و اعلام شد.
وی ادامه داد: این آییننامه باعث شد احراز هویت لازم برای کسانی که در حوزههای بانکی فعالیت میکنند انجام شود که مختلشدن فعالیت تعداد زیادی از سایتهای شرطبندی را در پی داشت و قماربازان و کسانی که دارای سایتهای شرطبندی بودند اقدام به فعالیتهای کارت به کارت کردند. در نهایت با تشدید اقدامات بالغ بر ۸۷۲ کارت را تا سال ۹۸ مسدود کردیم.
رئیس پلیس فتای ناجا درباره اقدامات انجام شده امسال بیان کرد: امسال با توجه به هماهنگیهای انجام شده بالغ بر ۱۹۰۰ کارت مسدود شده و با توجه به اینکه حوزههای قمار ناظر به قوانین ۷۰۵ تا ۷۱۱ قانون مجازات اسلامی بود و خلأهای قانونی داشت، بنابراین در سال ۹۵ مکاتبات لازم را با حوزههای مختلف قضایی انجام دادیم و خلأهای قانونی را اعلام کردیم.
مجید با اشاره به اقدامات انجام شده از سال ۹۶تاکنون، تصریح کرد: در این مدت بالغ بر ۵۰۰۰ پرونده تشکیل و ۲۵۰۰ نفر نیز دستگیر شدهاند، همچنین حدود ۱۹۰۰ اکانت که در شبکههای اجتماعی تبلیغ قمار میکردند را مسدود کردهایم.
شناسایی ۵۰۰۰ سایت در سال ۹۸
رئیس پلیس فتای ناجا با بیان اینکه در سال ۹۸به طور تقریبی ۵۳نفر از اعضای ۷باند قماربازی و شرطبندی را شناسایی و دستگیر کردهایم، گفت: در سال ۹۹نیز ۱۰ باند شناسایی و ۱۶۴متهم دستگیر شدند و علاوه بر آن بالغ بر ۵۰۰۰ وبسایت و اکانت شبکه اجتماعی مربوط به قمار و شرطبندی را شناسایی کردیم که در این زمینه ۱۷۵۰ مورد پرونده قضایی تشکیل شد.
وی با اشاره به اینکه در مجموع امسال بالغ بر ۸۰۰ نفر را تحویل مراجع قضایی دادهایم، خاطرنشان کرد: مبارزه ما با قماربازی بیامان بوده و همچنان ادامه دارد، اقدامات تقنینی را از سال ۹۵ دنبال کردهایم و حرکت و اقداماتی در این باره انجام شده است.
ابن مقام مسئول یادآور شد: در حوزه قمار و شرطبندی بالغ بر ۷.۴۲ درصد از پروندهها با شکایت شهروندان تشکیل شده و ۹۲ درصد از طریق اقدامهای مستقیم پلیس فتا انجام شده است.