ورود کاروان بزرگ نظامی آمریکایی به پایگاه حریر در نزدیکی اربیل هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) تلفات درگیری مرزی تایلند و کامبوج افزایش یافت (۳ مرداد ۱۴۰۴) موضع جدید گروسی درباره ایران بازدید سرزده پزشکیان از پروژه ملی آزادراه شمالی کرج مادورو از تصمیم ماکرون درباره فلسطین استقبال کرد آمریکا با فروش سامانه موشکی به مصر موافقت کرد گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول آغاز شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو| ورود هیئت‌های اروپایی به سرکنسولگری ایران در استانبول راهپیمایی حمایت از مردم غزه در مشهد برگزار می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ تلاش برای نابودی شرکت‌های ایلان ماسک را انکار کرد سویداء از کنترل دولت جولانی خارج شد ۱۰۵ پهپاد اوکراینی از سوی روسیه سرنگون شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر بازرگانی انگلیس: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم روایت سردار شکارچی از توان نظامی ایران در جنگ ۱۲ روزه: رژیم صهیونیستی در روز نهم جنگ دست تسلیم را بالا گرفت سرکوب تظاهرات علیه نسل‌کشی غزه در حیفا | ۱۵ فلسطینی بازداشت شدند (۲ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: تصمیمات بزرگ نظام در مجموعه مدیریت عالی اتخاذ می‌شود + ویدئو اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۵۹ هزار و ۵۸۷ شهید (۲ مرداد ۱۴۰۴) احتمال تمدید ۶ ماهه مهلت فعال‌سازی مکانیسم ماشه برای ایران بیانیه آیت‌الله نوری‌همدانی درباره مسائل درحال‌وقوع در غزه رایزنی وزیران خارجه ایران و بنگلادش درباره اوضاع غزه ایران: بیانیه سران ژاپن و اتحادیه اروپا گمراه کننده است حماس: آمریکا مسئول مستقیم ادامه نسل‌کشی در غزه است
سرخط خبرها

هیئت کره‌ای برای آزادسازی نفت‌کش راهی ایران می‌شود

  • کد خبر: ۵۵۰۱۶
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰
هیئت کره‌ای برای آزادسازی نفت‌کش راهی ایران می‌شود
سخنگوی وزارت امور خارجه کره جنوبی اعلام کرد که قرار است یک هیئت دیپلماتیک از کره‌جنوبی، برای مذاکره درباره آزادسازی نفت‌کش این کشور، راهی تهران شود.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز - نیروی دریایی سپاه، روز دوشنبه، یک شناور نفت‌کش متعلق‌به کره جنوبی را به‌علت ایجاد آلودگی زیست‌محیطی در آب‌های خلیج فارس توقیف کرد. سخنگوی دولت ایران، به‌دنبال انتشار این خبر اعلام کرده است که توقیف نفت‌کش به دلایل زیست‌محیطی قانونی بوده و این اقدام در سراسر دنیا مرسوم است.

نیروی دریایی ایران، به‌دنبال توقیف نفت‌کش کره ای، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نفت‌کش تجاری هانکوک چیمی، به‌دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌محیطی در خلیج فارس توقیف شده است. مقامات کره جنوبی نیز با تأیید این خبر، خواستار آزادکردن فوری نفت‌کش کشورشان شده‌اند.
 
به‌گفته سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران، مقامات محلی گزارش داده‌اند که به‌دلیل نقص فنی، این نفت‌کش در‌حال آلودگی دریا بوده و برای جلوگیری از آلودگی بیشتر به ساحل راهنمایی شده است. همچنین در‌کنار انتشار این خبر، تصاویری از اسکورت نفت‌کش کره‌ای، که گفته شده حامل ۷ هزار و دویست تن اتانول بوده، توسط گارد ساحلی ایران، منتشر شده است. طبق اعلام رسانه‌های کره جنوبی، در این نفت‌کش ۲۰‌خدمه از کشور‌های کره‌جنوبی، اندونزی، ویتنام و میانمار حضور داشته‌اند. سفیر ایران در کره جنوبی، ظهر سه‌شنبه تأکید کرده است که خدمه نفت‌کش کره‌ای در ایمنی کامل قرار دارند و دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.
 
به گزارش رویترز، یک مقام آمریکایی به محض انتشار خبر، خواستار آزادسازی نفتکش کره شده است. ربکا رباریچ، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، پس از توقیف نفت‌کش کره‌ای، اعلام کرده که ناوگان پنجم دریایی آمریکا، که در بحرین مستقر است، از ماجرای توقیف نفت‌کش کره مطلع است و شرایط را زیرنظر دارد. کانگ کیونگ‌وا، وزیر امور خارجه کره جنوبی، صبح روز سه‌شنبه اعلام کرد که در‌حال گفتگو با مقامات دولت ایران برای حل این مسئله است.
 
به‌دنبال انتشار این خبر، یک مقام ارشد وزارت امور خارجه کره جنوبی، با مقامات کشورمان در سئول دیدار کرد. این دیدار میان کو کیونگ‌سوک، مدیرکل امور خاورمیانه و آفریقا در وزارت امور خارجه کره و سعید بادامچی‌شبستری، سفیر ایران در سئول، صورت گرفت.
 
علاوه‌براین، سخنگوی وزارت امور خارجه کره جنوبی اعلام کرد که قرار است یک هیئت دیپلماتیک از کره‌جنوبی، برای مذاکره درباره آزادسازی نفت‌کش این کشور، راهی تهران شود. البته پیش از توقیف نفت‌کش نیز قرار بود هیئتی از‌سوی کره برای مذاکره درباره اموال بلوکه‌شده ایران در این کشور، راهی ایران شود.
 
گفته شده است که در این سفر نیز، درباره آزادسازی دارایی‌های ایران گفتگو خواهد شد. نفت‌کش کره‌جنوبی اکنون در بندرعباس لنگر گرفته است و پرونده آن برای انجام فرایند‌های قانونی لازم به‌زودی در‌اختیار مراجع قضایی کشور قرار خواهد گرفت. این نفت‌کش صبح پانزدهم دی‌ماه، به درخواست اداره بنادر و کشتی‌رانی و با حکم دادستانی استان هرمزگان توقیف شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->