وزیران دفاع ایران و روسیه در مسکو دیدار کردند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) فرمانده عملیات اسرائیل در رفح کشته شد وزیر کشور: بیش از این ظرفیت پذیرش و پذیرایی از اتباع را نداریم سقوط جت آموزشی در بنگلادش| ۱۹ نفر کشته و ۱۰۰ تن زخمی شدند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: همسایگان می‌توانند بسیاری از مشکلات ما را به طور کامل رفع کنند شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه
سرخط خبرها

خرازی: اروپایی‌ها اتکای مردمی ما را برنمی‌تابند

  • کد خبر: ۵۵۳۰۱
  • ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
خرازی: اروپایی‌ها اتکای مردمی ما را برنمی‌تابند
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی دقت در مواجهه با کشورهای اروپایی را به علت بدعهدی آنان ضروری دانست و تاکید کرد: نباید فریب خوشرویی، لبخند و روابط ظاهری با آنان را خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید کمال خرازی درباره نحوه مواجهه با زیاده خواهی سه کشور اروپایی در موضوع برجام، گفت: با مرور خاطرات دوره مسئولیتم در وزارت خارجه می‌بینم که در آن مقطع هم روابط و رفت و آمدهای ما با اروپایی‌ها بسیار نزدیک شده بود، اما دست از شیطنت علیه کشورمان برنداشتند.

 

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما افزود: یکبار برای حضور در جلسه‌ای به بروکسل رفتیم و آن جا تصمیم گرفتیم با رئیس اتحادیه اروپا در ایرلند هم دیدار کنیم. پس از آن دیدار، گفتیم چرا با اعضای برجسته اروپایی هم دیدار نکنیم و به فرانسه، انگلیس و آلمان رفتیم بدون آن که از قبل برنامه ریزی شده باشد و صرفا با تماس تلفنی توانستیم با عالی‌ترین سطح مقامات این کشورها اعم از شیراک، بلر و شرودر و نیز رئیس جمهور ایرلند به عنوان رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا دیدار کنیم.

 

خرازی گفت: با آنکه در آن دیدارها از مواضع مان کوتاه نمی‌آمدیم، اما این موضوع نشان می‌داد که چقدر روابط ما به اروپایی‌ها نزدیک شده در عین حال، آنان دست از شیطنت برنداشتند؛ قول دادند، اما عمل نکردند به طوری که در آن مقطع هم برای سرمایه گذاری، مشارکت اقتصادی و کارهای جدی به ایران نیامدند.

 

وزیر اسبق امور خارجه افزود: کارهای زیادی انجام شد، اما نه در حدی که تحول بزرگی روی دهد و حضورشان در کشورمان دائمی‌تر شود؛ این نشان داد که میان ما و آنان، اختلافات ریشه‌ای وجود دارد که ناشی از روحیه استقلال طلبی ماست و می‌خواهیم خودمان باشیم و با حفظ افکار و عقایدمان؛ به بیگانگان وابسته نباشیم و راه خود را طی کنیم.

 

وی گفت: اروپایی ها، اتکای مردمی ما را برنمی تابند و به انواع شیوه‌ها متوسل می‌شوند تا به هدف شان برسند ما هم باید درعین گفت‌وگوهای دیپلماتیک هیچ گاه فراموش نکنیم که در چه صحنه‌ای هستیم؛ با چه کسانی مواجهیم و راه اصلی را گم نکنیم.

 

منبع: ایسنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->