فیلم | پزشک استرالیایی در غزه: «این ویدئو را ضبط می‌کنیم، چون ممکن است هر لحظه کشته شویم» به خودمان شلیک نکنیم! راه‌اندازی پلتفرم جامع خدمات خودرویی برای تضمین معاملات اینترنتی سفارت سوریه در آمریکا پس از ۱۱ سال بازگشایی شد یک مقام قطری: هیچ صلحی با اسرائیل بدون حل مسئله فلسطین وجود ندارد ترامپ از گفت‌وگو با طالبان برای بازپس‌گیری بگرام خبرداد توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره نتیجه بررسی ۶ طرح و لایحه مجلس، ۵ اساس‌نامه دولت و ۳۲ استعلام از دیوان عدالت اداری دبیرکل سازمان ملل: وضعیت غزه هولناک‌ترین صحنه مرگ و ویرانی است که دیده‌ام ونزوئلا از سازمان ملل متحد خواست به جنگ آمریکا با آنها در کارائیب ورود کند وزارت امور خارجه پرتغال: فردا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم جزئیات طرح آمریکا برای فروش ۶.۴ میلیارد دلار سلاح به رژیم صهیونیستی رئیس خودخوانده سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم ترامپ مدعی شد که سومین حمله علیه قایق قاچاق مواد مخدر انجام شده است گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل مدعی حمله به سفارت تل آویو در هلند شد خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک
سرخط خبرها

ابتکار: دولت و قوه‌قضائیه درباره لایحه حفظ کرامت زنان هم‌نظر هستند

  • کد خبر: ۵۵۳۰۴
  • ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
ابتکار: دولت و قوه‌قضائیه درباره لایحه حفظ کرامت زنان هم‌نظر هستند
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت را لایحه ای پیشرو و در چهارچوب قانون اساسی ارزیابی کرد و گفت: این لایحه مورد حمایت قوه قضائیه و دولت است و بهتر است مجلس هرچه سریع‌تر آن را تصویب کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه ابتکار با اشاره به ارائه لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت به مجلس گفت: این یک لایحه جامع است که همگان مدت زیادی منتظر آن بودند. روی این لایحه کار زیادی شده و مورد حمایت قوه قضاییه و دولت است.

 

وی ادامه داد: حتی در جلسات مشترک در کمیسیون لوایح، نماینده قوه قضاییه در همه نشست‌ها حضور داشت و به طور کامل به موضوع این لایحه پرداخته شده است.

 

ابتکار با بیان اینکه درباره این لایحه به جمع بندی خوبی در چارچوب شرع مقدس و همچنین قانون اساسی رسیدیم، خاطرنشان کرد: این یک لایحه پیشرو است که همه ابعاد بحث خشونت علیه زنان را در قالب تعاریف، تقسیم کار بین دستگاهی و روال‌هایی که باید در دادگاه‌ها در ارتباط با بحث خشونت علیه زنان رعایت شود، لحاظ کرده است ضمن اینکه در آن یک صندوق برای حمایت از زنان آسیب دیده هم پیش بینی شده است.

 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری درباره ضمانت اجرایی این لایحه گفت:‌ بحث ضمانت اجرایی در چنین مواردی معمولا مطرح می‌شود و درست هم است اما قانون چند بعد دارد. نفس تصویب یک قانون، فرهنگ را نسبت به رفتارهایی که در آن جامعه شکل می‌گیرد، اصلاح می‌کند و می‌تواند سبک زندگی را اصلاح کند.

 

وی با بیان اینکه بسیار امیدواریم که این قانون در سبک زندگی ما نسبت به رعایت حقوق زن و در واقع حفظ حریم خانواده بهبود ایجاد کند، اظهار کرد: این قانون به حفظ تحکیم خانواده بسیار کمک می‌کند و با هدف حفظ کرامت و تامین امنیت زنان نوشته شده است و برای حفظ کیان خانواده، پیشرو است.

 

ابتکار در پاسخ به این پرسش که آیا لایحه فعلی در مقایسه با لایحه قبلی دولت که به قوه‌قضاییه ارسال شده بود، تغییراتی اعمال شده است یا نه، گفت: تغییراتی در این لایحه نسبت به لایحه قبلی ایجاد شد اما روح لایحه همان است و حفظ شده است. در واقع یک سری موارد در لایحه قبلی با توافق اصلاح شده است.

 

وی اضافه کرد: دولت با قوه قضاییه روی این لایحه اتفاق نظر دارد برای همین از مجلس انتظار داریم سریعتر به آن رسیدگی کند تا هرچه زودتر شاهد نهایی و قانونی شدن این لایحه مهم و مورد انتظار جامعه زنان باشیم.

 

لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت هفته گذشته در هیات دولت تصویب شد و برای تبدیل شدن به قانون به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 

منبع: ایرنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->