رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کردند مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید با حکم فرمانده کل قوا امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و روسیه | پوتین: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی و محکوم است
سرخط خبرها

سرلشکر سلامی: ما به جایی رسیده‌ایم که از برجام بی‌نیازیم چه آمریکا به آن برگردد چه برنگردد

  • کد خبر: ۵۵۷۹۳
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
سرلشکر سلامی: ما به جایی رسیده‌ایم که از برجام بی‌نیازیم چه آمریکا به آن برگردد چه برنگردد
فرمانده کل سپاه گفت: ما به جایی رسیده‌ایم که از برجام بی‌نیاز شده‌ایم؛ چه آمریکا به برجام برگردد چه بر‌نگردد. آن‌ها هرچه توطئه اندیشیدند به خودشان برگشت و امروز رسوای جهان هستند و این مسیر ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرلشکر حسین سلامی در مراسم گرامیداشت آیت‌الله مصباح یزدی که صبح امروز در مجموعه فرهنگی ۱۳ آبان برگزار شد، اظهار کرد: علامه مصباح با آبروی خود با خدا معامله کرد. او شخصیتش در میدان نبرد با دشمن شهید شد. او همه آبرو و حیثیت خود را در دفاع از ولایت به میدان آورد و شخصیت او شهید شد.

 

وی افزود: در رحلت عالمان بزرگ تولدی رخ می‌دهد زیرا آن‌ها هیچ گاه تمام نمی‌شود و همیشه جاری هستند آن‌ها در اندیشه کسانی که تربیت کرده‌اند جاری هستند و تکثیر شده هستند و امتداد می‌یابند، علامه مصباح در روح، وجود، قلب و میدان شاگردانش تکثیر شده بود، پس چنین شخصیتی هرگز نمی‌میرد.

 

سلامی با بیان اینکه آیت‌الله مصباح سرزنش‌ها و تهمت را در دفاع از ولایت فقیه می‌شنید و صبر می‌کرد، گفت: علامه مصباح می‌دانست از چه موضوع مهمی دفاع می‌کند و جسارت و تهمت‌های دیگران او را از مسیر عدالت جدا نمی‌کرد. او به خوبی می‌دانست که بعد از سالها حکومت الهی تشکیل شده و ولی امر مسلمین جهان در مقابل مستکبران جهان که به تمامی تجهیزات و فنون نوین مجهز هستند ایستاده است، ما برای اولین بار حکومت تشکیل داده‌ایم و این عرصه، میدان بزرگی برای آزمایش همه آن‌هایی که به اسلام معتقدند ایجاد شده تا میزان بصیرت و بینش آن‌ها در برابر امواج وسوسه دشمن سنجیده شود.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، گفت: رئیس جمهور آمریکا فردی افسرده و شکست خورده است. کسی که آمریکا را به زمین زد، امروز دیگر معمار فشار حداکثری و فشار حداکثری هر دو در هم شکست اند.

 

سلامی تاکید کرد: تمام تمرکز دشمن بر رهبری ماست و می‌بینید که چگونه بر کلمات و بیانات او حتی در خصوص واکسن تمرکز کرده‌اند و می‌خواهند مانع خط روشن و کلام نورانی او در هدایت بشر شوند.

 

وی گفت: اسرائیل از درون پوسیده شده و وضعیت آمریکا را هم می‌بینید، اما ما به جایی رسیده‌ایم که از برجام بی‌نیاز شده‌ایم؛ چه آمریکا به برجام برگردد چه بر‌نگردد، آن‌ها هرچه توطئه اندیشیدند به خودشان برگشت و امروز رسوای جهان هستند و این مسیر ادامه دارد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->