برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه‌نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند، تعویض می‌کند شرکت فنلاندی گوشی اختصاصی خودش را خواهد داشت | HMD Pulse Pro به‌جای Nokia ارتش کره جنوبی احتمالا استفاده از آیفون را برای نیروهایش ممنوع کند «سیستم بادبان خورشیدی» ناسا چیست و چگونه کار می‌کند؟ + عکس مایکروسافت Phi-3-mini را معرفی کرد | یک مدل کوچک هوش مصنوعی که کارهای بزرگی می‌کند گوشی Galaxy Z Flip 6 هفت رنگ خواهد داشت سری iPhone 16 احتمالا دکمه فیزیکی نخواهد داشت استرالیا: X باید فیلم حمله سیدنی را حذف کند |‌ ماسک: به آن‌ها ربطی ندارد تصویر واقعی Google Pixel 8a را ببینید کیف پول تلگرام برای کاربران ایرانی مسدود شد | آیا امکان برداشت پول وجود دارد؟ محققان توانسته‌اند برای اولین‌بار یک اتم را با اشعه ایکس بررسی کنند استقبال از Fallout 76 بیشتر شده است | وقتی سریال به کمک بازی می‌آید نسخه هواداری پرچمدار سامسونگ کی عرضه می‌شود؟ | علاقه‌مندان Galaxy S24 FE، همچنان منتظر هلند هم فیسبوک را کنار می‌گذارد؟
سرخط خبرها

طراحی جلیقه خنک کننده‌ برای کادر درمان

  • کد خبر: ۵۵۹۴۰
  • ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹
طراحی جلیقه خنک کننده‌ برای کادر درمان
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه رادبود در هلند با الهام از جلیقه خنک کننده‌ای که برای ورزشکاران در المپیک تابستانی طراحی شده، جلیقه‌های خنک کننده‌ای طراحی کرده‌اند که کادر درمان بیمارستان‌ها که به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ مجبور به پوشیدن تجهیزات حفاظتی شخصی در طولانی مدت هستند، می‌توانند از آن استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه رادبود در هلند با الهام از جلیقه خنک کننده‌ای که برای ورزشکاران در المپیک تابستانی طراحی شده، جلیقه‌های خنک کننده‌ای طراحی کرده‌اند که کادر درمان بیمارستان‌ها که به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ مجبور به پوشیدن تجهیزات حفاظتی شخصی در طولانی مدت هستند، می‌توانند از آن استفاده کنند.

به نقل از مدگجت، گرچه پوشیدن تجهیزات حفاظتی شخصی (PPE) در بیمارستان‌ها برای کادر درمان ضروری است، اما باید گفت که کادر درمان در هنگام پوشیدن تجهیزات محافظتی احساس راحتی نمی‌کنند و دچار استرس گرمایی (heat stress) می‌شوند. اکثر کارکنان بیمارستان‌ها گفته‌اند که هنگام پوشیدن این جلیقه احساس راحتی بیشتری دارند و اکنون این تجهیزات به بخشی از تجهیزات استاندارد مرکز پزشکی دانشگاه رادبود اضافه شده است.

تجهیزات حفاظتی شخصی در ایمن نگه داشتن کارکنان بخش مراقبت‌های بهداشتی در طی بیماری همه گیر کووید-۱۹ نقش بسیار مهمی داشته‌اند ،اما این به آن معنی نیست که پوشیدن آن در طولانی مدت راحت است. استفاده از این تجهیزات می‌توانند ناراحت کننده و دست و پا گیر باشند و در صورت پوشیدن برای مدت طولانی می‌توانند به مشکلات ناشی از گرمای بسیاری منجر شوند. محققان این مطالعه اظهار کردند دمای بدن کادر بهداشت و درمان در طی شیفتی که از تجهیزات حفاظتی شخصی به مدت سه ساعت متوالی استفاده کرده اند، می‌تواند به بیش از ۳۶ درجه سانتیگراد (۹۷ درجه فارنهایت) برسد.

بهبود آسایش کارمندان باعث بهبود حال آنها شده و در عملکرد آنها نیز تاثیر می‌گذارد. محققان با در نظر گرفتن این مسائل تصمیم گرفتند، با الهام از جلیقه خنک کننده‌ای که برای استفاده ورزشکاران در بازی‌های المپیک تابستانی توکیو طراحی شده، یک جلیقه برای کادر درمان طراحی کنند.

"ثیس اسوگلز"(Thijs Eijsvogels)، محقق این مطالعه گفت: جلیقه‌های خنک کننده ورزشکاران برای استفاده توسط کادر درمان مناسب نبودند؛ زیرا آنها برای خنک سازی تهاجمی بدن قبل یا بعد از انجام کارهای جسمی طراحی شده‌اند. طی این مطالعه قدرت خنک کننده جلیقه اصلاح شده و توسعه داده شده ما برای کادر درمان کمتر است، اما مدت زمان بیشتری کار می‌کند.

جلیقه‌ها می بایست قبل از استفاده در یخچال نگهداری شوند. کارمندان جلیقه‌ها را روی لباس فرم خود و زیر تجهیزات حفاظتی شخصی می‌پوشند. جلیقه‌ها از ۳۶ جیب شامل مواد تغییر فاز در یک پوسته پلی اورتان ترموپلاستیک تشکیل شده‌اند.

در یک آزمایش با حضور ۱۷ پرستار، آنها گفتند که هنگام پوشیدن جلیقه احساس راحتی بیشتری دارند، اگرچه تأثیر آنها بر دمای هسته بدن کم است، اما پرستاران جلیقه دار هنگام کار ضربان قلب پایینتری داشتند و این نشان می‌دهد که آنها ممکن است آرامش بیشتری داشته‌اند. بدون جلیقه خنک کننده، تقریباً ۹۰ درصد پرستاران احساس ناراحتی و گرما می‌کنند؛ اما با جلیقه خنک کننده، فقط ۲۰-۳۰ درصد از کادر درمان احساس گرما می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->