واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

رئیس سامسونگ پشت میله‌های زندان

  • کد خبر: ۵۶۱۲۹
  • ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
رئیس سامسونگ پشت میله‌های زندان
​​​​​​​جی وای لی، وارث شرکت سامسونگ الکترونیکس، به اتهام پرداخت رشوه به دو سال و شش ماه حبس محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دادگاه عالی سئول نخستین بار لی را در سال ۲۰۱۷ پس از افشای نقش وی در رسوایی فسادی که باعث برکناری پارک گوئن های، رئیس جمهور کره جنوبی، شد، به زندان محکوم کرد. وی که سکاندار اصلی گروه سامسونگ به شمار می‌رود، یک سال در زندان ماند اما در فوریه سال ۲۰۱۸ پس از نصف شدن دوران محکومیتش و معلق شدن آن، از زندان آزاد شد. دادگاه عالی در سال ۲۰۱۹ حکم مذکور را نقض و دستور محاکمه مجدد را صادر کرد.

 

لی ۵۲ ساله درگیر یک مبارزه حقوقی بوده که چهار سال پیش شروع شد و مربوط به یک ادغام جنجالی در سال ۲۰۱۵ بود. این مدیر سامسونگ متهم شد به دوست رئیس جمهور کره جنوبی اسب و هدایای دیگر پرداخت کرده تا حمایت وی را از جانشینی رسمی خود در شرکت سامسونگ جلب کند. دادگاه عالی هفته گذشته با اشاره به اتهامات متعدد از جمله رشوه مربوط به سامسونگ، حکم محکومیت ۲۰ ساله رئیس جمهور سابق کره جنوبی را تأیید کرد.

 

ارزش سهام سامسونگ الکترونیکس پس از اعلام رسمی حکم دادگاه، حدود چهار درصد سقوط کرد.

 

محکومیت لی به زندان، خلائی را در بزرگ‌ترین سازنده تراشه حافظه، تلفن هوشمند و دستگاههای مصرفی جهان ایجاد می کند آن هم در شرایطی که شیوع همه گیری کووید ۱۹ ابهامات فزاینده در خصوص روابط آمریکا و وچین و رقابت را تشدید کرده است. اگرچه فعالیتهای روزمره سامسونگ توسط گروهی از مدیران انجام می شود اما فقدان لی ممکن است باعث توقف یا پیچیده‌شدن سرمایه‌گذاری‌های عظیم یا اقدامات استراتژیک بلندمدت شود.

 

در آخرین جلسه دادگاه در ۳۰ دسامبر، لی یک عذرخواهی بلندبالا را خواند و وعده های قبلی خود برای تبدیل کردن سامسونگ به یک شرکت عالی و عدم تکرار اشتباهات گذشته را تکرار کرد و متعهد شد قدرت در سامسونگ را به فرزندانش منتقل نکند. جانشین‌شدن رسمی لی به جای پدرش که در اکتبر درگذشت، احتمالا تا زمان آزادی وی از زندان به تأخیر خواهد افتاد.

 

براساس گزارش بلومبرگ، لی با یک پرونده دیگر مربوط به ادغام میان «سامسونگ سی اند تی» و «چیل اینداستریز» در سال ۲۰۱۵ روبه‌روست و به ارتکاب تخلفات متعدد از جمله نقض قوانین بازارهای سرمایه متهم است. وی از زندان در جلسات این دادگاه شرکت خواهد کرد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->