قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره تحصیل دانش‌آموزان اتباع دارای برگه سرشماری در مدارس تهران اقرار وزیر بهداشت پاکستان به پیشی گرفتن افغانستان در مبارزه با فلج اطفال صادرات ۳ هزار و ۵۰۰ تن گاز مایع به افغانستان از طریق مرز دوغارون، طی یک سال گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: ممکن است جایگزینی برای نیروی کار اتباع خارجی نداشته باشیم
سرخط خبرها

بایدن توافقنامه صلح آمریکا و طالبان را بررسی می‌کند

  • کد خبر: ۵۶۳۶۴
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
بایدن توافقنامه صلح آمریکا و طالبان را بررسی می‌کند
آنتونی بلینکن، نامزد پیشنهادی جو بایدن برای وزارت خارجه‌ی آمریکا گفته است که او توافق‌نامه‌ی صلح آمریکا – طالبان را بررسی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بلینکن این اظهارات را روز گذشته (سه‌شنبه، ۳۰ دی) در برابر اعضای کمیته روابط خارجی سنای آمریکا مطرح کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، او گفته است: «باید به دقت بررسی کنیم که واقعا در مورد چه چیزهایی مذاکره شده. من هنوز از این جزییات آگاه نیستم.»

 

آنتونی بلینکن همچنان گفته است که آمریکا می‌خواهد به این جنگ «به اصطلاح ابدی» پایان بدهد و نیروهایش را به خانه برگرداند.

 

او در عین حال تأکید کرده است: «می خواهیم تا حدودی ظرفیت برخورد با هرگونه بازگشت تروریزم که اصلا برای آن به آنجا [افغانستان] رفتیم را حفظ کنیم.»

 

در اسفند سال گذشته‌ی خورشیدی توافقنامه‌ای میان زلمی خلیل‌زاد، نماینده‌ی ویژه آمریکا برای صلح افغانستان و ملا عبدالغنی برادر، معاون سیاسی طالبان در دوحه، پایتخت قطر امضا شد.

 

براساس این توافق‌نامه، آمریکا تعهد سپرده است که تمام نیروهایش را تا ماه می سال جاری میلادی (۲۰۲۱) از افغانستان خارج می‌کند. در مقابل، طالبان نیز تعهد سپرده‌اند که به هیچ گروهی اجازه‌ی استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر را نمی‌دهند.

 

در همین حال روز جمعه‌ی گذشته وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که شمار نیروهای این کشور در افغانستان به ۲۵۰۰ نفر کاهش یافته است. دفتر شورای امنیت ملی افغانستان گفته است که کاهش نیروهای خارجی بر وضعیت جنگ در افغانستان تأثیر منفی نمی‌گذارد.

 

از سوی دیگر؛ نامزد پیشنهادی جو بایدن درحالی از ارزیابی مجدد توافق‌نامه‌ی صلح آمریکا – طالبان سخن گفته است که پیش از این مقام‌های ارشد دولت افغانستان نیز در مورد چگونگی این توافق‌نامه ابراز نظر کرده‌اند.

 

رییس‌جمهور اشرف غنی به بررسی این توافق‌نامه تأکید کرده است؛ زیرا به گفته‌ی او، بسیاری از موارد این توافق‌نامه مبهم است.

 

امرالله صالح، معاون اول آقای غنی نیز در یک مصاحبه گفته است که آمریکا به گروه طالبان بیش از حد امتیاز داده است.

 

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->