مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا
سرخط خبرها

ممنوعیت ورود خودرو‌های غیر بومی به استان هرمزگان تا اردیبهشت ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۵۶۶۴۸
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۷
  • ۲
ممنوعیت ورود خودرو‌های غیر بومی به استان هرمزگان تا اردیبهشت ۱۴۰۰
استاندار هرمزگان گفت: در راستای پیشگیری از بیماری کرونا از این هفته تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده، ورودی های استان به شدت کنترل خواهد شد تا از مسافرت های غیرضروری و ورود گردشگر به هرمزگان جلوگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، استاندار هرمزگان گفت: محدودیت شدید تردد برای جلوگیری از مسافرت های غیرضروری و ممانعت از ورود گردشگر و خودروهای غیربومی به هرمزگان از این هفته تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده اعمال می‌شود.

 فریدون همتی عصر شنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان افزود: محدودیت شدید تردد برای جلوگیری از مسافرت های غیرضروری و ورود گردشگر به هرمزگان در راستای پیشگیری از بیماری کرونا از این هفته آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده، ورودی های استان به شدت کنترل خواهد شد.

وی ادامه داد: صداوسیما و رسانه‌ها نسبت به بازدارندگی از ورود مسافران و گردشگران و اقناع سازی افکار عمومی جهت جلوگیری از ورود آنها، با تولید محتوا اقدام کنند.

استاندار هرمزگان افزود: آموزش مستمر پیشگیری از بیماری کرونا محور اصلی کار شورای اطلاع رسانی استان، دانشگاه علوم پزشکی و رسانه‌ها به خصوص صداوسیما باشد و اطلاع رسانی کافی در خصوص بسته بودن ورودی های هرمزگان بر روی مسافران غیرضروری در سطح کشور صورت گیرد.

همتی تصریح کرد: حمل و نقل ریلی، هوایی، دریایی و زمینی در هرمزگان برای جلوگیری از ورود مسافران غیرضروری شدیدا کنترل خواهد شد و فرمانداران در شهرستان‌ها باید نظارت لازم را در این خصوص انجام دهند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی و ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در کمیته‌ای چگونگی وضعیت تردد و کنترل مسافران را بررسی کنند، گفت: سفر ضروری به استان هرمزگان نیز مشروط به ارائه گواهی تست منفی از مراکز معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت است.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه تجمعات در هرمزگان بدون هماهنگی و کسب مجوز از دانشگاه علوم پزشکی ممنوع است، خاطرنشان کرد: ورود خودرو به ساحل، نصب چادر در پارک ها و سواحل هرمزگان و رفت و آمد به روستاها جهت تفریح ممنوع است.

همتی با تاکید بر ضرورت تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری، بیان داشت: در هر مکانی که خدماتی ارائه می‌شود، مسئولان آن مجموعه موظف به نظارت و رعایت فاصله‌گذاری هستند.

وی اضافه کرد: بیماریابی به هنگام و شناسایی اطرافیان بیمار و قرنطینه آنها، به طور جدی مورد توجه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان باشد ومادران باردار شاغل و کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای می توانند با اجازه مدیر دستگاه و اداره، به صورت دورکاری فعالیت خود را انجام دهند.

استاندار هرمزگان بیان داشت: همچنین صنایع و بنگاه‌های اقتصادی فعال در هرمزگان موظف به خرید ماسک و تجهیزات بهداشتی مورد نیاز خود از واحدهای تولیدی داخل هرمزگان و حمایت از تولیدکنندگان استان هستند.

همتی با بیان اینکه استان هرمزگان در وضعیت آبی شیوع کرونا قرار دارد، یادآور شد: اما با توجه به گزارش وزارت بهداشت مبنی بر احتمال خیز جدید بیماری کرونا در هرمزگان، از مردم شریف هرمزگان می‌خواهیم تا به طور جدی همکاری و همراهی لازم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله گذاری را داشته باشند تا از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سایه
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۵
0
0
خیلی ممنونیم ازتون.
ارمان
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۸
0
0
همش چرنده امروز ۷ بهمن و شش بهمن کلی خودرو پلاک شیراز و کرمان رفتن یا وجود داشته باشید خبر درست بزنید یا چرند تایپ نکنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->