آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند
سرخط خبرها

پسران مادرکش صحنه جنایت هولناک را بازسازی کردند

  • کد خبر: ۵۷۰۳۳
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
پسران مادرکش صحنه جنایت هولناک را بازسازی کردند
درست همین‌جا بود که برای اولین مرتبه جسد او را با تینر به آتش کشیدیم. البته روز بعد مجدد به محل آمدیم و جسد سوخته را به چند کیلومتر آن طرف‌تر انتقال دادیم و برای دومین مرتبه آتش زدیم. هر طور بود می‌خواستیم اثری از جسد باقی نماند.
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛

روایت اول: هنوز نبض داشت که او را کشتیم

ساعت ۱۲ ظهر روز سه‌شنبه را نشان می‌داد که خودرو شعبه ویژه رسیدگی به قتل عمد دادسرا به همراه تیم‌های پلیس آگاهی در خیابان امام خمینی (ره) ۶۳ حضور پیدا کردند.
۲ مرد جوان دستبند زده وارد خانه‌ای شدند که چند هفته قبل در آن جنایتی هولناک رخ داده بود. متهمان که هر ۲ برادر بودند در بیستم آبان مرتکب جنایتی وحشتناک شده بودند که کمتر کسی دست به این کار شنیع می‌زند. علی برادر بزرگ‌تر که بیشتر، این جنایت بر دوشش سنگینی می‌کرد روی پله ها‌ی آهنی رفت و با اشاره به نقطه‌ای به دکتر زرقانی، بازپرس پرونده‌اش گفت: همین جا او را هل دادم.

او (متهم) که در برزخ افکارش بود شروع به بازخوانی اتفاقی کرد که شنیدنش دل هر شنونده‌ای را می‌آزارد. علی که ۲۳ سال بیشتر ندارد در ادامه اظهاراتش به قاضی زرقانی گفت: با یک برنامه از پیش تنظیم شده با برادرم، مادرم را به خانه‌ام کشاندم. جر‌وبحثمان در مورد نپرداختن اقساط وام ازدواجم و به رخ کشیدن ضمانتی که دایی‌ام برایم انجام داده بود به کلی اعصابم را به‌هم ریخت. از خانه بیرون رفت و بلافاصله خودم را پشت سرش رساندم. هنوز پایش را از پله‌های آهنی پایین نگذاشته بود که او را هل دادم.
علی خودش را به پایین پله‌ها رساند و نقطه‌ای از زمین را به قاضی پرونده نشان داد و با بیان جمله - همین‌جا تمام کرد - اظهاراتش را ادامه داد: مادرم! هنوز نبض داشت که با برادرم پلاستیک را به سرش کشیدیم و او را خفه کردیم.


روایت دوم: می‌خواستیم اثری از جسد مادر باقی نماند

صحنه جرم با تکمیل تحقیقات در محل اول به حاشیه شهر مشهد و ارتفاعات خلج کشانده شد. دیگر متهم پرونده که هجده‌ساله است جلو آمد و بقیه ماجرا را با اشاره به جزئیاتش برای قاضی زرقانی شرح داد. او به محلی که پیشتر، کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی بقایای به‌جامانده از جسد مادرش را کشف کرده بودند، اشاره کرد و گفت: درست همین‌جا بود که برای اولین مرتبه جسد او را با تینر به آتش کشیدیم. البته روز بعد مجدد به محل آمدیم و جسد سوخته را به چند کیلومتر آن طرف‌تر انتقال دادیم و برای دومین مرتبه آتش زدیم. هر طور بود می‌خواستیم اثری از جسد باقی نماند.

چند ساعتی از بازسازی این پرونده جنایی گذشته بود که تحقیقات پرونده با تکمیل اظهارات متهمان به پایان رسید و ۲ برادر سنگدل در حالی که دستبند و پابند قانون بر مچ دست‌ها و پاهایشان سنگینی می‌کرد به زندان انتقال شدند.


روایت سوم: چند ماه قبل

ماجرای این پرونده جنایی، اما با اعلام فقدانی زن پنجاه‌ویک‌ساله از سوی دخترش در دستور کار مأموران پلیس آگاهی مرکز استان خراسان رضوی قرار گرفت. ابتدا تحقیقات رنگ و بویی از جنایت نداشت و کارآگاهان پلیس احتمال می‌دادند شاید طاهره به خانه یکی از بستگانش رفته باشد. اما با گذشت چند روز اطلاعاتی به دست آمد که نشان می‌داد این زن میان‌سال آخرین محلی که در آن دیده شده خانه پسرش بوده است از همین رو پسر بزرگ، عروس و پسر هجده‌ساله این خانواده به پلیس آگاهی احضار شدند.

علی پسر بزرگ‌تر خانواده مدعی بود که مادرش ظهر روز بیستم آبان به خانه‌اش آمده و بعد از ساعتی به قصد رفتن به خانه خواهرش از خانه او خارج شده است. در ابتدا همه چیز طبیعی به نظر می‌رسید تا اینکه گم شدن قولنامه منزل مسکونی طاهره (زن مفقود شده) به پلیس اعلام شد و همین موضوع سرنخی برای برملا شدن این جنایت شد. پاسخ‌های ضدونقیض ۳ مظنون پرونده که یکی از شرق و یکی از غرب می‌گفتند ظن مأموران را برانگیخت و این سرنخ را به کارآگاهان پلیس داد که آن‌ها کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه دارند. دستور بازداشت متهمان صادر شد و هنوز زمانی از تحقیقات این پرونده نگذشته بود که عروس خانواده به حرف آمد و گفت که شوهرش (علی) با همدستی برادرشوهرش مادرشان را به قتل رسانده‌اند.
همین اعتراف یک‌خطی قفل زبان ۲ پسر طاهره را گشود و آن‌ها نیز به قتل مادرشان، آن هم به بدترین شکل ممکن اعتراف کردند.


روایت آخر: مقتول پس از سقوط در دم فوت کرده است

روز گذشته قاضی ویژه رسیدگی به قتل عمد شعبه ۲۱۱ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد در تشریح آخرین جزئیات این پرونده جنایی به خبرنگار ما گفت: در حالی که متهم اصلی پرونده مدعی است مادرش پس از سقوط از پله جان داشته و او و برادرش با کشیدن پلاستیک بر روی سر مادرشان این زن میان‌سال را کشته‌اند، اما نتیجه بررسی‌های پزشکی قانون خلاف این ادعا را ثابت می‌کند، زیرا مقتول پس از سقوط از پله ضربه مغزی شده و در دم جان داده است؛ بنابراین متهمان این پرونده علاوه بر قتل نفس در ۳ مرحله مرتکب جنایت بر میت نیز شده‌اند.

دکتر حسن زرقانی بیان کرد: متهمان نیز فرزند طلاق هستند و مقتول بعد از جدایی از همسرش به تنهایی زندگی می‌کرده است. علاوه بر این محل جرم تحت اجاره متهم اصلی پرونده بوده است که او و برادرش با طرح نقشه قبلی مادر خود را به محل کشانده‌اند.
این مقام قضایی دادسرای مرکز استان خراسان رضوی گفت: از بقایای جسد به‌جز جمجمه و چند استخوان چیز دیگری در محل باقی نمانده بود و متهمان در ۲ مرحله و به‌طور کامل جسد مادر خود را به وسیله تینر سوزانده بودند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->