رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کردند مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید با حکم فرمانده کل قوا امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و روسیه | پوتین: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی و محکوم است
سرخط خبرها

روحانی: انقلاب اسلامی ما صرفا سیاسی نیست

  • کد خبر: ۵۷۴۳۰
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
روحانی: انقلاب اسلامی ما صرفا سیاسی نیست
رئیس‌جمهور با یادآوری فرمایشات امام (ره) در ۱۲ بهمن ۵۷ در بهشت زهرا درباره آب و برق مجانی، گفت: دولت دوازدهم افتخار می‌کند در سایه فداکاری مسئولان و تلاش وزارت نیرو و نفت این پیش‌بینی را محقق کرد و معلوم شد دولت جمهوری اسلامی ایران حامی مستضعفان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌السلام‌والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در آیین افتتاح ۱۳ پروژه بزرگ صنعت آب و برق در استان‌های خراسان شمالی و کردستان که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه امروز روز مبارکی برای کل ملت ایران و آزادی‌خواهان جهان است، گفت: روزی است که بر خلاف پیشگویی‌های قدرت‌های بزرگ امام (ره) با استقبال بی‌نظیر وارد کشور شد.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه استقبال‌ها در طول تاریخ ایران زیاد بوده است، ادامه داد: اینکه از فرودگاه تا بهشت زهرا همه خیابان‌ها مملو از جمعیت شود و در خود بهشت زهرا آن جمعیت عظیم میلیونی اجتماع کنند، یک روز بسیار شکوهمندی در تاریخ ایران بود.

 

روحانی با اشاره به حکمت و تدبیر امام (ره) در بدو ورود به کشور، اظهار کرد: امام (ره) وقتی وارد کشور شد نخست به دیدار شهدا رفت و این مسئله بسیار حائز اهمیت است. امام (ره) در آغاز به دیدار آنانی رفت که خون خود را در این راه نثار کردند و در کنار قبور مطهر آن‌ها قدم گذاشت. امام (ره) به نوعی خواست بگوید دعوت کننده واقعی‌اش فداکاران این سرزمین و در رأس آن شهدا هستند و نخست بر تربت پاک شهدای عزیز قدم گذاشت.

 

وی افزود: بقیه کارهای امام (ره) هم فوق العاده بود که به منزل کسی نرفت. در نوفل لوشاتو بحث بود وقتی امام (ره) وارد کشور می‌شود به کجا برود و امام خود بهترین انتخاب را انجام داد و بسیار حائز اهمیت بود و همین ساعت‌هایی که داریم می‌گذرانیم ساعت‌های بسیار حساس در تاریخ کشور ما بود.

 

روحانی با اشاره به سخنرانی بسیار حساس امام راحل در بهشت زهرا (س)، گفت: بعد از این سخنرانی خناسان یک بخش از این سخنان که آب و برق مجانی شود را دنبال می‌کردند و می‌گفتند چه شد.

 

رئیس دولت تدبیر و امید تصریح کرد: این دولت یعنی دولت دوازدهم افتخار می‌کند که این کار را در سایه فداکاری و تلاش مسئولان و تلاش وزارت نیرو و وزارت نفت انجام داد و امروز توانستیم برای افراد کم مصرف که از اقشار کم درآمد هم هستند، برق و آب و گاز را مجانی کنیم و همه آن پیش‌بینی‌های امام در تاریخ تثبیت شد و درست از آب درآمد.

 

وی افزود: بسیار جالب توجه بود شعار زشتی که خناسان در دست گرفته بودند، پایان داده شد و معلوم شد دولت جمهوری اسلامی ایران، حامی مستضعفان است.

 

روحانی با بیان اینکه امروز در ۲ استان شمالی و شمال غرب در استان خراسان شمالی و کردستان طرح‌های بسیار مهمی افتتاح شد گفت: خوش‌حالیم با وجود اینکه امسال سال بسیار سختی برای مردم ما بود، در عین حال شعار جهش تولید مقام معظم رهبری روی زمین نماند و در استان‌های مختلف افتتاحیه‌های فراوانی داشته‌ایم و به یک معنا امسال واقعاً جهش تولید بود.

 

وی با اشاره به طرح‌های بسیار مهم افتتاح شده، خاطرنشان کرد: این هفته به دلیل دهه مبارکه فجر و همچنین امروز یکشنبه هم طرح افتتاح کردیم و این می‌تواند برای مردم ما مبارک باشد.

 

وی با بیان اینکه در زمینه آب و برق کار بزرگی در کشور انجام شده است، گفت: از یک طرف نشان می‌دهد که انقلاب اسلامی ما صرفا سیاسی نیست.

 

روحانی ادامه داد: برخی فکر می‌کردند انقلاب ما انقلابی صرفاً سیاسی است و برای استقلال کشور، مبارزه با استعمار گران و استبداد انقلاب کردیم و به آن صبغه سیاسی می دهند یا می گویند برای استقرار احکام اسلام است و بیشتر به آن رنگ معنوی می‌دهند؛ اما آمار و ارقام نشان می‌دهد در کنار بخش سیاسی و معنوی، بخش مادی هم حائز اهمیت بوده است.

 

وی افزود: امروز ۱۲ بهمن ۹۹ و اما هم ۱۲ بهمن ۹۹ وارد کشور شد یعنی سالی که امام وارد کشور شد سال ۹۹ هجری قمری بود و امروز سال ۹۹ هجری شمسی است. طبق آمار آغاز انقلاب ۱۹ سد در کشور وجود داشت که امروز به ۱۰۳ سد رسید یعنی سدهای کشور بیش از ۱۰ برابر شده است.

 

رئیس دولت دوازدهم گفت: در زمینه فاضلاب هم همانطور که وزیر نیرو اشاره کرد زمان پیروزی انقلاب ۴ تصفیه خانه فاضلاب در کشور داشتیم و امروز هفتاد و هفتمین تصفیه خانه فاضلاب را افتتاح کردیم بنابراین این نشان می دهد که در این مدت یک حرکت بزرگی در این کشور انجام شده و مردم، مدیران، مهندسان و کارگران ما همه در صحنه فعالیت هستند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->