پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکسن کرونا چه تاریخی در دسترس ایرانی‌ها قرار می‌گیرد؟

  • کد خبر: ۵۷۴۳۹
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
واکسن کرونا چه تاریخی در دسترس ایرانی‌ها قرار می‌گیرد؟
متخصص بیماری‌های عفونی: خبر بدتر اینکه با توجه به الگو‌های آماری تعداد مبتلایان و تلفات هر پیک از پیک قبلی بیشتر است و این به منزله یک هشدار برای جامعه می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، اشکان نقوی‌نیا با اشاره به موضوع خودمراقبتی در خصوص بیماری کرونا، گفت: در خصوص بحث خودمراقبتی هنوز مهمترین و کاربردی‌ترین روش مبارزه با پاندمی کرونا همین خودمراقبتی است که باید گفت در دو قسمت باید انجام شود؛ قسمت اول مربوط به زمان پیش از ابتلا بوده که اتفاقا اهمیت بیشتری هم دارد و در این خصوص می‌توان به مواردی همچون رعایت فاصله‌های اجتماعی، پوشیدن ماسک، شستشوی مداوم دست‌ها به خصوص پس از تماس با سطوح مختلف، استفاده از دستکش در تهیه و آماده‌سازی مواد غذایی خام مثل گوشت و مرغ، میوه‌ها و رعایت اصول صحیح بهداشتی ضدعفونی مواد غذایی، پرهیز از شرکت در اجتماعات و اماکن شلوغ، پرهیز از مسافرت‌ها و برگزاری میهمانی‌های غیر ضروری و توجه ویژه به گروه‌های پرخطر اشاره کرد.


وی ادامه داد: قسمت دوم مربوط به اصول خودمراقبتی پس از علامت‌دار شدن است که توصیه می‌شود به محض بروز علائمی مثل درد بدن، تب و لرز، سرفه، اختلال حس بویایی و چشایی، تنگی نفس و غیره به پزشک معالج مراجعه شود. افرادی که چنین علائمی دارند باید اصول قرنطینه و فاصله اجتماعی را به شکل سخت‌گیرانه رعایت کنند تا باعث سرایت و انتقال بیشتر نشوند. همچنین این افراد باید به توصیه‌ها و آموزش‌های گروه درمان در طی دوره نقاهت بیماری توجه ویژه کنند و تا اتمام دوره نقاهت ذکر شده از قرنطینه خارج نشوند.


این متخصص بیماری‌های داخلی خاطرنشان کرد: در صورت رعایت این اصول به طور حتم پاندمی قابل کنترل خواهد بود و شاهد پیک‌های بعدی نخواهیم بود.

 

در دسترس قرار گرفتن واکسن برای هموطنان ایرانی حداقل شش ماه تا یکسال زمان خواهد برد

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین نگرانی روزهای اخیر، وارد شدن به پیک چهارم بوده که روز به روز هم محتمل‌تر می‌شود، گفت: یکی از اتفاقات شاید نامناسبی که افتاد این بود که پخش شدن خبر ساخته‌شدن واکسن منجر به ایجاد یک حالت کم‌توجهی و القای این ذهنیت شد که داستان کرونا به سر رسیده است، در حالیکه اولا متاسفانه در دسترس قرار گرفتن واکسن برای هموطنان ایرانی حداقل شش ماه تا یکسال زمان خواهد برد و ثانیا ما هنوز در مورد تاثیر مثبت واکسن در کنترل پاندمی مطمئن نیستیم و لذا این تصور که چون واکسن ساخته شده است، پس می‌توان به شرایط عادی بازگشت، یک تصور بسیار خطرناک است.

 

خطر پیک چهارم بسیار نزدیکتر از چیزی که تصور می‌کنیم خواهد بود

نقوی‌نیا با بیان اینکه در کشور ما هم این روزها شاهد چنین تفکری هستیم، تصریح کرد: این موضوع با رفع برخی محدودیت‌ها و برگزاری مراسم مختلف و البته عید نوروزی که با دید و بازدیدها و مسافرت‌ها همراه خواهد بود، توام شده است که با در کنار هم قراردادن این مولفه‌ها می‌توان نتیجه گرفت که خطر پیک چهارم بسیار نزدیکتر از چیزی که تصور می‌کنیم خواهد بود و خبر بدتر اینکه با توجه به الگوهای آماری تعداد مبتلایان و تلفات هر پیک از پیک قبلی بیشتر است و این به منزله یک هشدار برای جامعه می‌باشد.


این پزشک اردبیلی با اشاره به توانایی ویروس در ایجاد جهش‌های مختلف که منجر به افزایش شدت سرایت و انتقال می‌شود، گفت: به عنوان تجربه شخصی بیمارانی که طی بیست روز اخیر بستری کرده‌ام به نسبت زمان مشابه چند ماه پیش بدحال‌تر و با شدت درگیری ریوی بیشتر بوده‌اند، اینکه این موضوع اتفاقی است یا به جهش‌های ویروس مربوط است منوط به انجام آزمایشات پیشرفته می‌باشد که متاسفانه فقط در تهران انجام می‌شود.


نقوی‌نیا تاکید کرد: لازم است بنده نه به عنوان یک عضو کوچک مجموعه بهداشت و درمان، بلکه به عنوان یک شهروند عرض کنم که کادر درمان و سلامت استان از دایره مدیریت و ریاست تا بدنه شاغل در مراکز درمانی افرادی بسیار دلسوز و مسئولیت‌پذیر هستند که دغدغه سلامت مردم را دارند. تلاش‌های فراوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و مجموعه علوم پزشکی استان باعث شده تا در مراکز درمانی از حیث امکانات درمان نسبت به سایر استانها کمبودی نداشته باشیم.


این پزشک اردبیلی با بیان اینکه امروز تمام درمان‌های موثر در مدیریت بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان در دسترس هستند و این مایه خوشحالی ماست، خاطرنشان کرد: اما به نظر بنده در زمان بروز پیک و اوج ابتلا مهمترین مساله کمبود فضای فیزیکی و پرسنل مرتبط می‌باشد، در چنین شرایطی تدارک و تجهیز بیمارستان‌های صحرایی به شکل استندبای می‌تواند به حل این مشکل در صورت بروز پیک کمک کند که مطمئن هستم در برنامه‌های مجموعه مدیریت دانشگاه به این امر توجه شده است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->