پاسخ رهبر انقلاب به سوالی درمورد پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفا نخست وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم ترکیه به هواپیمای نتانیاهو اجازه عبور نمی‌دهد رئیس جمهور «قانون اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز» را ابلاغ کرد سخنگوی وزارت خارجه: توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری جامعه جهانی است تلاش لاپید برای تکیه زدن بر صندلی نتانیاهو واکنش انگلیس به حملات رژیم صهیونیستی در سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) دریادار سیاری: کلیدی‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی، قدرت نظامی است حمله اوکراین به روسیه و اعلام وضعیت اضطراری در شهر نووروسیسک + جزئیات (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۷۷ فلسطینی دیگر به دست صهیونیست‌ها | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رضایی: ایران برای هر سناریویی آماده است نقشه جدید صهیونیست‌ها برای وادارکردن مردم غزه به کوچ اجباری، استخدام یک گروه خلافکار برای ترساندن مردم! اولیانوف: عراقچی کاملاً درست می‌گوید؛ ایران حق دارد چرخه کامل سوخت هسته‌ای داشته باشد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی خبر داد: تأسیس کنسولگری هند در مشهد گزینه اصلی جانشینی والتز، یهودیِ مورداعتماد ترامپ، چه‌کسی است؟ عارف: نگاه‌های لحظه‌ای به تولید ضربه ‌می‌زند فعالیت اخوان‌المسلمین در اردن ممنوع شد زلنسکی پوتین را تهدید کرد: تأمین امنیت میهمانان خارجی مراسم جنگ جهانی دوم بر عهده روسیه است حمله یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی در فلسطین (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسلام‌آباد: کانال‌های دیپلماتیک با دهلی همچنان فعال هستند گسترش همکاری ایران و ترکستان در حوزه سرمایه‌گذاری آغاز انتخابات نخست‌وزیری در استرالیا (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بایدن فردا در یک سخنرانی دیدگاهش درباره سیاست خارجه آمریکا را اعلام می‌کند

  • کد خبر: ۵۷۴۴۸
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
بایدن فردا در یک سخنرانی دیدگاهش درباره سیاست خارجه آمریکا را اعلام می‌کند
شبکه ان‌بی‌سی به نقل از منبعی در دولت واشنگتن گزارش داد، رئیس جمهور جدید آمریکا فردا (دوشنبه) در جریان یک سخنرانی دیدگاه خود از سیاست خارجه این کشور ار اعلام می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه ان‌بی‌سی در این گزارش اعلام کرد: این سخنرانی در جریان بازدید از پیش اعلام شده جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از وزارت امور خارجه انجام می‌شود که در جریان آن با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه کشورش نیز دیدار می‌کند.

 

بایدن همچنین قصد دارد یک سری حکم مربوط به سیاست خارجه را امضا کند از جمله سندی درخصوص تشکیل کارگروهی برای اتحاد مجدد خانواده‌های مهاجر که در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ از یکدیگر جدا شده‌اند.

 

منبع: ایسنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->