ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

آماده شدن فضانوردان برای دومین پیاده‌روی فضایی

  • کد خبر: ۵۷۴۷۰
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹
آماده شدن فضانوردان برای دومین پیاده‌روی فضایی
دو فضانورد ناسا فردا دوشنبه(اول فوریه)، دومین پیاده روی فضایی سال ۲۰۲۱ را برای به پایان رساندن نصب یک پلتفرم علمی اروپایی و تکمیل کار طولانی مدت ارتقای باتری انجام خواهند داد.
به گزارش شهرآرانیوز، دو فضانورد ناسا به نام‌های "ویکتور گلاور" و مایک هاپکینز" فردا دوشنبه، ۱ فوریه ۲۰۲۱، دومین پیاده روی فضایی سال ۲۰۲۱ را انجام خواهند داد. اولین راهپیمایی فضایی در ۲۷ ژانویه انجام شد. دومین پیاده‌روی فضایی که در حال حاضر انجام آن برای یک فوریه برنامه‌ریزی شده است برای اتمام ماژول کلمبوس آژانس فضایی اروپا (ESA) و ارتقای دو بخش آن و آماده کردن خرپای سمت چپ ایستگاه فضایی برای ارتقای سیستم برق در آینده انجام خواهد شد. پس از اتمام به روزرسانی‌ها در ماژول کلمبوس، هاپکینز و گلاور قلاب ثابت آویزان (grapple fixture bracket) را که در سمت چپ خرپا قرار دارد را برای آماده سازی سیستم برق در آینده، خواهند برداشت.

در صورت موفقیت در این پیاده‌روی و تکمیل کار ارتقای باتری، آن‌ها یک پروژه تعویض باتری چهار ساله را به پایان خواهند رساند و سه دوربین جدید نیز نصب خواهند کرد.

ناسا این عملیات را به صورت زنده پوشش خواهد داد و برنامه ناسا از ساعت ۵:۳۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (ساعت ۱۴ به وقت تهران) آغاز می‌شود. اما پیاده‌روی فضایی حدود ۷ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۵:۳۰ به وقت تهران) آغاز خواهد شد و حدود ۶ ساعت و نیم طول خواهد کشید.

ناسا تمرکز این پیاده‌روی فضایی را بر روی انجام وظایف مختلف تعیین کرده است که می‌توان به نصب صفحه آداپتور باتری لیتیوم یون نهایی بر روی خرپای پورت ۴ (P ۴)، برداشتن قلاب ثابت آویزان خرپا چپ، جایگزینی یک دوربین جدید در خرپا راست، نصب یک دوربین جدید با کیفیت بالا در آزمایشگاه "دستینی" (Destiny) و جایگزینی اجزای سیستم دوربین بازوی رباتیک ژاپنی در خارج از ماژول کیبو اشاره کرد.

هاپکینز برای پیاده‌روی فضایی به عنوان فضانورد شماره یک تعیین شده و لباس فضایی او راه راه قرمز خواهد بود. گلاور نیز دومین فضانورد است که یک لباس فضایی که راه راه نیست بر تن خواهد داشت. این چهارمین پیاده روی فضایی هاپکینز و دومین پیاده روی فضایی گلاور خواهد بود.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->